Benvinguts al relat de la penúltima jornada de Lliga regular de la Federació Catalana de Bàsquet en clau Círcol de la temporada 208-19. 9 mesos després d’iniciar la temporada, hem posat el punt i final a molt bona part del curs. Ens queda només saber a quina categoria jugarà el Círcol Cotonifici després del Play Out de permanència a Copa´i com acabaran els dos Júniors masculins a Interterritorial. Tanquem temporada. Tanquem el cercle

En aquesta darrera jornada de l’any vam començar l’activitat el dimecres amb un partit ajornat, vam tenir partit divendres i la vam acabar diumenge amb la salvació per via directe del Círcol Centre Mèdic La Vila a Segona Catalana Femenina. Una darrera jornada del curs basquetbolista que ens deixa els següents resultats

Dimecres, el Mini A femení vencia al SESE de Barcelona en matx ajornat a Casagemes

Divendres a les pistes del Màgic el Mini B femení queia clarament davant el Joventut.

I ja entrant pròpiament al cap de setmana, última jornada de la temporada amb matinals dels equips petits a Casagemes amb les noies i a Països Catalans amb els nois.

Comencem al Pavelló del carrer Ausiàs March. Tot i algun moment de caos i desconcert el Mini A masculí fa un molt bon partit en línies generals contra el Gramenet per tancar temporada. Un curs que han demostrat actitud i compromís creixent.

Amb més cor que bàsquet el Mini B masculí Círcol Gràfiques Venus cau ajustadament contra el Vic i tanca un any molt positiu on han competit sempre i des de novembre han fet un pas endavant espectacular. A seguir creixent. Felicitats!

El millor partit de la temporada del Premini masculí l’hem vist aquesta darrera jornada de Lliga contra el Llefià, el líder a qui amb un joc elèctric i un gran treball defensiu es desfà amb claredat. Molt contents per l’evolució global del conjunt. Moltes felicitats

I en la matinal femenina a Casagemes de nou victòria clara del Mini A femení contra el Santa Caterina de Siena de Barcelona. Així doncs els Minis femenins tanquen una gran temporada amb un creixement espectacular en joc i aprenentatge molt per sobre de les previsions inicials. Estem molt contents. Felicitats i a seguir treballant en el futur.

I també vam tenir en aquest primer tram del dissabte, la derrota del Cadet femení a pista de l’IPSI de Barcelona. Malgrat tot temporada força positiva d’un equip en creixent evolució. 

I al primer partit de la jornada al camp del Can Parellada, a Terrassa, el Preinfantil va tancar curs amb derrota. Després d’un inici dubitatiu, l’equip explosiona, fa un pas endavant brutal i experimenta un fort creixement i aprenentatge pel futur. Han acabat temporada amb molta força i empenta, tot i aquesta derrota al Vallès. Felicitats!

Obríem la tarda de dissabte amb el partit destacat del dia que ens va portar una gran notícia des del Parc de la Ciutadella de Barcelona. Gran pas del Círcol per a la permanència a Copa Catalunya la temporada vinent. Triomf al primer partit del Play Out del Círcol Cotonifici a pista del Ciutat Vella en un festival ofensiu dels badalonins que dominen a partir del segon període on tot l’equip es va entregar al 100%. Des de la defensa, el contraatac i un gran 19/22 en tirs lliures el Círcol guanya a Barcelona i fa un pas molt important per la permanència a la Divisió d’Honor del Bàsquet Català. Moltes felicitats als jugadors i a l’staff. Per tant, des de ja us emplacem pel segon partit del Play Out que jugarem a La Plana i que si el Círcol guanya rubricarà la permanència a Copa Catalunya. Diumenge 26 de maig a les 17:45, vine a La Plana. La Copa passa per Badalona i et necessitem per fer l’últim pas. 

I en el darrer partit d’una complicada temporada on la fortuna ha estat esquiva però amb bon regust de boca final, el Cadet A acomiadava el dissabte amb derrota clara contra el Calella a Països Catalans

L’endemà diumenge, teníem doble cita a Terrassa. El Premini femení es desplaçava al Sud-est de Terrassa, a Can Jofresa, la pista del JET. Tret d’un període el conjunt badaloní fa un excel·lent partit a la pista egarenca a la línia d’una excel·lent trajectòria ascendent en el primer any de bàsquet de les petites. Moltes felicitats! L’any que ve més i millor.

El Vallès Occidental va ser protagonista en aquest diumenge on va haver jornada Círcol a Sabadell en el darrer partit del Júnior B a domicili, a pista del Bàsquet Pia. Derrota badalonina en la penúltima jornada del curs.

El Cadet B tancava curs al Masnou on gràcies a una bona primera part resolt un partit que es complica a la segona. L’equip acaba molt satisfet la temporada pel compromís i la implicació en cada entrenament i partit.

I en l’únic partit com a local de la temporada el Júnior A cau contra els Escolapis de Sarrià de Barcelona a La Plana.

I a Rubí, diumenge a la tarda, l’Infantil femení tancava el seu primer any juntes, en un curs d’aprenentatge i consolidació del projecte, amb derrota a pista del Sant Jordi

Aquest cap de setmana hem tingut la gran notícia del primer pas cap a la permanència del primer equip masculí a Copa Catalunya i l’acabem amb una gran notícia. I és que el Sènior A femení Círcol Centre Mèdic La Vila ha aconseguit l’objectiu de la permanència directa a Segona Catalana després de derrotar a domicili el Can Parellada de Terrassa.

El Círcol Centre Mèdic La Vila ha tingut una temporada amb alts i baixos, però, les podem considerar matagegants del Campionat ja que en aquest any han derrotat a líders com l’IPSI o al seu dia ei Vedruna de Gràcia. S’han mostrat especialment fortes a casa. Una baixada del ritme i de joc fa un parell de mesos va fer que l’equip entrés en la lluita pel descens.

Afortunadament s’ha retrobat el to i l’equip acaba salvat i amb força el curs. Així que ja ho podem dir. La temporada que ve estarem a Segona Catalana. Felicitats jugadores i staff! 

I amb aquesta gran notícia tanquem gairebé el cercle de la temporada regular 2018-19 al Círcol, a excepció dels dos Júniors masculins que ho faran diumenge que ve. Ens queden però encara dues cites abans de vacances i pensar en la propera temporada

1. El segon partit del Play Out de permanència a Copa Catalunya a La Plana amb el Círcol Cotonifici, diumenge a les 17:45. Una victòria ens dóna la permanència definitiva a la categoria per tercer any consecutiu. No hi falteu

2. El 3×3 del Círcol del 2 de juny. Correu a fer la vostra inscripció. Es tanquen el 27 de maig i van a molt bon ritme. Clica aquest enllaç i reserva’t el teu lloc a la festa del bàsquet de La Plana.

Nosaltres, els de “El Final de la Jornada” us esperem per esperem explicar-vos bones notícies amb la permanència del Círcol a Copa

Fins aleshores,

Salut i cistelles