La temporada 19-20 al bàsquet del Círcol es presenta molt emocionant i espectacular. I el Círcol – Sant Josep que va obrir el curs basquetbolístic és la millor prova del que us diem. 

Ha començat la temporada esportiva al Círcol amb els primers entrenaments i amistosos, l’stage del Círcol Cotonifici a Caldes d’Estrac i la disputa de la Copa Badalona en categoria femenina, la primera competició oficial de la temporada que ens ha deixat els següents resultats.

Països Catalans va ser escenari del primer salt inicial oficial en clau Círcol del curs. El Círcol Centre Mèdic La Vila de David Cuartero, el nou entrenador del Sènio Femení es va enfrontar als quarts de final del torneig al Sant Josep, el passat divendres, en el primer partit de la nova temporada 2019-20.

Després d’una primera part molt igualada amb domini insipient de les nostres jugadores, a la segona meitat es van desfermar totes les emocions i nervis en busca de les semifinals. Primer cop parroquial que amb un parcial de 0-10 marca les primeres diferències significatives al marcador. Tot seguit reacció del Círcol que torna a igualar el matx. En els darrers minuts intercanvi de cistelles i incertesa. I al final, la traca. Bàsquet del Sampep a falta de 3 segons que el col·loca 1 punt per sobre del Círcol. I a la jugada final un triple sobre la botzina de Núria Avinyó dóna un triomf d’infart al Círcol que obté bitllet per les semis de l’endemà. 

Hem de destacar i agraïr l’enorme presència de públic i de jugadores dels nostres equips de base que van animar fins al final, en una gran jornada de bàsquet i comunió entre els equips de l’entitat

L’endemà a les semifinals, a Casagemes, un altre emocionant partit camí de la final de la Copa Badalona que va acabar amb creu. Davant del Sant Andreu de Natzaret equip de Primera Catalana el Círcol competeix sempre i té contra les cordes a un equip teòricament superior. En els moments decisius els tirs lliures errats i els nervis condicionen el marcador final. Amb tot el joc demostrat denota que aquest equip pot fer una gran temporada a Segona. Felicitats i a seguir treballant.

I de nou, grades plenes a Casagemes dels equips de formació femenins del club. Esperem que aquesta sigui tònica habitual i durant la temporada omplint La Plana, en els partits que jugaran els diumenges al migdia

Més enllà de la Copa Badalona, fem aturada al Torneig Internacional Cadet que ha organitzat aquest cap de setmana el Sant Josep al Palau Olímpic de Badalona. Entre els equips participants, trobem una representació de jugadors dels clubs de la ciutat membres del BBB, el Badalona Bàsquet Base. Sota la denominació de Selecció de Badalona, els nostres jugadors Bernat Pujol i Pol Rourera van disputar partits contra el Mataró i l’Alba de Berlín en fase de grups i el Bayern de Munic i el Sant Josep en els duels per definir la classificació final.

Més enllà de l’stage del primer equip masculí, altres equips del Círcol ja van tenir els seus primers amistosos: l’Infantil A a El Masnou o el Júnior A a la pista del Santfeliuenc de categoria Preferent

Amb un triple al darrer segon, la bona participació del Sènior A Femení en l’estrena del curs i aquesta presència Círcol al Torneig Internacional Cadet del Sant Josep tanquem relat de la primera setmana de competició. La setmana que ve arrenca temporada el Círcol Cotonifici amb la disputa de la Copa Badalona masculina. Us ho explicarem dimarts que ve

Fins aleshores, bona setmana

Salut i cistelles