Estem immersos en una aturada de 15 dies de la competició per la Setmana Santa. Som en dates prèvies de Campus (on 80 nois i noies de la casa gaudiran de 5 dies de bàsquet i convivència en el magnífic entorn de la Residència Àster a L’Hospitalet de l’infant del 14 al 18 d’abril ) i del Torneig Junior que organitza el CB Jovent d’Alaior de Menorca on tndrem els tres Júniors de l’entitat participant del 13 al 15 d’abril. En parlem demà!

Abans de marxar de Campus i a Menorca repassem la darrera jornada esportiva prèvia a les vacances. I ho fem com sempre primer repassant els seus guarismes.

Dimarts, el Premini masculí feia de taloners al cap de setmana pròpiament dit amb un matx avançat al gruix de la jornada. Al camp del Manyanet Les Corts de Barcelona, els badalonins es van mostrar molt superiors.

La jornada arrencava a Països Catalans, dissabte al matí amb el Mini A masculí que no pot fer res davant d’un superior Fuster de Santa Coloma. Ànims. El Mini B masculí Círcol Gràfiques Venus, tot seguit, cau amb el Vilassar de Mar, en un bon partit en el primer matx entre ambdós conjunts.

A Casagemes, com cada dos dissabtes, intensa matinal de bàsquet femení amb els equips més petits. El Premini fa un molt bon matx davant el Sant Celoni. Les badalonines sobresurten en defensa però els hi falta encert al final per obtenir el premi de la victòria.

Bon partit del Mini A que amb un actitud i feina desactiva davant el Lestonnac de Barcelona que acaba amb triomf solvent de les badalonines. I un Mini B femení  reforçat per 3 Preminis derrota amb una gran actitud, encert exterior i esperit competitiu a un superior físicament Granollers.

Victòria del Mini B femení contra el Granollers

Finalment triomf ajustat de l’Infantil femení amb remuntada inclosa davant el Cerdanyola.

De la jornada exterior us hem d’esmentar el gran partit del Cadet B al Sílvia Domínguez de Montgat. Davant d’un potent rival el Círcol fa el millor partit de la temporada en actitud, treball i joc.

A La Bòbila de Vilassar de Mar, bon partit del Cadet A en un matx a ratxes alternes fins a la mitja part. Igualtat a la segona i als darrers instants amb amb el marcador final el Círcol no pot aprofitar la jugada final per anotar.

Tot això al matí de dissabte. La jornada de tarda ens deixava duels al Palau Olímpic, La Plana, Casagemes i una visita a Sabadell.

El Preinfantil guanya a la pròrroga el duel a l’Olímpic de Badalona contra el Joventut. La gran actitud i feina global fa aixecar 14 punts de desavantatge a la mitja part i força la pròrroga on el Círcol arriba més sencer.

A La Plana clar triomf del Sènior Veterans davant l’UB Mir. Amb una molt bona primera part dels badalonins, generosos en el treball col·lectiu defensiu i amb bones situacions d’atac i circulació de pilota, el Círcol resolt l’encontre.

I a Casagemes clara derrota del Sots21 Preferent B molt condicionat per les baixes contra el Centre Catòlic de L’Hospitalet, un intractable líder que va anar a dues marxes més que els locals.

El Júnior B venç al Sant Nicolau al carrer Jardí de Sabadell. Després d’anar tres quarts per darrere els badalonins fan un gran darrer quart en defensa per eixugar la diferència i salvar l’average. 

L’endemà, un altre Superdiumenge a La Plana amb 5 partits i més de 10 hores d’esport amb segell Círcol. 

La prèvia la posava un derbi a Països Catalans a primera hora. El Júnior femení Círcol Gràfiques Venus visitava al Badalonès i el vencia gràcies a una segona part on apreta l’accelerador del ritme i el joc. 

Enmig de la marató de partits de La Plana, el Cadet femení cau a pista del Lima Horta de Barcelona que gràcies a un excel·lent plantejament defensiu desactiva a les badalonines. 

El Sènior B femení obria foc al Superdiumenge a La Plana en el duel de Tercera Catalana Femenina. Un bon Círcol a a la primera meitat, un pèl més apagat a la segona derrota al Parets

Tot seguit derrota ajustada del Círcol Centre Mèdic La Vila contra el Diagonal Mar del districte de Sant Martí de la capital catalana, en matx a Segona Catalana Femenina. En un partit gris i amb molts errors a banda i banda les barcelonines s’enduen el duel amb un triple a un minut pel final. Ànims

El Sots21 Preferent A va guanyar al Ramon Llull en l’inici de la tarda al Superdiumenge

La gran notícia del cap de setmana va ser la important i necessària victòria del Círcol Cotonifici contra el Santa Coloma. I és que el Círcol s’aferra a la Copa Catalunya i en el millor partit de la temporada venç al conjunt colomenc. Domini des del salt inicial i treballant i amb fe assoleix el triomf. L’equip segueix lluitant per al·ludir la darrera plaça de descens a Primera i està dins dels Play Off de Promoció de descens. Gràcies a tots i a totes que vau venir a La Plana i ens vau ajudar a tirar endavant aquest valuós triomf.

Finalment la jornada acaba amb la victòria del Sènior B masculí contra el Calella a Segona Catalana masculina. 

I així marxem dues setmanes de cròniques de jornada, però no de bàsquet. A les Xarxes socials tindreu tota la info del Campus i del Torneig de Menorca

Els de “El Final de la Jornada” agafem vacances i tornarem el dia de Sant Jordi per repassar la Pasqua esportiva i el 30 d’abril per repassar la propera jornada oficial de bàsquet 

Us desitgem unes bones vacances de Setmana Santa.

Ens retrobem passat Pasqua. 

Salut i cistelles