Amb la celebració el diumenge 2 de juny del 5è 3×3 del Círcol, la secció de bàsquet va tancar la temporada 18-19 a nivell de competició. Us recordem que seguim amb els entrenaments fins a finals de juny . Us seguirem mantenint informats de tot el què passi en els primers passos de la nova temporada 19-20 abans que donem el salt inicial al nou curs a la web del Círcol i a les nostres xarxes socials

És per tant, moment que fem balanç de la temporada 18-19 en la seva vessant més competitiva i que al llarg de 38 setmanes hem repassat cada dimarts a la web a “El Final de la Jornada“. 

Un any de bàsquet on hem treballat amb molt d’esforç i entrega, on finalment, hem celebrat dues permanències: una a Copa Catalunya del primer equip masculí, via Play Out i, una segona, via directa, a la Segona Catalana del primer equip femení, el Círcol Centre Mèdic La Vila. Ambdós conjunts s’han consolidat a les categories respectives.

El Círcol Cotonifici va de menys a més al llarg de la temporada i al final de curs, amb una espectacular ratxa de joc i resultats, aconsegueix eludir el descens directe a Primera Catalana i resolt amb solvència el Play Out contra el Ciutat Vella. En l’any que els campions de Copa Catalunya surten del grup 2, el Círcol aconsegueix una gran victòria a final de curs contra el campió de la competició: els Maristes.

Pel què fa a les noies del Círcol Centre Mèdic La Vila  a Segona Catalana Femenina es consoliden a la categoria. Sent les matagegants de la Lliga ja que són capaces de guanyar a les capdavanteres del Campionat com l’IPSI o el Vedruna de Gràcia. Un gran tram final de curs fa que acabin temporada en places de permanència directa i un gran regust de boca

A destacar també el gran any pels dos Sèniors B, masculí i femení amb excel·lents classificacions a la part alta de les seves lligues.

Els Veterans del Círcol han fet un esplèndid any a la Territorial masculina.

I, sobretot, ha estat un gran any pels equips formatius del Círcol. Fem un balanç molt positiu en aquest aspecte tant en creixement i qualitat de joc com en implicació amb els valors de l’esport i l’entitat que també des del bàsquet transmitim.

És la temporada on hem augmentat, com mai, la presència d’equips femenins, tinguent conjunts en totes les categories i fent un molt bon paper, fins i tot en alguns casos superant expectatives. Mai havíem tingut tanta presència femenina com mai. I ens fa molt feliç. I ho volem seguir potenciant

I no ens podem oblidar de l‘Escola de bàsquet del Círcol que l’hem fet créixer en nombre de jugadors i jugadores tinguent dos grups.

És la temporada on hem gaudit de nou del Torneig Mini de la Seu d’Urgell per Nadal i hem estrenat, amb títol inclòs, el primer Torneig Júnior Ciutat d’Alaior, a Menorca.

Sense oblidar-nos d’una nova edició, molt exitosa, del Campus de Setmana Santa amb 91 nois i noies participants.

És per tant, moment per donar les gràcies a totes les jugadores i tots els jugadors que heu format part aquesta temporada del Bàsquet del Círcol. Als entrenadors i entrenadores per l’esforç i la feinada feta ensenyant els valors de l’esport i el Círcol als vostres nois i noies. Als delegats i delegades per la vostra incansable feina davant i darrere dels equips. Als pares i mares per la confiança dipositada amb nosaltres. A la Junta Central, al costat sempre del bàsquet. I gràcies, també, als nostres patrocinadors i col·laboradors que ens ajuden i són fonamentals en aquest projecte que va molt més enllà del bàsquet, com és el foment de la cultura i els valors que transmet l’esport i el Círcol com a entitat. Cotonifici CanalCentre Mèdic La Vila Jardineria Monés La Parada Bdn Karns Fibla Drogueria Boter,s.l K-nonge-50 Perruqueria Susana Nuñez Gesesport Projectes Esportius Farmàcia Gotzens Score Tech BBVA

GRÀCIES A TOTES LES PERSONES QUE FORMEU PART DE LA SECCIÓ DE BÀSQUET DEL CÍRCOL. US ESPEREM A TOTS SI VOLEU LA TEMPORADA QUE VE

Tanquem curs de competició i ens preparem per la temporada 2019-2020 on esperem que ens acompanyeu totes i tots de nou i fem més gran la família del Círcol.