Aquest cap de setmana hem anat acabant alguns Campionats de Lliga. Concretament la majoria de Campionats de No-Promoció, els equips grans. S’està acabant la temporada i ja comencem a posar la mirada a la pròxima. En aquest sentit us recordem que fem jornades de portes obertes per a tots els equips. Consulteu horaris a la imatge i per qualsevol dubte podeu enviar un mail a area.tecnica.circol@gmail.com

Un cap de setmana festiu a Badalona on hem cremat el Dimoni i part de la temporada i que ens ha deixat els següents resultats

La prèvia del cap de setmana la posava la derrota del Mini A femení contra el Roser en duel ajornat en un molt bon partit. 

La jornada arrencava amb un duel d’històrics en categoria Premini. El Premini masculí va visitar la pista del Laietà, el club degà del bàsquet català on mai es va trobar còmode i els barcelonins amb un plantejament defensiu molt ferri van posar moltes dificultats a un Círcol que acaba caient. 

Canviem de districte i marxem de Les Corts a l’Eixample on el Mini A femení, ja en jornada regular queia a la pista del SAFA Claror. Nova mostra de millora del conjunt badaloní que contra un potent rival competeix des del tercer període, gaudeix i a pista de les barcelonines que van guanyar de 30 a Casagemes a l’anada aconsegueixen lluitar de tu a tu. Felicitats

Intensa jornada amb els altres equips Minis femenins del Círcol a Casagemes. Bon partit del Mini B femení contra el Sant Gervasi de Mollet. Les badalonines amb moltes baixes i reforçades després d’una primera meitat igualada, a la segona, les vallesanes s’imposen per la baixada de tensió local. El Premini va caure clarament davant el Premià de Dalt i l’Infantil va perdre amb el Joventut Les Corts de Barcelona.

Bon partit del Mini B femení davant el Sant Gervasi

Després d’un matí més curt de l’habitual en activitat, a la tarda fins a 4 partits van copsar la franja de les 16:00 de la tarda en un carrusel que ens porta a La Plana amb un Preinfantil que es mostra molt superior al CN Terrassa a qui supera abastament; a Mataró, a la derrota del Mini B masculí Círcol Gràfiques Venus en un matx que ens deixa grans sensacions a la pista de la Unió Esportiva, l’intractable líder; a Canet amb la gran victòria del Cadet A que millora i molt en aquest tram final i fa un partit molt seriós i; finalment, a Manresa on el Sots21 B Preferent tanca una temporada irregular i amb no massa fortuna amb victòria al camp del La Salle. 

Clar triomf del Preinfantil davant el CN Terrassa

Qui també ha tancat una temporada malauradament difícil és el Sots21 Preferent A amb una clara derrota a una altra pista històrica del bàsquet català: la del Lluïsos de Gràcia de Barcelona. Ànims i sort en el futur

També vam tenir jornada amb dos fronts Sèniors masculins. Malgrat les baixes amb què afrontava el partit a Malgrat de Mar, el Sènior B tanca una gran temporada a Segona Catalana caient amb la cara ben alta a casa de l’intractable líder l’AECAM. El Círcol tanca com hem dit la primera temporada a Segona amb gran regust de boca en un gran any on han lluitat fins a les darreres jornades per l’ascens a Primera. 

A Copa Catalunya, el Círcol Cotonifici tanca amb gran forma la fase regular de la competició i afronta el Play Out de permanència amb bon feeling, I és que el Círcol fa un gran partit competint de tu a tu contra els potentíssims Badalonès. Els d’Òscar Gallifa sucumbeixen en l’inici del darrer amb un parcial de 14-0. El Ciutat Vella, un vell conegut nostre en les eliminatòries de permanència a Copa que ja ens hi vam troba el 2016, serà el nostre rival al Play Out de permanència al millor de 3 partits que arrenca dissabte a Barcelona. No volem tancar l’apartat Copa sense felicitar al Badalonès, campió del grup 2 de la competició després de la victòria contra nosaltres de dissabte. 

El Círcol Cotonifici tancava dissabte a La Plana i el Cadet femení obria el diumenge al pavelló. En un partit mancat de ritme i amb baix nivell de bàsquet global les badalonines vencen al Barberà gràcies a uns minuts de rauxa que trenquen la dinàmica del matx.

Tot seguit, en el transcendental partit per la permanència a la Segona Catalana femenina el Círcol Centre Mèdic La Vila va fer un pas molt important per mantenir la categoria en un gran partit contra el Salou que trenquen a la segona meitat. Felicitats

També jornada positiva a Sant Crist amb el gran partit del Cadet B al derbi amb Badalonès. Un gran partit del Círcol en línies generals queda marcat pels 28 punts encaixats al primer període. Sensacions molt positives malgrat tot.

Més enllà de la matinal de diumenge a Badalona la jornada ens deixa la derrota del Júnior A a pista del ASFE Sant Fruitós. Un gran partit dels badalonins, lluitadors, des del salt inicial, es veu condicionat per la mala sortida que esguerra les opcions de victòria. L’equip malgrat el canvi d’entrenador ha crescut i acaba amb bones sensacions l’etapa Junior. 

I al Vallès Occidental el Júnior B perd a la pista del Sant Cugat. Un molt fluix 3Q visitant on cau de 22 punts dinamita tota opció de competir davant d’un molt bon equip santcugatenc en joc i físic. El Círcol tanca uns esplèndida temporada on han estat animadors de la Lliga i ha estat sempre al pom de dalt de la taula

Ja a la tarda el darrer tram de la jornada ens deixa el final de la Lliga pel Júnior femení Círcol Gràfiques Venus a La Plana. Contra el Sant Joan de Mata de Barcelona arrenca molt bé amb un 20-7 al primer període. Amb sofriment i gestió del resultat i les emocions el Círcol sap patir i treu una gran victòria, l’última d’aquesta generació que completa l’etapa Júnior anant de menys a més en aquest curs. Enhorabona i sort

i també tancàvem la temporada 10 del Sènior B a la Tercera Catalana Femenina. Sempre a dalt de la classificació i lluitant fins als darrers instants per l’ascens, diumenge, jugava contra el Llefià. Partidàs del conjunt del Círcol davant del líder invicte i campió de Lliga. El Círcol té contra les cordes a les taronja i a manca de 3 minuts guanyava de 7. La zona final local va resultar clau per la remuntada final local. Moltes felicitats.

Finalment, s’ha acabat la temporada d’un equip molt especial que aquest any ens han fet les delícies, normalment els dissabtes a la nit. El projecte del Sènior Veterans Círcol tanca el primer any a Territorial amb victòria treballada que treu a la segona part a pista de l’Ametlla del Vallès. Un projecte molt especial format per jugadors d’èpoques pretèrites del Círcol que es van reunir junts per formar un equip que ha fet sobretot molt bon bàsquet generant espectacle i molta il·lusió a pista. Felicitats a tot l’equip i staff que l’heu fet possible. Esperem retrobar-vos l’any que ve. Agraïm la tasca de l’Adrià Puente, tècnic de l’equip que 17 anys després d’entrar al Círcol primer com a jugador i després com a tècnic deixa la casa per emprendre altres aventures. Molta sort!

D’aquesta manera tanquem bona part d’aquesta apassionant temporada que va arrencar a principis de setembre amb la Copa Badalona. Encara ens queda però la última setmana de competició la setmana que ve, el Play Out de Copa i el 3×3 la Festa del Bàsquet del 2 de juny on us esperem amb ei vostre equip. Correu a inscriure’us en aquest ENLLAÇ i gaudireu d’un dia inoblidable de bàsquet per celebrar la fi del curs esportiu a La Plana

Els de “El Final de la Jornada” tornem la setmana que ve per tancar gairebé del tot la temporada 18-19 de bàsquet al Círcol

Fins aleshores

Salut i cistelles