Ja hem passat les vacances de Setmana Santa i al bàsquet del Círcol les hem viscut com mai. A Menorca amb la I Trobada Junior del CB Jovent d’Alaior on el Círcol va ser protagonista indiscutible els passats dies 13 a 15 d’abril; i a L’Hospitalet de l’infant amb el clàssic esportiu al Círcol per Pasqua: el Campus

Abans, vam haver de treballar una mica i vam tenir jornades de partits ajornats i un matx de jornada regular a la Segona Catalana Femenina, que ens deixa els següents números:


Derrota ajustada del Mini A femení, el dia 10 d’abril a pista del Lestonnac de l’Eixample de Barcelona. Abans d’agafar vacances els Veterans Círcol van tenir doble compromís. Divendres 12 van recuperar a Centelles, el partit inaugural de la Territorial al camp dels d’Osona. Dissabte 13 es van desplaçar al camp del Can Parellada, a Terrassa. Ambdós compromisos van acabar amb clar triomf badaloní. Malauradament, les coses no van anar bé pel Círcol Centre Mèdic La Vila en el partit de jornada regular a Segona Catalana Femenina. Derrota clara al Serrallo de Tarragona, la pista del CBT. Tampoc us portem bones notícies en el partit ajornat del Mini B femení a Granollers. Derrota clara al mític pavelló del carrer Girona de la capital del Vallès Oriental.

Amb la feina feta, el Círcol va agafar un vaixell camí a Menorca, en el primer punt d’activitat que el bàsquet de la casa va tenir aquesta Pasqua. Va ser en la I Trobada Júnior del CB Jovent d’Alaior on els tres Júniors del Círcol van tenir participació més que destacada. El Júnior A és el primer campió de la història del Torneig en desfer-se del Boscos de Ciutadella a la final. Amb una gran primera part el Círcol posa les bases del triomf que acaba suant a la segona part. El Júnior B acaba tercer de la competició masculina. I en la femenina, el Círcol Gràfiques Venus va de menys a més en aquest tres dies i es planta a la final on cau davant el Sant Lluís tot i remuntar 24 punts a la segona meitat. Així doncs, gran participació del Círcol a Menorca en un Torneig que guardarem gran record i ens deixa com a curiositat el duel entre els dos Círcols a les semis del Torneig.

Agraïm al CB Jovent la gentilesa de convidar-nos i felicitar-los per la magnífica organització del Torneig. Moltes gràcies i sort en el futur. Des de Catalunya a Menorca una abraçada molt gran.

I de Ses Illes a Tarragona. El Campus 2019 va ser l’altre focus d’interès esportiu a la Setmana Santa. Un any més 81 nois i noies vam sortir diumenge al matí cap al Baix Camp, a L’Hospitalet de l’IInfant per gaudir de 5 dies de bàsquet espectaculars en el magnífic entorn de la Residència Aster i als pavellons de la ciutat. Aquest any hem habilitat dos espais pels entrenaments, jocs, competicions etc… que han farcit 5 dies brutals de bàsquet on a més a més hem baixat al Port de L’Hospitalet de l’Infant per rebre dues classes magistrals de vela amb els amics del Club Nàutic Hospltalet Vandellós. Aquest any també hem innovat en els jocs de nit on ha triomfat el Trivial del Círcol, el joc de preguntes de bàsquet en general i de la història del Círcol. Dimecres, vam fer la foto oficial i vam jugar les finals dels concursos i competicions que vam fer durant la setmana. L’últim dia, Dijous Sant, com és habitual va ser el dia Port Aventura on els nois i noies van compartir jornada amb els personatges icònics del Parc d’atraccions més gran de Catalunya. Dijous al vespre ja érem a Badalona de nou per tancar 5 dies de bàsquet inoblidables i per menjar la mona a casa.

Agraïm un any més la gentilesa i l’acolliment a la gent d’Àster i a totes les famílies que ens vau fer confiança un any més per contribuir un any més en l’èxit del Campus del Bàsquet del Círcol.

I avui, 23 d’abril, Dia de Sant Jordi, celebrem els 78 anys de la fundació del Círcol, envoltats de roses i llibres (ens trobareu també a la parada Círcol de Francesc Layret) posant la mirada al cap de setmana on torna la competició oficial encarant la recta final del curs. Dijous us portem l’agenda i la setmana que ve el relat del cap de setmana esportiu a un nou “El Final de la Jornada”

Fins aleshores

Salut i cistelles