Hem arrencat oficialment la nova temporada 2019-20 al basquet del Círcol. Això si, amb un primer tast del que ens espera ja amb tota la intensitat i al complert després de les vacances d’estiu. Un tast en forma de fases a Preferent amb una novetat important com és el canvi en el calendari on s’han jugat per primera vegada a meitats de juliol i no a inicis de setembre.

6 anys després, un equip Júnior masculí del Círcol va disputar aquesta eliminatòria en busca de ser entre els 16 millors equips Júnior de Catalunya. Va ser el Júnior A dirigit per Lluís Alarcón que va fer un gran paper.

Desgranem com va anar el cap de setmana de fases, previ pas a veure els resultats que ens deixa

Les fases arrencaven al Rubió i Ors, el camp del Cornellà on el Círcol fa un partidàs que acaba sense premi. Els badalonins que tenen fins a 11 punts d’avantatge a la mitja part i dominen amb moltes fases el matx veuen com els baixllobregatins remunten. El Círcol amb un triple sobre la botzina força la pròrroga.

Un temps extra molt igualat cau finalment del cantó local, malgrat que els visitants tenen la darrera opció de guanyar amb un triple final que toca ferro

L’endemà, el Círcol jugava de local i sumava la primera victòria d’aquesta lligueta davant del CEB Girona. Després de desencallar un matx molt igualat en uns grans darrers 6 minuts on el contraatac i la defensa va resultar clau, els badalonins assecaven l’ofensiva gironina i amb un parcial de 8-0 trencaven el matx

Una vegada més us hem d’agrair la vostra assistència i suport en una Plana en un ambient fantàstic de bàsquet malgrat la intensa calor. El Júnior A de Lluís Alarcón, el Círcol us va sentir molt a prop i acompanyat en aquest triomf en unes grans fases a Preferent passés el que passés

Després del partit a Badalona, vam estar a expenses del què passava al camp de l’Almeda, al derbi de Cornellà on es dirimia el futur del Círcol en aquestes fases. El triomf del Cornellà davant del seu rival ciutadà, feia que a la darrera jornada, el Júnior A del Círcol no depenia d’ell mateix per assolir la categoria Preferent.

D’una banda, s’havia de guanyar a l’Almeda, al camp del conjunt del Baix Llobregat. De l’altre que el CEB Girona vencés al Cornellà a domicili, una estona abans.

Abans de saltar a pista, el Círcol ja sabia que amb el triomf del Cornellà contra el Girona s’acabaven les opcions d’assolir la categoria Preferent

Malauradament el Círcol és superat pel rival. El Júnior A, per tant queda tercer del seu grup de fases i al setembre jugarà a Interterritorial. Enhorabona al campió Cornellà que serà un dels 4 equips guanyadors de Fases que jugarà a Preferent a partir de setembre.

Malgrat tot, felicitem al Círcol per l’esforç i l’entrega tot aquest cap de setmana on ho han donat tot pel somni de Preferent que finalment no serà possible. El segell Círcol ha quedat ben palès a pista i a Interterritorial estem segurs que el Círcol farà un gran paper Això serà a partir de setembre. Ara toca vacances. Felicitats a tots els jugadors i staff del Júnior A del Círcol per aquestes Fases i el bon joc desplegat  

L’altre punt d’atenció del cap de setmana el trobem a Sant Jaume d’Enveja.

El Pavelló de la població del Montsià acollia un nou Torneig de Seleccions Autonòmiques de Minibàsquet en categoria femenina i masculina, davant els combinats d’Aragó i el País Valencià on s’han jugat diversos partits entre ells.

En aquesta sèrie d’enfrontaments hi trobem doble representació del Círcol amb la Selecció Catalana. L’Oriol Cotet i la Mariona Carretero són dos jugadors de la secció de bàsquet que, a través del Programa de Detecció i Perfeccionament de la Federació Catalana, han tingut l’oportunitat d’enfundar-se la samarreta quatribarrada i representar el Círcol en aquest combinat català en aquest Torneig a la falda del Delta de l’Ebre. 

Tant l’Oriol com la Mariona han gaudit molt de l’experiència, que s’han guanyat gràcies al seu esforç i la feina feta al Círcol i a la PDP. Des del Círcol estem molt contents i orgullosos que dos jugadors formats al club hagin estat seleccionats per representar Catalunya en aquest esdeveniment. Moltes felicitats Oriol i Mariona!A seguir treballant amb esforç i constància per seguir creixent i formar-se

Ara si, amb les Fases a Preferent i el Torneig de Seleccions a Sant Jaume d’Enveja, els primers ítems de la nova temporada 19-20, marxem de vacances. Us hem acompanyat cada setmana des de setembre de 2018 fins ara. 11 mesos molt intensos. Una temporada intensa que podreu repassar en aquest LINK

Nosaltres, els de “El Final de la Jornada” tornarem a inicis de setembre per seguir explicant-vos el que passi en aquesta nova temporada 19-20 que ja hem començat. A les Xarxes socials del club anirem escalfant motors al nou curs amb les novetats que ens porti

Que tingueu bon estiu, fins al setembre…

Salut i cistelles