GRÀCIES A TOTHOM. Gràcies per fer possible una nova tarda màgica de bàsquet a La Plana. Gràcies pel suport, l’escalf, els ànims, pel color per haver estat el 6è titular. En definitiva, gràcies per ajudar-nos a assoliir l’objectiu. Ja ho podem dir. Som de Copa i un any més i en seran tres consecutius, el primer equip del Círcol, el Círcol Cotonifici serà equip de la Divisió d’Honor del Bàsquet Català després de derrotar al Ciutat Vella al segon partit del Play Out de permanència a la categoria. Moltes felicitats als jugadors i l’staff que ho ha fet possible.

Repassem el partit d’ahir i el final de la temporada dels equips Júniors a la Interterritorial masculina, els darrers partits que tancaven la temporada oficial al Círcol, que ens han deixat els següents resultats

Abans, però, us hem de dir que aquest dissabte l’Escola de Bàsquet del Circol ha estat present a la Trobada d’Escoles de la Demarcació de Barcelona de final de temporada que la Federació Catalana de Basquetbol va celebrar a les pistes del Palau Olímpic i al Màgic. Els petits i les petites més grans tornaran pel 3×3 el 2 de juny 

I ara si. Entrem de ple al plat fort de diumenge i que va reunir a La Plana a moltíssima gent que vau venir vestits de Círcol i que ho vau donar tot per l’objectiu: derrotar de nou el Ciutat Vella i certificar la permanència a Copa. 

Del partit poca història fins al darrer període. Salt inicial i només un color sobre la pista: el blanc d’un Círcol que va estar espectacular en joc i conscient del què es jugava. Va arribar a guanyar de 26 punts. Al darrer quart el Ciutat Vella reacciona i es posa a 6 punts d’un Círcol que no anota però que empès per la vostra força i el lema del Som de Copa present va aguantar l’escomesa final i va poder celebrar la permanència a Copa Catalunya  

Així doncs, el Círcol Cotonifici tanca una temporada complicada a nivell esportiu que va arrencar molt bé, amb un conjunt renovat i molt jove que es mostrava molt fort a La Plana. Malauradament, després de Nadal, comença una crisi de resultats que el fa ocupar la part baixa de la taula. El Círcol Cotonifici sempre ha donat mostra del seu segell de lluita i entrega en tot moment, però en molts moments li ha faltat energia per rematar els partits, en moltes ocasions han sobrat els minuts finals on s’han escapat els duels. A inicis de març, l’entrenador Juli Jiménez deixa l’equip i amb Òscar Gallifa com a nou responsable a la banqueta el Círcol inicia una marxa triomfal i de joc que el porta a eludir el descens directe amb victòries de mèrit davant el Santa Coloma i Maristes Ademar. Amb la temporada regular acabada en aquest Play Out, el Círcol ha fet una gran eliminatòria i amb un balanç de 2-0 aconsegueix la permanència. De nou felicitats a tothom i fins l’any que ve a Copa Catalunya

Abans, es va jugar a La Plana la darrera jornada a la Interterritorial Júnior pel Júnior B del Círcol. Els badalonina van guanyar al Cervera. Una excel·lent temporada del Círcol que amb 8 efectius ha estat un dels animadors de la Lliga i que sempre ha estat a la part alta

I el Júnior A tanca un curs difícil amb canvi d’entrenador i alguns infortunis, amb derrota a la pròrroga al derbi a la Interterritorial a Casagemes, a territori del Minguella

Amb la gran notícia de la permanència del Círcol a Copa i el final de curs dels Júniors tanquem la temporada oficial de bàsquet a casa nostra i obrim de bat a bat les portes al 3×3 del 2 de juny a La Plana. És la Festa del Bàsquet que per 5è any consecutiu omplirà de cistelles La Plana i la Plaça exterior del mateix nom en un gran Superdiumege de bàsquet que començarà a les 9 del matí fins ben entrat el vespre. Us recordem que aquest 3×3, per segon any consecutiu forma part del Circuït de 3×3 de la Federació Catalana de Bàsquet, un circuït vàlid per el Circuït FIBA de 3×3. Us esperem per passar un gran dia que podreu seguir i comentar a Twitter amb les etiquetes #Circol3x3 i #LaFestadelBàsquet. 

Nosaltres, els de “El Final de la Jornada”  estarem diumenge que ve a La Plana per tancar temporada i explicar-vos tot el què passi a La Plana a les Xarxes Socials del Bàsquet Círcol i de l’entitat, dilluns que ve a la web al darrer “El Final de la Jornada” on farem balanç final del curs, i durant la setmana següent a les Xarxes Socials on us mostrarem les millors imatges d’una jornada espectacular de bàsquet amb segell Círcol

Fins a la setmana que ve

Salut i cistelles