Després de les vacances d’estiu, els físics, entrenaments i partits de preparació, aquest cap de setmana ha arrencat la temporada amb les respectives Lligues de la Federació Catalana de Bàsquet. La pretemporada ja és història i els equips grans, els de no promoció, és a dir Júniors, Sots21 i Sèniors han disputat ja la jornada inaugural de Lliga. Tant els homes com les dones (una de les novetats d’aquest curs)

Una jornada inaugural, amb aquests primers 9 partits i aquests primers 9 resultats

Argentona amb el partit del SÈNIOR MASCULÍ EL CÍRCOL B va ser el salt inicial a més de 30 setmanes de jornades de Lliga que ens acompanyarà fins a inicis de juny del 2020. Un debut a la Lliga de Segona Catalana que el Círcol salda amb una solvent victòria on en tot moment els badalonins van prendre el pols al matx anant un punt per davant del rival tant en defensa com en atac. Bona estrena, grans sensacions

Una mica més tard, la Lliga Sots21 Preferent s’iniciava en clau Círcol a la històrica pista de la Plaça del Nord de Barcelona on el SOTS21 MASCULÍ EL CÍRCOL A arrencava curs visitant als Lluïsos de Gràcia amb una victòria que forja just abans del descans i consolida en un bon darrer quart 

I al Vallès, i en directe per l’streaming de Xala, la plataforma per Internet de la Xarxa de Televisions de Catalunya, el SÈNIOR MASCULÍ A CÍRCOL COTONIFICI iniciava la tercera temporada consecutiva a Copa Catalunya al Palau d’Esports de Lliçà d’Amunt. I ho feia amb derrota. Una forta arrencada local que manté estable fins al final resulta clau en el desenllaç final del partit. 

I per veure el primer en debutar a casa vam haver d’esperar a la nit de dissabte, Va ser el SÈNIOR MASCULÍ EL CÍRCOL C que a La Plana va perdre en l’arrencada del Campionat Territorial A. Davant el Lima Horta de Barcelona, els badalonins, malgrat que sempre amb rendes curtes, van a remolc d’un nou vingut a la categoria després del descens de la temporada passada. El Círcol va mostrar voluntat i intenció de capgirar un marcador que va tenir en moltes ocasions, opcions d’aconseguir-ho. 

L’endemà, el diumenge, la resta d’una jornada amb dos plats Círcol al menú de La Plana. Després que a meitats de juliol, el JÚNIOR MASCULÍ INTERTERRITORIAL EL CÍRCOL A no assolís la categoria Preferent a les fases. encetava temporada definitivament al segon nivell de la categoria Júnior amb derrota davant el Granollers. Un parcial de 9-28 al primer període dóna l’avantatge definitiu pels de la capital del Vallès Oriental. Ja no es va poder fer més

Tot seguit, el SOTS21 MASCULÍ EL CÍRCOL B jugava contra el Cassanenc. Amb uns grans tres primers quarts el Círcol arriba a dominar de fins a 23 punts al final del 3r acte. La reacció dels del Gironès va arribar tard.
 
Més enllà de La Plana, la matinal de diumenge l’arrencàvem amb clau Círcol a la Ciutat Esportiva de Blanes amb el matx del JÚNIOR FEMENÍ contra el conjunt selvatà i amb derrota ajustada visitant. La clau del matx la trobem en el fluix tercer quart badaloní que encaixa un parcial de 17-2 que acaba amb la igualtat que marcava el matx fins al moment. A destacar, l’esforç del Círcol al darrer període per eixugar de nou la diferència. Llàstima 

Per la tarda, ens quedaven dos fronts.

Al Vallès Oriental, el JÚNIOR MASCULÍ EL CÍRCOL B al camp del Vila de Montornès

I al barri de Can Parellada de Terrassa, la Segona Catalana s’encetava pel SÈNIOR FEMENÍ EL CÍRCOL amb triomf. Després d’una primera meitat igualada les badalonines prenen la batuta en una molt bona segona part. 

Partits oficials a banda aquest cap de setmana hem tingut els últims amistosos de la pretemporada dels equips de promoció. 

Com el derbi a Bufalà entre les taronja i el CADET FEMENÍ, o el duel ciutadà del PREMINI MASC EL CÍRCOL A a Sant Josep, les bones sensacions de L’INFANTIL MASCULÍ EL CÍRCOL A al Prat o la derrota contra un molt més rodat Roser de Barcelona del CADET MASCULÍ 

I així tanquem el primer relat en clau Lliga de la temporada 19-20 al bàsquet del Círcol. La setmana que ve, tots els equips de la casa ens posem en marxa.
 
Us esperem la setmana que ve per explicar-vos com ha anat el primer cap de setmana complert del curs

Fins aleshores

Salut i cistelles