Hem arrencat el darrer mes de competició complert al bàsquet català. I els equips del Círcol estan apurant els darrers dies per assolir els objectius marcats. Tenim per endavant el mes més emocionant de la temporada fent camí del 3×3 del 2 de juny. Aquest primer cap de setmana hem certificat el bitllet del Play Out de permanència a Copa en una jornada que va començar dimecres 1 de maig, festiu amb la disputa de dos partits ajornats. 

Ho repassem tot plegat. Abans com sempre repassem els números i resultats que ens deixa la primera jornada de maig

No vam fer festa l’1 de Maig al bàsquet del Círcol i dimecres vam tenir doble ració de partits ajornats a Sant Crist amb presència Júnior masculí. L’A, obria foc i queia amb el Mollet clarament. Tot seguit, el Júnior B ens va deixar palès el seu gran moment de forma en el tram final de curs. Contra el Nou Olesa l’equip aixeca un 0-11 d’inici, empata a la mitja part i amb una segona part de llibre en bàsquet i actitud l’equip badaloní guanya amb molta solvència.

L’últim mes de competició ens deixa una farcidíssima jornada de bàsquet a casa amb molts fronts als pavellons de la ciutat.

A Països Catalans, el Mini A masculí obria foc al gruix de la jornada, dissabte al matí amb derrota contra l’UBSA. Els locals no entren fins al darrer quart en la dinàmica del matx contra uns adrianencs millor i que trenquen el matx a inicis segona part

Tot seguit, excel·lents prestacions del Mini B masculí Círcol Gràfiques Venus que competeix i dóna la cara davant d’un Canet que va tancar marcador a l’anada al Maresme. Felicitats!

Amb dos grans primers quarts i a la resta més irregulars el Premini masculí venç al Fuster i es treu l’espina del partit d’anada a Santa Coloma on els verds van ser millors.

Bàsquet a Països amb els Minis masculins i bàsquet a Casagemes amb els Minis femenins amb grans notícies.

El Premini ens torna a obsequiar amb un altre partidàs i fent-nos gaudir de nou. Contra el Vilassar de Mar i traient el primer quart van jugar un duel excels. Un gran creixement d’aquest nou equip que aprèn i assimila conceptes a gran velocitat  

Excel·lent partit del Mini A contra el Lluísos de Gràcia. Les badalonines demostren amb escreix l’evolució mostrada en una magnífica demostració d’implicació i joc col·lectiu. A tal èxit li ha faltat però la cirereta de la victòria. Felicitats!

Triomf per caràcter i lluita del Mini B que es desempallega d’un molt bon Torelló al darrer període 

Excel·lents notícies a la matinal de dissabte a Badalona i en els pocs desplaçaments d’aquest tram de jornada.

Una gran setmana d’entrenaments reflexa el que vam viure a pista del líder Centre Catòlic de L’Hospitalet. Gran victòria del Preinfantil. Bona actitud bona feina, bona defensa, millor contraatac i per poc average. Un partit de traca i mocador. Felicitats nois.

I a Barcelona, immensa victòria del Cadet femení a pista del La Salle Horta que se sobreposa a un bon rival i a les adversitats i amb treball i una gran mostra de maduresa aixeca 12 punts de la mitja part per assolir un ajustat triomf remuntant de nou tres punts en 1 minut.

Tarda de dissabte exclusivament badalonina. De sud a nord: Olímpic, Països Catalans i Casagemes.

Dos derbis a la Cadet masculina. A les pistes laterals del Palau Olímpic, el Cadet B va al Joventut en un partit amb dues cares i amb millor final que inici.

A Països Catalans, el segon derbi Cadet. Contra el Minguella, el Cadet A fa un partit irregular que amb alguna perla de bon joc sense continuïtat aconsegueix fer forat i vèncer.

Tot seguit, a la Territorial el Sènior Veterans Círcol va derrotar a l’Amunt en un matx on de nou va gestionar tempo i esforç com va voler. Forta arrencada al segon temps i manteniment regular. Al final triomf clar en un partit molt especial per l’Albert Reverté, un clàssic de la casa que marxa a treballar a l’estranger. Des del bàsquet del Círcol molta sort.

Finalment a Casagemes tanquem el dissabte amb victòria del Sots21 B Preferent contra el Castellbisbal

L’últim Superdiumenge de la temporada marca aquest primer cap de setmana de maig. 5 partits a La Plana que arrencàvem amb la clara victòria del Sènior B contra el Cabrera a la Tercera Catalana femenina.

Tot seguit el Júnior A masculí queia al derbi al Sant Andreu de Natzaret.

Al mateix temps, a Països Catalans el Júnior B completava una gran setmana amb dos partits i derrotava al CN Terrassa amb claredat, certificant la quarta plaça de la Lliga i l’average amb els egarencs. Com hem dit, l’equip acaba amb gran forma el curs.

Derrota de l’Infantil femení a pista del Nou Barris de Barcelona

I a la tarda de diumenge a La Plana ens porta una gran notícia. Abans,la clara victòria del Sots21 A Preferent contra el Granollers,

La notícia del cap de setmana arriba de Copa Catalunya

Després d’una temporada molt complicada on els resultats i la sort no ha acompanyat a un Círcol que ha donat la cara a la majoria de partits i de caure en els darrers llocs de la taula, ahir, després de derrotar a Maristes Ademar, ho podem dir: la permanència a Copa Catalunya pel Círcol Cotonifici es decidirà en un Play Out a tres partits amb factor camp en contra.

Si el Círcol vol seguir entre els millors del bàsquet català haurà de guanyar dos partits dels tres d’aquesta eliminatòria post fase regular.

Un cop més us hem d’agrair que hàgiu omplert La Plana en aquests intens i calent derbi de vital importància. La vostra empenta ens ha permès fer un gran partit i signar un bitllet pel Play out a falta d’una jornada.

GRÀCIES A TOTHOM PER FER DE NOU UNA TARDA MÀGICA A LA PLANA AMB SEGELL CÍRCOL

Volem seguir a Copa. Un objectiu que malauradament no podrà optar els companys del Cantaires amb qui pugnàvem per evitar el descens directa. L’històric club ebrenc és equip de Primera. Ànims i sort.

I avui més que mai FELICITATS ALS JUGADORS I STAFF del primer equip masculí i a vosaltres, l’afició que mai falla.

El cap de setmana s’acabava amb la derrota del Sènior B davant el Boet Mataró a Segona Catalana Masculina, el clar i vital triomf del Círcol Centre Mèdic La Vila a pista del La Salle Bonanova de Barcelona, un matx vital per mantenir l’esperança de la permanència directa a Segona Catalana Femenina i la derrota del Júnior Femení Círcol Gràfiques Venus a Calella

Per acabar, un apunt d’actualitat de secció, la que encapçala la imatge del resum de la jornada. Ja estan obertes les inscripcions pel 5è Torneig 3×3 Bàsquet Círcol que celebrarem a La Plana el proper 2 de juny. Serà la setena prova del Circuït Català de 3×3 de la Federació Catalana de Bàsquet puntuable per al Circuït Internacional FIBA de 3×3.

No us ho perdeu. INSCRIVIU-VOS JA clicant aquest enllaç. Un any més torna La Festa del Bàsquet.

I els de “El Final de la Jornada” tornarem la setmana que ve per anar posant punt i final a algunes Lligues que el proper cap de setmana disputen la darrera jornada de fase regular. 

Fins aleshores

Salut i cistelles