Al Círcol estrenem cicle de Teatre Familiar: el #SócMenut

Al llarg de la temporada us anirem oferint diverses propostes de Teatre familiar

Propostes de qualitat per a tota la família per fer-vos passar una gran estona de Teatre

En aquest cicle us oferim dues obres de Teatre Familiar cada trimestre amb la possibilitat d’obtenir un abonament amb descompte per els dos espectacles. Consulteu el quadre

VENDA D’ENTRADES

Obrirem el cicle el proper Diumenge 15 de setembre amb El Peix Irisat de la Companyia Tanaka.

El peix Irisat, és l’animal més bonic de tot l’oceà, però està molt sol. Per què els altres peixos no volen jugar amb ell? Així comencen les aventures submarines protagonitzades per un peix d’escates lluents i un munt d’amics com l’estrella de mar rondinaire, el savi pop Òctopus, el peix llanterna detectiu, les meduses dansaires, el calamar curt de vista o la petxina flamenca. Junts descobriran la importància de compartir, de ser valents i d’ajudar els altres.

La segona proposta serà el Diumenge 10 de novembre amb Bon Profit també de la Companyia Tanaka

Fer exercici i seguir una dieta equilibrada és bàsic per estar sa. Per això la xef Tomassa et dóna la benvinguda a la seva cuina i t’explica tres contes on les verdures són les protagonistes:

T’imagines veure en directe com unes llavors es converteixen en hortalisses fresques? Vols ser jurat d’un   concurs de bellesa de verdures? També viuràs una “love story” en forma de tragicomèdia shakesperiana, on triomfa la convivència dins l’olla! 

Descobreix la màgia de la cuina i fes-te un fart de riure aprenent tots els secrets de les verdures. A partir d’ara menjar coliflor, pastanaga o bròquil serà divertit. Te’n lleparàs els dits! 

Aquesta temporada apostem pel Teatre Familiar al Círcol amb el Cicle #SócMenut!

Us esperem!