Aquest cap de setmana han tornat a la competició tots els equips del Círcol després de la jornada de descans dels equips de Promoció, la setmana passada. I hem tornat en una intensa jornada de tres dies amb partits ajornats al seu dia, que va començar divendres i va tenir un diumenge especial al Círcol amb 5 partits a La Plana però amb els horaris canviats de l’habitual.

Repassem-ho tot plegat, fent com sempre, abans, un cop d’ull als resultats que ens deixa la jornada

La jornada arrencava, com hem dit, divendres, amb la derrota del Sots21 Preferent A a pista del SAFA Claror de l’Eixample de Barcelona, en matx ajornat, la clara desfeta del Preinfantil al pavelló de La Colina, entre Badalona i Santa Coloma, el camp del Neus, i la ajustada derrota del Mini A femení a pista del Santa Caterina de Siena. Aquest va ser l’intens aperitiu del cap de setmana.

Derrota del Preinfantil a camp del Neus

Un cap de setmana que obríem de bat a bat dissabte en dos punts de Barcelona on, d’una banda, el Premini masculí es desperta tard en el seu matx a pista del Ciutat Vella però fa uns extraordinaris 3 darrers quarts que compensen l’inici erràtic. Enhorabona per l’actitud mostrada.

I de l’altre, al carrer Comtes de Bell-lloc on el Cadet femení va derrotar ajustadament al Maristes Sants-Les Corts. Gran partit del conjunt badaloní que en un encontre molt disputat sosté els petits desavantatges i des d’una gran defensa finalment remunta. Moltes felicitats!

El matí de dissabte també ens duia a La Garriga amb la clara victòria del Mini B masculí Círcol Gràfiques Venus

Victòria a La Garriga del Mini B masculí Círcol Gràfiques vVnus

A Badalona, la jornada es concentrava en la clàssica matinal amb els equips femenins de Promoció més petits. I amb magnífiques notícies.

Triomfs d’un en ratxat Premini enfront el Sant Jordi de Rubí, a la pròrroga amb un equip que a l’anada es va mostrar molt superior, i sumen dues victòries consecutives i segueixen en un creixement en joc i treball espectacular; del Mini A, ja en jornada regular, davant el La Salle Bonanova de Barcelona i; clar triomf de l’Infantil davant del Bàsquet Ateneu Montserrat també de Barcelona.

Les bones notícies seguien a la tarda en el mateix escenari amb el triomf ajustat del Sots21 Preferent B davant el Manyanet Molins, el líder de la Lliga. Victòria treballada dels badalonins forjada des de la bona defensa i el tir exterior.

Bones notícies que es traslladaven a Països Catalans amb el triomf del Sènior Veterans contra el Sant Fost. Partit seriós i treballat contra un equip vallesà que va guanyar al Círcol a la primera volta de la Territorial

Victòria dels Veterans contra el Sant Fost

Tarda de dissabte de bàsquet també al districte d’Horta-Guinardó de Barcelona on el Júnior B va treure una gran i treballada victòria al complicat camp del Martinenc.

L’endemà, el Superdiumenge de cada dues setmanes a La Plana, tenia un component especial. Va haver un ball d’horaris en les més de 10 hores d’esport amb segell Círcol.

En una mala sortida contra un Caldes molt encertat des del tir exterior, el Sènior B es veu condicionat la resta del matx a la Segona Catalana. 

Tot seguit, derrota del Círcol Cotonifici al transcendental partit contra el Sant Cugat a Copa Catalunya. Un ràpid parcial d’0-11 a l’inici del 3r quart eixuga l’avantatge del Círcol. A partir d’aquest instant domini incontestable vallesà. Molts ànims

També vam tenir jornada a Sant Crist amb el Cadet B – AB Premià. Fluix partit del conjunt badaloní que sempre va a remolc del marcador. Amb un moment de rauxa el Círcol remunta contra un equip que venia amb 6 components.

Marxàvem a dinar amb la derrota del Júnior A a pista de l’IPSI de l’Eixample de Barcelona un rival directe. L’equip lluita fins al final però arrossega massa els errors acumulats des del principi. Era el darrer partit de David Aldabert a la banqueta del Círcol. L’Aritz Tomàs agafa el relleu. Gràcies perla bona feina feta i sort David

La jornada esportiva es tancava diumenge a la tarda a La Plana i en dos punts fora de la ciutat fora de Badalona.

A VIc, el Júnior Femení Círcol Gràfiques Venus queia ajustadament contra l’Osona. Després d’una primera part per emmarcar les badalonines, mancades d’efectius perden energia i les osonenques ho aprofiten per remuntar. Ànims!

A Santa Coloma derrota del Cadet A a pista del Gramenet

I a La Plana, en horari dels nois Sèniors, les noies Sènior agafaven el prime time de diumenge a la tarda.

L’aperitiu el servia la victòria del Sots21 Preferent A al derbi davant el Minguella.

Tot seguit, el Sènior B femení també tenia derbi i sortia clarament triomfal del duel amb el Sant Andreu de Natzaret a la Tercera Catalana 

Victòria del Sènior B femení al derbi contra el Natzaret

Finalment el Círcol Centre Mèdic La Vila derrota al Grup Barna i segueix l’esplèndida ratxa de victòries que duen des d’inicis d’any

Tanquem així aquesta intens jornada de tres des de bàsquet i un diumenge a La Plana especial . Els de “El Final de la Jornada” tornem la setmana que ve per tancar el mes de març.

Fins aleshores

Salut i cistelles