La temporada 2019-20 és a punt de començar. Després que la setmana anterior els primers equips de la casa s’haguessin posat en marxa (els Sèniors), amb l’arribada del mes de setembre tots els equips de l’entitat arrenquen per afrontar una nova temporada

I és que aquest divendres ja arrenca la primera competició oficial del nou curs: la Copa Badalona. Les noies del Círcol Centre Mèdic La Vila, que aquest any tornaran a ser equip de la Segona Catalana Femenina, obriran foc al curs contra el Sant Josep aquest divendres a les 20:30 a Països Catalans en els quarts de final de la competició.

Serà el primer test de les noies de David Cuartero, el nou inquil·lí de la banqueta del primer equip femení del Círcol que, aquesta temporada, manté bona part del bloc de la temporada passada, incorpora dues noves jugadores i també dóna confiança a peces que l’any passat van fer tant bona campanya a Tercera Catalana amb el Sènior B.

Els nois del Círcol Cotonifici arrenquen la setmana que ve, el Divendres 13 a La Plana a la Copa Badalona davant el guanyador del matx de fase prèvia entre Maristes B i Natzaret. Aquesta temporada, el conjunt d‘Òscar Gallifa manté el bloc que l’any passat va assolir la permanència a Copa Catalunya després d’un gran sprint final i de superar brillantment el Play Out de permanencia contra el Ciutat Vella

La temporada 19-20, la número 79 de la història de la secció de bàsquet al Círcol compta aquest any amb

  • 22 equips des de Premini a Sènior i a destacar 8 femenins amb presència a totes les categories
  • 4 equips Sèniors, 3 masculins i un femení
  • Creixement exponencial dels equips de base on aquesta temporada hem doblat presència d’equips formatius amb l’objectiu de seguir creixent i educant als nois i noies en els valors de l’esport i de l’entitat.

Com sempre, un dels nostres estandarts i orgulls, l’Escola de Bàsquet del Círcol serà el primer pas perquè els més petits i petites prenguin el primer contacte amb el bàsquet i creixin amb nosaltres, a partir del mes d’octubre. Aviat us donarem tota la informació

I aquí estem, un any més, amb la Copa Badalona com a primer plat de la temporada esportiva al Círcol. Un any que arrencarà amb tota la força l’últim cap de setmana de setembre amb el tret de sortida de les lligues de No Promoció (Júniors, Sots21 i Sèniors) i la primera setmana d’octubre amb l’inici de competició a resta de categories de la Federació Catalana de Bàsquet.

Tornarem a marxar de Campus per Setmana Santa i a l’estiu posarem punt i final a la temporada amb la sisena edició del 3×3, entre altres activitats que us anirem explicant a mesura que es vagin realitzant.

Des de la secció de bàsquet del Círcol, Direcció Tècnica i la Junta us agraïm una temporada més la confiança amb nosaltres, per voler pertànyer a unclub històric del país que per sobre de tot té vocació de formació i d’assoliment de valors a través de l’esport: el Círcol de Badalona.

La temporada 2019-20 ja ha començat. Viu-la amb el Círcol