Última jornada del mes de febrer del 2019 al bàsquet català. I al Círcol l’hem exprimit a fons amb partits des de primera hora del matí de dissabte fins a darrere hora de diumenge. Hem viatjat molt i hem tingut derbis apassionants que repassem tot seguit.

Abans com sempre, un altre viatge, el de cada setmana repassant els resultats de la jornada

Arrencàvem a primera hora del dissabte a Premià de Dalt on el Premini femení en un matx irregular i amb alts i baixos acaba amb grans sensacions de joc en el seu partit al Maresme.

Jornada amb molts partits com a visitant però amb fronts com a local a Casagemes, on vam veure dues cares en el mateix partit del Mini A femení contra el SAFA Claror. Fluixa primera part on les barcelonines sentencien i una gran segona part on les badalonines paren el cop i retallen marges, i a Països Catalans amb doble sessió amb els equips petits masculins.

El Mini B masculí Círcol Gràfiques Venus va fa un gran partit davant el líder Mataró que ha de suar molt per assolir el triomf. Felicitats i a seguir treballant!

Gran partit del Mini B masculí Círcol Gràfiques Venus contra el líder Mataró

A posteriori el Premini masculí resolt favorablement el seu partit davant el Laietà de Barcelona, el degà dels bàsquet català.

Aquesta jornada amb molts partits com a visitant ens porta de viatge, primer a Terrassa on el Preinfantil es va mostrar molt superior, a la part alta de la Diagonal de Barcelona amb la derrota d’un Infantil femení, tocat per les baixes però batallador, a pista del Joventut Les Corts i a Mollet amb el contundent triomf del Mini B femení a pista del Sant Gervasi.

I és jornada de derbis com a visitant on el Poliesportiu de Pomar agafava molt protagonisme. Tres partits seguits amb presència Círcol.

Primer, per tancar el mati, la clara derrota del Cadet B davant el Badalonès
Ja en sessió de tarda amb un doble duel Cultural – Círcol en categoria Sènior.

Primer amb el clar triomf dels Veterans Territorial, després d’una gran primera meitat i una segona més fluixa més fluixa on deixen entrar de nou al partit als locals. No és fins al final de l’encontre que el Círcol troba la resolució.

Victòria dels Veterans al derbi a pista del Cultural

Tot seguit ajustada desfeta del Sènior B a la Segona Catalana masculina, que, amb un esforç descomunal i amb una actitud immillorable no pot culminar una remuntada de 8 punts en un minut. A la darrera jugada el Círcol falla un triple sense oposició que hauria donat la victòria. Ànims 

Tarda de dissabte on vam estar pendents del què feien els Sèniors femenins. El B va vèncer clarament a La Bòbila de Vilassar de Mar a Tercera Catalana.

D’altra banda i és una de les grans noticies del cap de setmana esportiu, a Segona, el Círcol Centre Mèdic La Vila va obtenir una grandiosa victòria a la pista de l’IPSI i trencava la imbatibilitat com a local de les de l’Eixample barcelonina al Provença que no perdien des de setembre a casa.  Cauen les líders en un duel on sempre domina el Círcol amb treball !! Moltes felicitats!

L’endemà, doble menú a primera hora del matí: a La Plana i al Vallès.

D’una banda a Badalona, derrota del Júnior Femení Círcol Gràfiques Venus davant el Lima Horta de Barcelona.

Derrota del Júnior femení Círcol Gràfiques Venus davant el Lima Horta

De l’altra, a Barberà, el Cadet femení reacciona a la segona part, després d’una fluixa primera meitat de domini local, remunten i amb treball i paciència superen un molt bon plantejament defensiu rival.

Ajustada victòria del Cadet femení a Barberà

Just abans de dinar, el Júnior B queia ajustadament a pista del Sant Pere de Terrassa.

Intensa tarda a Països Catalans, amb doble participació del Círcol, tant com a local,com a visitant.

Obria foc el Cadet A – Canet que acaba amb ajustat triomf badaloní i el CEB Sant Jordi de Rubí – Júnior A que acaba amb derrota badalonina,

Victòria del Cadet A davant el Canet

Malauradament, la cosa no va anar millor a Sabadell, on el Círcol Cotonifici va caure en una nova jornada de Copa Catalunya amb claredat a pista del Pia Sabadell. Un fluix segon quart on només s’anota 9 punts obre el forat en un matx que els locals rematen definitivament als minuts finals. Una abraçada molt gran i molts ànims al conjunt de Juli Jiménez.

L’últim partit de la jornada va fer allargar la jornada més enllà de l’habitual. A Països Catalans i, amb el Sots21 Preferent B com a visitant, el Círcol queia de forma ajustada amb el Llefià.

La setmana que ve tornem a tenir jornada reduïda per la Festa de Carnaval. Els equips de Promoció descansaran i només jugaran els equips grans, en una jornada on, per cert, el Círcol Cotonifici jugarà a la pista del Molins, en matx que serà transmès pels companys de Xala. En aquest
ENLLAÇ , la prèvia.

Fins aleshores, que tingueu una gran setmana

Salut i cistelles