DATES

DISSABTE 23 DE MARÇ A LES 21:00 H.

DIUMENGE 24 DE MARÇ A LES 18:00 H.

El cap de setmana del 23 i 24 de març, La Dramàtica del Círcol puja a escena per dur-vos una lectura teatralitzada d’un dels llibres més populars de la literatura contemporània dels EUA. Romanticisme i passió pels llibres en aquesta adaptació teatral d’una novel·la magnífica: 84 Charing Cross Road

VENDA D’ENTRADES 👇
Helene Hanff és una escriptora desconeguda que viu a Nova York i fa guions per a la televisió per tal de sobreviure. Frank Doeltreballa en una llibreria de llibres antics al número 84 de Charing Cross Roada Londres. L’Helene és espontània i divertida. En Frank és discret i reservat. Viuen en dos mons completament diferents, però comparteixen una passió: els llibres.

84, Charing Cross Road és la història de la relació epistolar que van mantenir l’Helene i en Frank durant quasi vint anys.

La publicació d’aquest llibre va convertir Helene Hanff en una escriptora de culte per als amants de la literatura. Va ser tal l’èxit d’aquest llibre que se n’han fet diverses adaptacions per a la televisió, el cinema i també per al teatre.

El cap de setmana del 23-24 de març, us esperem al Círcol per compartir junts la història de l’Helene i en Frank a 84 Charing Cross Road amb La Dramàtica del Círcol