Apunteu-vos ja aquesta data en vermell al calendari. 2 de juny. Pavelló de La Plana de Badalona 

La cinquena edició del Torneig 3×3 del Círcol ja té data, 2 de juny i de nou formarà part del Circuït 3×3 que organitza la Federació Catalana de Bàsquet.

El Circuit 3×3 és obert a tothom i a totes les categories, de mini fins a sènior i s’hi pot participar en tantes seus com es vulgui, això donarà més opcions a prendre part a la gran final.

Badalona serà en aquesta ocasió la setena cita del certàmen on com sempre vestirem La Plana i la plaça exterior de cistelles per gaudir el màxim i més que mai de l’espectacle del bàsquet en format 3×3.

Aquest any, el circuït ha ampliat dates i seus i ja va començar l’1 de setembre coïncidint amb el prestigiós Torneig de Sant Joan de Vilatorta

Una altra de les novetats aquets any del Circuït 3×3 és el Planeta 3×3, on cada jugador inscrit serà oficialment un participant global del circuït FIBA del 3×3 puntuable per a competicions internacionals

Els guanyadors del nostre 3×3 a part sumaran un punt que els servirà per poder optar a disputar la gran final del Circuit 3×3 del 27 de juliol a Barcelona.

INSCRIPCIONS OBERTES CLICANT AQUEST ENLLAÇ

Així doncs, marqueu ja a l’Agenda, la gran cita: DIUMENGE 2 DE JUNY 3×3 del Círcol, 7a prova del Circuït 3×3 de la FCBQ.

T’ho perdràs?!