Després de l’aturada de Setmana Santa, el bàsquet agafa velocitat de creuer cap al final de temporada a inicis de juny. Ens esperen les emocions finals de la temporada. I ja hem viscut el primer capítol d’aquest final.

La darrera jornada esportiva del mes d’abril al Círcol ens deixa els següents números

Una jornada que té un aperitiu en forma d’un amistós molt especial. Com bé sent de forma habitual des de fa una anys, el Moycullen Basketball, un conjunt de l’oest d’Irlanda va venir a Badalona a jugar aquest partit internacional amb nosaltres. En aquesta ocasió va ser amb l’Infantil femení. Una gran experiència per les noies del Xavi Expósito i la Laura Casanova. Us recordem que el Moycullen és un vell conegut del Círocl ja que hi hem, jugat molts cops i fa dos anys vam ser convidats en el seu Torneig de commemoració dels 50 anys, i amb el Cadet A vam anar a Irlanda. Agraïm al Moycullen que hagués tornat a pensar en nosaltres durant la seva estada a Catalunya. Thanks for your visit. We hope you Enjoy it. Good luck from Catalunya

Amistós a banda, la jornada arrenca divendres amb un partit ajornat al seu dia del Júnior A a Arenys. En un partit molt disputat i emocionant amb rendes curtes el Círcol es mostra millor al final

El gruix de la jornada el trobem en un dissabte que ens deixa a La Plana, el clar triomf del Preinfantil davant el Dominiques de l’Ensenyament de Barcelona. I també l’ajustat triomf del Cadet femení contra el Fundació Collserola en un matx atípic on el Círcol comença manant, veuen com les remunten i finalment tornen a aixecar el marcador per vèncer a les barcelonines ai darrer instant.

A Països Catalans el Premini masculí va ser molt superior al La Salle Horta.

Bones notícies al Vallès en l’excel·lent matx del Premini femení a pista del CN Sabadell. Grans moments en la parcel·la ofensiva que compensen l’inici de matx que va condicionar el marcador final i l’ajustat triomf. Tot i això sensacions fantàstiques d’un equip en creixement constant

Bon paper, tot i el final d’un superior Mini A femení a pista del SESE del districte d’Horta de Barcelona.

Al districte de Sants-Montjuïc de la capital catalana derrota clara de l’Infantil femení davant el Bosco Rocafort.

A Torelló, derrota del Mini B masculí Círcol Gràfiques Venus.

Tot això en un matí on hem tingut partit de l’Escola de Bàsquet a pista dels Salesians on també el Mini A masculí va caure amb claredat.

A la tarda, el Cadet A va vèncer al Vilassar de Dalt en un matx que circumstancialment es va jugar a La Plana. El duel va acabar a la pròrroga, després que el Círcol aixequés 18 punts a la mitja part.

Derbi a pista dels Salesians al matí i derbi a Bufalà on el Sots21 Preferent B va perdre.

La tarda de dissabte ens deixa aquesta jornada un doble Parets – Círcol al feu vallesà amb cara i creu. Derrota del Sots21 Preferent A i triomf clar del Sènior B a la Segona Catalana masculina.

Clara victòria del Sènior B a Parets

L’endemà, diumenge, jornada matinal amb encontres a La Plana amb la victòria del Júnior femení Círcol Gràfiques Venus contra el Valldemia que demostra el bon moment del conjunt badaloní.

A Sant Crist, un altre Bufalà – Círcol, aquest cop amb el Cadet B actuant com a local. Partit irregular dels blaus que van de menys a més. Toca pulir detalls. Ànims

Vam estar pendents del què passava a la Nau del Clot de Barcelona on el Júnior B va guanyar al Grup Barna i de Vilanova del Vallès on el Mini B femení es va mostrar més ficat i centrat que el seu rival per trencar el matx a l’inici del segon quart.

Triomf a Barcelona del Júnior B

La tarda de diumenge va ser molt intensa esportivament parlant amb molts fronts a tot arreu de la geografia catalana.

Al Maresme, el Sènior B va perdre a la pista del Sant Pol a la Tercera Catalana Femenina.

A La Plana, el Círcol Centre Mèdic La Vila va caure ajustadament contra un rival directe com el Sant Nicolau de Sabadell i entra en zona de Play Out de permanència a la Segona Catalana Femenina, en un circumstancial horari de tarda. Molts ànims!

A Lliçà d’Amunt, els Veterans Círcol va guanyar a la pista del segon classificat de la Territorial i en un molt bon partit rubrica la candidatura a l’ascens de categoria a Tercera Catalana.

Al mateix temps, a Copa Catalunya el Círcol Cotonifici no va poder fer massa cosa davant d’un Alpicat que es jugava la classificació per les fases d’ascens a EBA i on va anar de menys a més. Els badalonins que només van resistir un període, hauran de tancar l’accés al Play Out de permanència a Copa en els dos derbis a La Plana que queden per tancar la Lliga contra Maristes com a locals i Badalonès, com a visitant.

I així acabem la primera jornada després de vacances, la que tanca abril i que enceta la recta final de curs fins al juny amb el 3×3 de La Plana del qual aviat obrirem inscripcions. Atents als propers dies.

Els de “El Final de la Jornada” tornem la setmana que ve repassant la primera jornada de maig.

Fins aleshores.

Salut i cistelles