107 equips i 450 jugadors. Són les xifres RÈCORD d’un 3×3 que passarà a la història. Un any més vam trencar el sostre per viure una jornada festiva de bàsquet espectacular a La Plana el diumenge 2 de juny.

Des de primera hora del matí fins ben entrat el vespre, bàsquet en vena en el Superdiumenge més lúdic i especial de tot l’any. Amb la temporada acabada els del Círcol la vam tornar a fer grossa per fer del bàsquet 3×3 una Festa del Bàsquet oberta a tothom on vam omplir de cistelles el pavelló de La Plana i la Plaça exterior del mateix nom, on, el gran reclam va ser l’espectacular pista negre on vam desenvolupar alguns partits i les finals.

Gran participació del voluntariat que es va bolcar amb el 3×3 del Círcol que per 5è any consecutiu va batre rècords i que un any més va anar de la mà amb la Federació Catalana de Bàsquet que de nou el va incloure al Circuït de 3×3 de la Federació, que també forma part del Circuït Internacional FIBA.

En aquest sentit de l’obertura internacional del Circuït català hem de destacar, celebrar i agrair la presència de representants de la Federació Andorrana, tant en homes com en dones, i de nou, van repetir les noies de la Selecció Espanyola 3×3, amb dues campiona de Lliga Femenina a les seves files, la Núria Martínez i l’Helena Oma de l’UniGirona,


La base mataronina i l’aler de Terrassa van rebre un reconeixement de la secció de bàsquet del Círcol que les hi va fer entrega de dues plaques per ser protagonistes d’un any històric per l’UniGirona. Recordem que les de Fontajau, a banda de ser campiones de Lliga van arribar a les semifinals de l’Eurocup i a la final de la Copa de la Reina de Vitòria

Com sempre, el 3×3 va tenir dues parts que van anar seguides. El matí torn per les categories Mini, Infantil i Cadet i a la tarda, torn pels Júniors i Sèniors. De cistella petita a cistella gran i l’espectacle va continuar i es va fer encara més gran. Una exhibició de bàsquet amb l’entrada dels representants andorrans, de la selecció espanyola i de grans noms del bàsquet català en joc que no es van voler perdre el 3×3 del Círcol

Agraïm el supot i la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, la Diputació de Barcelona, la Federació Catalana de Basquetbol Cotonifici Canal Artes Gráficas Venus Centre Mèdic La Vila Lillo Picó Jardineria Monés La Parada Carns Fibla Drogueria Boter Pastisseria Canals Perruqueria Susana Nuñez Gesesport Projectes Esportius Farmàcia Gotzens Score Tech BBVA NextMVP Badalona

Us adjuntem l’àlbum amb les millors imatges de la jornada i la pàgina de Flick de la FCBQ on trobareu altres fotos. I també l’enllaç al nostre Facebook on podreu gaudir de més imatges de la jornada que anirem ampliant els propers dies

I amb la crònica de la 5a edició del 3×3 del Círcol tanquem una nova temporada de “El Final de la Jornada”. Han estat 34 cròniques setmanals on hem repassat 38 setmanes de la temporada esportiva al Círcol. 

Tanquem curs i ens preparem per la temporada 2019-2020 on esperem que ens acompanyeu totes i tots de nou i fem més gran la família del Círcol

Fins a la setmana que ve on farem balanç de temporada

Salut i cistelles