Hem estrenat el mes de març amb la festivitat del Carnaval que ha fet que els equips de Promoció descansessin i on el Círcol Cotonifici va ser protagonista al Bàsquet en Joc, la transmissió dels partits de Copa Catalunya cada dissabte a Televisió de Badalona, La Xarxa i Xala.cat, la plataforma d’streaming. Els badalonins es van desplaçar a la pista del Molins en un duel directe per la salvació de la categoria

Repassem aquest partit amb connotacions mediàtiques i la resta d’aquesta curta jornada, previ pas, com sempre, a veure els seus números en forma de resultats.

Jornada de descans dels equips de Promoció excepte pel Mini A que va avançar el partit del proper cap de setmana i es va desplaçar a Sant Crist per jugar a la pista del Cultural. Dos quarts on es queda sense anotar marca el partit que acaba amb triomf local.

El Sènior B masculí obria foc a la tarda de dissabte. A la històrica pista del Carrer Girona de Granollers, un duel històric del bàsquet català, ara a Segona Catalana acabava amb triomf badaloní.

Triomf del Sènior B a la històrica pista del carrer Girona de Granollers

I malauradament les càmeres del #BQenjoc dels companys de La Xarxa no van poder transmetre un triomf badaloní al Baix Llobregat. De nou, en un bon matx i igualat del Círcol Cotonifici s’escapa als darrers minuts per un major encert exterior dels baixllobregatins. Ànims

Podeu recuperar el partit en aquest enllaç

https://xala.cat/details/_6009334197001?fbclid=IwAR2dzDIHFajsIt8g0_XeG-gpS5JL4EbOFG_ouZNgHfe0Vp0fcPGIadnT7BM

El dissabte es tancava al Carrer Jardí de Sabadell amb la derrota ajustada del Sots21 Preferent B a pista del Sant Nicolau.

A Arenys de Mar, els Veterans obrien el diumenge amb derrota contra l’intractable líder Sinera, que només porta un partit perdut en nova jornada a la Territorial. Bon partit del C´ñircol davant d’un conjunt més sòlid i amb molt d’ofici.

Tampoc va tenir una bona jornada el Sots21 Preferent A que va caure a Barcelona a la pista del Sant Antoni Poble Sec al districte de Sants-Montjuïc

Les bones notícies del matí de diumenge van venir de Parets amb l’ajustat triomf del Júnior femení Círcol Grafiques Venus al feu vallesà.

Triomf del Júnior femení Círcol Gràfiques Venus a Parets

La jornada a La Plana amb dos plats al menú, ens porta la derrota del Júnior B davant l’Esparreguera en un gran partit dels locals que amb només 6 efectius resisteix fins al final en un matx portat al límit a nivell físic. Enhorabona i a recuperar gent.

I un derbi completava la jornada a La Plana. El Júnior A no va poder fer molt davant del potent Llefià que trenca el matx al segon quart amb un 4-20 de parcial.

El Círcol Centre Mèdic La Vila, a la Segona Catalana Femenina, va ser l’encarregat de tancar el cap de setmana en l’únic matx de la tarda dominical. A la pista de les Teresianes de Tarragona, les badalonines, en ratxa, sumen la tercera victòria consecutiva i ocupen la zona tranquil·la de la taula.

Nova victòria del Círcol Centre Mèdic La Vila, ara a Tarragona

D’aquesta manera el bàsquet del Círcol acabava el cap de setmana de Carnaval.

La setmana que ve tornem amb tots els equips del Círcol en joc i en el format normal, uns canvis de pista i amb el Júnior A tenint doble jornada.

Fins aleshores,

Salut i cistelles