Arriba el final de curs també al nostre Taller de Teatre amb les mostres de Taller, on els i les alumnes demostraran tot l’après al curs en l’escenari del nostre Teatre.

ENTRADA GRATUÏTA

Estem molt contents de l’acceptació i acollida dels Tallers de Teatre aquest any on han crescut en quantitat, voluntat de treball i qualitat.

Els dies 9, 14, 17, 21 i 22 de juny els grups que conformen els Tallers de Teatre del Círcol pugen a escena

DIUMENGE 9 DE JUNY

GRUP DIMARTS 19:30 A 21:00 

TELEBROSSA Un informatiu, un programa, uns personatges histriònics, unes actrius, un text de la vikipèdia i molta imaginació per entendre aquest món tan surrealista i tan hipnòtic anomenat Telebrossa. Perquè totxs el critiquem, però qui no ha passat una tarda davant de la televisió atrapat per aquest gènere de crits i paraulotes? Potser som més a prop del que pensem.
Hora funció 11:00 h.

GRUP DIMARTS 18:00 A 19:30 

ECOS L’Àlex i l’Aran han decidit emprendre un viatge experimental en el temps per tal d’intentar trobar una solució pel Planeta Terra, que com totxs sabem, es troba en una situació crítica. En aquest periple passaran per diverses èpoques passades i futures, aprenent de les seves cultures i divertint-se mentre busquen la fòrmula màgica. Quina serà…
Hora funció 13:00 h.

GRUP DIVENDRES DE 18:00-19::30

EL PETIT PRÍNCEP El Petit Príncep ve d’un petit asteroide, que compartia amb una flor i tres volcans. Però allà va experimentar la solitud i va decidir abandonar el planeta a la recerca de l’amistat. Buscant aquesta amistat recorre diversos planetes, habitats successivament per un rei, un vanitós, un bevedor, un home de negocis, un fanaler, un geògraf … El Petit Príncep no entén el concepte de “seriositat” que tenen aquesta “gent gran”i prosseguint la recerca arriba al planeta Terra. És llavors quan entra en contacte amb l’aviador, que també patia de solitud. I coneix altres personatges un del quals li regala el seu secret: – “L’essencial és invisible als ulls”.
Hora funció 17:00 h.

GRUP DIJOUS TALLER MUSICAL

SCAPE ROOM. El experimento Nueve jóvenes se despiertan en una sala casi vacía sin recordar absolutamente nada másque su nombre. Sin entender qué hacen allí ni cómo salir. Una pieza que desafía las leyes teatrales y que requiere la participación explícita de un público activo para poder conseguir la llave de salida. ¿Con qué fin se ha producido esta situación tan peculiar?
Hora funció 19:00 h.

DIVENDRES 14 DE JUNY

GRUP DE DIVENDRES DE 19:30 A 21:00

EL MAL QUERER Lorca y Rosalía como dos universos fusionados, como dos hermanos poetas de dos mundos muy distintos. Dos contemporáneos avanzados a su época, hablando en un mismo lenguaje: El amor. Una reflexión sobre los patrones románticos y sentimentales. Una mirada distinta de las convenciones establecidas. Una rotura de cadenas y una liberación hacia lo que hoy en día ya está empezando a cambiar.
Hora funció 20:00 h.

DILLUNS 17 DE JUNY

GRUP DE DILLUNS 18:00 A 19:30 . “Realitat o ficció” escrita per L’Ariadna Serra a partir d’exercicis fets a classe. Contes, valors i somnis es barregen en aquesta història que ens representen els més petits de la casa.
Hora funció 19:00 h.

GRUP DE DILLUNS 19:30 — 21:00 “La caixa del futur” escrita per l’Ariadna Serra a partir d’exercicis fets a classe. Descobrirem com un grup de nois i noies amb unes històries ben particulars, han d’aparcar les seves pors per a salvar el futur de la humanitat.
Hora funció 20:30 h.

DIVENDRES 21 DE JUNY

TALLER TEATRE ADULTS Aquest any apostem per una nova proposta, tots els grups del taller d’adults s’han ajuntat per a representar escenes d’alguns dels dramaturgs més representatius de la història del teatre. Entre elles, William Shakespeare, Henrik Ibsen, Federico García Lorca, Darío Fo, i molts més.
Hora funció 19:00 h.

DISSABTE 22 DE JUNY

GRUP DIJOUS 19:30 A 21:00

ANASTASIA Quan l’ombra de la revolució cau sobre Rússia, diu la llegenda que la filla més petita de la família reial aconsegueix escapar amb vida. L’àvia de la petita Anastasia ofereix una gran recompensa per tornar-se a retrobar amb la seva néta. Uns estafadors, Dimitri i Vladimir, intentaran aconseguir la recompensa a l’haver trobat a una noia idèntica a la princesa. I si haguessin trobat a l’Anastasia de veritat?
Hora funció 17:00 h.

Veniu a la Sala a veure com creix la base i el planter del nostre Teatre amb les mostres de final de curs

Gaudireu segur!