Aquest cap de setmana s’ha reprès la competició en el format habitual, és a dir, tots els equips en dansa, després de la semi aturada pel Carnaval. Una jornada amb molts partits a casa i que circumstancialment, el diumenge a la tarda vam canviar de lloc la tarda del Superdiumenge en el debut d‘Òscar Gallifa com a primer tècnic del Círcol Cotonifici després que Juli Jiménez va comunicar que deixava les responsabilitats del càrrec dimecres. Podeu llegir el nostre comunicat en aquest enllaç. Vam canviar La Plana per Països Catalans, el mateix cap de setmana que el Júnior A debutava a l’Olímpic de Badalona com a local.

El que no canvia, en el nostre repàs de la jornada, és la volta al món dels resultats

El Preinfantil obria foc a la jornada. Dissabte al matí a La Plana els badalonins vencen al Can Perallada de Terrassa gràcies a una gran primera meitat on resolt el matx En una gran primera meitat. A la segona amb cap i paciència gestiona la dinàmica del partit amb intel·ligència malgrat les dificultats que posa el rival.

Apassionant derbi a Casagemes entre el Mini B femení i el Joventut. La intensitat, l’alternança al marcador i finalment la valentia i l’agressivitat cara a cistella marca un gran matx amb triomf Círcol final. Enhorabona als dos conjunts!

Al mateix temps tenim la gran notícia de la segona victòria de la temporada del Premini femení. En un partit molt bo en línies generals el Círcol va derrotar el JET de Terrassa.

A Casagemes, també vam veure com l‘Infantil femení queia amb el Sant Jordi de Rubí

De Casagemes a La Plana, on malgrat l’ansietat i els errors acumulats durant 35 minuts el Cadet femení reacciona davant l’IPSI de l’Eixample de Barcelona i en un gran final rubrica la victòria

Marxem a Llefià`on el derbi entre taronges i el Premini masculí es va quedar al Municipal del Dr. Bassols. El Júnior A va tenir un intens cap de setmana amb dos partits en dos dies. El primer, ens du a la curiositat de la jornada. I és que amb el matx ajornat entre el Júnior i el Montgat, el Círcol estrenava per primer vegada a la història, la condició d’equip local al Palau Olímpic de Badalona. Va ser circumstancialment. I aquest fet, no ens va dur sort i els montgatins van vèncer a l’emblemàtic pavelló de la ciutat.

El Júnior A es va estrenar com a local al Palau Olímpic

Dels només 5 desplaçaments del Círcol fora de Badalona, només un va ser dissabte al matí. I no vam anar molt lluny. A Santa Coloma, el Mini A masculí es va veure superat pel Gramenet.

Països Catalans, un altre territori Círcol aquest cap de setmana de bàsquet a Badalona. Primer amb el Sènior Veterans, que, ja en jornada de tarda de dissabte, van derrotar al Vila de Montornès en una nova jornada a la Territorial amb una molt bona primera meitat, els locals en van tenir prou per segellar la victòria.

Al mateix temps, l’activitat esportiva al Circol ens va dur a Calella amb la derrota del Cadet A; i a Vic amb també males notícies pel Mini B masculí Círcol Gràfiques Venus.

Finalment, tornant a Casagemes, tancàvem dissabte amb la derrota del Sots21 Preferent B contra el Tecla Sala.

Dissabte farcit de partits Círcol a Badalona, I diumenge tres quarts del mateix amb un Círcol a tot arreu.

A La Plana amb sessió matinal de bon bàsquet femení

Obria foc la derrota del Júnior femení Círcol Gràfiques Venus contra l’AE Les Corts de Barcelona.

Tot seguit, en duel directe per la quarta plaça de la Tercera Catalana femenina, bones notícies pel Círcol que venç a l’AB Premià.

Abans de dinar, el primer derbi Sènior Círcol – Sant Andreu de Natzaret del dia, el de Segona Catalana femenina, acaba amb el triomf visitant, el segon classificat de la Lliga. Gran partit del Círcol Centre Mèdic La Vila que, tot i anar sempre a remolc del marcador, competeix en tot moment i fins al final, té opció de remuntada.

Gran partit del Círcol Centre Mèdic La Vila al derbi amb el Natzaret

Sant Crist, també va ser territori Círcol aquest cap de setmana amb el Cadet B amb una gran victòria contra el Masnou, en un bon partit en línies generals.

Mentrestant, vam tenir jornada de Júniors masculins a Barcelona i a Lleida.
El Júnior A viatjava a l’Eixample de Barcelona on, ja en jornada regular, va perdre clarament, al camp del Claret.

I de l’Olímpic dissabte amb el Júnior A, a un altre pavelló català amb passat ACB on, diumenge, al Círcol hi vam fer parada. Concretament el Júnior B visitava el Barris Nord de la capital del Segrià per enfrontar-se a un Força Lleida que va ser rotundament superior als badalonins.

L’últim torn de diumenge ens porta a La Plana i a Països Catalans.

El Sots21 Preferent A va caure amb l’UBSA a La Plana abans que, de forma circumstancial, els Sèniors masculins, tanquessin el cap de setmana a Països Catalans

Primer amb la clara derrota del Círcol Cotonifici davant el Ripollet. Malgrat l’esforç i la voluntat el conjunt d’Òscar Gallifa es va veure superat per un sòlid colíder de Copa Catalunya. Molts ànims!!

I després amb l’ajustat triomf del Sènior B contra el Sant Andreu de Natzaret a la Segona Catalana Masculina,en el segon duel del cap de setmana entre els dos conjunts badalonins.

Victòria ajustada del Sènior B contra el Natzaret

D’aquesta manera tanquem un cap de setmana on va ser molt fàcil trobar-nos a una de les pistes de la ciutat.

La setmana que ve més bàsquet, però només amb jornada pels equips grans, ja que els petits, els equips de Promoció descansaran.

Fins la setmana que ve

Salut i cistelles