De nou, aquesta jornada, els equips de Promoció federats han tingut jornada de descans per donar pas als equips grans, excepte el Preinfantil i el Cadet B que han recuperat partits ajornats. És també, però, una jornada súperintensa per l’Escola de Bàsquet que ha tingut tres partits aquest cap de setmana.

Repassem aquest triple de l’Escola i la resta de la jornada que ens deixa els següents números

Precisament, és l’Escola qui obria la jornada esportiva. Al Palau Olímpic, davant  la Cultural, l’equip Petit (P4 i P5) i a Llefià, davant la Cultural i Maristes, l’equip Gran (1r i 2on de Primària) van gaudir d’un gran jornada de bàsquet on e nou vam veure les evolucions dels nois i noies més petits i més petites de la casa, jugant i aprenent amb un partit els valors de l’esport que també inculquem al Círcol tant coma secció com des de l’entitat. Un gran dia de bàsquet, sens dubte.

Un gran dia de bàsquet, aquesta matinal de dissabte, d’Assemblea General Extraordinària de Clubs de la Federació Catalana de Bàsquet on el Círcol hi vam estar presents i  entre altres temes es va aprovar l’anomenat Pla estratègic pel període 2018-2023

https://www.basquetcatala.cat/noticies/7785

Després de la jornada de l’Escola, la tarda de dissabte ens portava una gran notícia. A Sitges, el Círcol Cotonifici tornava a guanyar a Copa Catalunya. Per fí, en un nou cara i creu final, el triomf és badaloní. Els nois d’Òscar Gallifa arrenquen molt bé el partit i marxen 13 punts a dalt al marcador a la mitja part. Els sitgetans reaccionen i ajusten marges però el Círcol aguanta l’empenta rival. Un triple de Joan Balada empata el matx i a la jugada posterior Miquel Cànovas anota el bàsquet del triomf, malgrat el patiment final i 4 tirs lliures finals errats. Moltes felicitats a tot l’equip i staff.

No deixem les bones notícies pels equips Sèniors. A la mateixa hora que els nois, les noies del Círcol Centre Mèdic La Vila van derrotar al La Salle Tarragona i es consoliden a la part mitja alta de la taula de la Segona Catalana Femenina. I ho van fer en un escenari conegut pel Círcol ja que en aquesta pista vam celebrar fa anys edicions del Campus de Setmana Santa.

Més partits dels Sèniors aquest dissabte a la tarda amb sort diversa a Les Franqueses i a La Plana.

Al Vallès, ajustada derrota del Sènior B masculí a la Segona Catalana. A Badalona, ajustat triomf del Sènior B femení al derbi a la Tercera Catalana davant el Badalonès.

Barcelona i Sabadell van ser escenaris dels partits dels nostres Sots21.

Al camp del Lima Horta de Barcelona el Sots21 Preferent A queia en un final ajustat. Els badalonins dominen el matx fins al final del tercer període. A l’últim i en un frec a frec intens els locals s’acaben imposant tot i les dues darreres opcions del Círcol per girar la truita des del triple.

I a la co-capital del Vallès Occidental, el Sots21 B Preferent perdia davant d’un molt superior Sabadell Sud, tot i la bona feina feta. El poc encert en el tir va ser factor determinant.

L’endemà, diumenge, triple menú matinal amb els tres Júniors del Círcol a La Plana i un matx ajornat al seu dia del Cadet B a Sant Crist.

A La Plana, dos de tres en victòries en aquesta matinal Júnior pel Círcol.

Ho encetava tot plegat el triomf del Júnior femení Círcol Gràfiques Venus davant el Caldes. Partit completíssim de les badalonines que s’han sobreposat a les dificultats posades per un rocós equip vallesà i a les baixes que té. Felicitats!

Seguia aquesta bona estela el clar triomf del Júnior B davant el Sedis de La Seu d’Urgell en un fluix partit dels locals, que amb un molt bon tercer quart marca les diferències finals amb els urgellencs.

Malauradament, el Júnior A no va poder completar la jornada a La Plana amb bones noticies i va caure contra l’AESE de L’Hospitalet de Llobregat.

Círcol i Joventut disputaven un partit ajornat al seu dia al Joaquim Blume de Sant Crist. El derbi acabava amb triomf del Cadet B en un matx de més a menys, amb una molt bona primera part on la circulació de pilota és clau per obrir forat i sentencia. A la represa, el joc s’estanca i el matx s’empobreix.

Acomiadàvem diumenge amb dos partits a la tarda.

En un altre partit ajornat al seu dia, el Preinfantil va vèncer amb molt sofriment al camp del cuer, el Dominiques de l’Ensenyament del districte de l’Eixample de Barcelona, en un matx molt irregular i que segur que serveix per treure bones futures lliçons. Ànims!

I així tanquem un nou cap de setmana esportiu al Círcol encarant-nos al proper on tornen a jugar tots els equips del Círcol, que començarà, atenció, el divendres i que alterarà la jornada de diumenge a La Plana. Atenció a l’agenda que publicarem dijous.

Els de “El Final de la Jornada” tornem el dimarts que ve

Fins aleshores que tingueu una bona setmana.

Salut i cistelles