Abans d’agafar vacances, aquest cap de setmana, el bàsquet del Círcol viurà uns dies molt especials.

Ens fa sentir molt orgullosos d’anunciar-vos que dos jugadors del club formaran part de les seleccions catalanes Mini en un Torneig a Sant Jaume d’Enveja, al Montsià, contra els combinats d’Aragó i València que es disputarà aquests dies.

L’Oriol Cotet del Mini A masculí i la Mariona Carretero del Mini Femení també són membres del Programa de Detecció i Perfeccionament de la Federació Catalana de Bàsquet: la PDP.

Des del Círcol estem molt contents i orgullosos d’aquesta doble convocatòria i esperem que gaudiu de l’experiència

L’altre focus d’activitat del cap de setmana són les Fases d’Assoliment de la categoria Júnior Preferent on, el Júnior A de Lluís Alarcón disputarà 3 partits en busca d’estar entre els 16 millors equips de Catalunya de la categoria

Enquadrat al grup 3, les fases són en format lligueta que arrenca aquest mateix divendres a la pista del Cornellà. Demà, DISSABTE A LES 17:00, el Círcol juga el partit de fases com a local davant el CEB Girona. Tancarà fases, diumenge a pista de l’Almeda

Desitgem molta sort al Júnior del Círcol i esperem que, com fa 6 anys, en el darrer intent d’assolir la categoria Preferent Júnior masculina, s’aconsegueixi aquest gran premi, que es disfrutarà a partir de setembre

Ja ho sabeu. Aquest cap de setmana és molt especial pel Bàsquet del Círcol. PDP i Fases a Preferent. Us mantindrem informats