Tanquem el mes de març al bàsquet del Círcol amb un cap de setmana de molts viatges i desplaçaments al voltant de l’àrea metropolitana de Barcelona i que ens deixa algunes molt bones notícies positives per la secció

Abans de sortir de viatge fem una volta pel món dels resultats.

El primer viatge de la jornada ens duu a Barcelona amb el partit del divendres del Mini A femení a pista del La Salle Bonanova en matx ajornat, amb clara derrota.

L’endemà, l’altre Mini femení, el B viatjava a Vic per estrenar el dissabte al Círcol. Al Castell d’en Planes el conjunt badaloní va ser amo i senyor del matx contra el Femení Osona gràcies al treball defensiu que propicia contres i a la bona circulació de pilota.

El Mini A femení, ja en jornada regular dona un pas endavant global en el molt bon partit contra el Roser del districte de Sant Martí de Barcelona.

I bones notícies en els pocs partits que vam tenir com a local a Badalona.

A La Plana, triomf del Preinfantil davant del Viladecans. En un matx amb alguns alts i baixos del Círcol, els badalonins trenquen el matx en moments de rauxa i bon joc on des de la forta defensa i el contraatac fan forat.

Marxàvem a dinar amb el partit molt complert del Cadet femení contra el Sant Gervasi que des de la defensa va trobar solucions ofensives a la contra i poder posar en pràctica coses fins ara no vistes en competició.

A Països Catalans, bona imatge en línies generals del Mini A masculí al derbi amb Maristes. Una baixada de tensió del Círcol al setè quart marca el marcador final. En tot cas molt bones sensacions deixades. Felicitats.

I també felicitem al Mini B femení que va donar una gran imatge contra un Granollers millor en físic, joc i en l’1 contra 1

En un matx irregular al Premini femení li surt creu en la visita a Gavà

A la tarda els Sèniors agafaven protagonisme en una jornada on vam ser protagonistes d’una celebració.

Abans, el Cadet B perdia a Premià, el Círcol Cotonifici queia a pista de l’AESE de L’Hospitalet a Copa Catalunya, en un matx on sempre va anar a remolc. A la Segona Catalana masculina derrota del Sènior B a Argentona. A Lliçà de Vall a Territorial, el Sènior Veterans amb baixes abans i durant el partit i amb suport de Júniors ho dóna tot però arriba fos al final del matx i cau. Una llàstima. Ànims i a seguir. A Barcelona, el Círcol Centre Mèdic La Vila cau clarament a pista del Ramon Llull a la Segona Catalana femenina.

Derrota dels Veterans a Lliçà

En l’únic matx de la tarda de dissabte a casa el Cadet A, que denota millora, cau a Països Catalans contra el Palafolls, amb bones sensacions al segon i darrer període.

Una tarda on bona part de la família del bàsquet del Círcol anava a l’Olímpic de Badalona per celebrar els 89 anys del Joventut de Badalona que, gentilment va cedir entrades als clubs de la ciutat pel partit de la Lliga ACB contra el Breogan. Al final del primer quart un jugador i una jugadora del Círcol van saltar a pista en representació de l’entitat dels clubs de Badalona. Van rebre un gran i acollidor aplaudiment. Des del bàsquet del Círcol felicitem al Joventut per aquests 89 anys d’història on nosaltres també en som protagonistes abans i actualment.

Al centre de la imatge els nostres representants en l’homenatge dels clubs de Badalona a la Penya al bell mig del Palau Olímpic

I després d’aquest intensíssim dissabte d’activitat al Círcol, arrencàvem diumenge amb la clara victòria de l‘Infantil femení al camp del Gornal de L’Hospitalet de Llobregat.

A Alella, triomf del Sots21 Preferent A.

I a La Plana, els dos Júniors masculina tancaven la jornada Círcol com a local.

D’una banda el Júnior B vencia al SESE del districte d’Horta de Barcelona a la pròrroga en un matx que ha de guanyar dos cops: per forçar el temps extra i per vèncer al tercer classificat de la Lliga. Pas endavant del Círcol. Felicitats.

De l’altra amb una gran primera part on deixa el rival amb 11 punts el Júnior A del nou tècnic Aritz Tomàs vencia a l’Sfèric de Terrassa.

L’últim tram del cap de setmana, diumenge a la tarda, ens porta de viatge a Matadepera, al Vallès Oriental amb l’ajustada derrota del Sots21 Preferent B i a Mataró amb també, malauradament males notícies pel Sènior B a la pista del Boet, en jornada a Tercera Catalana Femenina

Així doncs, tanquem jornada i mes de març emplaçant-vos al pròxim dimrts i sobretot diumenge a La Plana on us tornem a convocar per animar al nostre Círcol Cotonifici en l’objectiu de la permanència a la categoria. Més info clicant aquest ENLLAÇ

Els de “El Final de la Jornada” tornem la setmana que ve en la primera jornada del mes d’abril

Fins aleshores

Salut i cistelles