La temporada 19-20 s’ha posat definitivament en marxa aquest cap de setmana. A excepció dels PREMINIS MASCULINS i el JUNIOR FEM que tenien jornada de descans, tots els equips d’aquest nou curs 19-20 han disputat ja la primera jornada de Lliga, En general bones sensacions globals, en un cap de setmana amb la majoria de partits jugats a casa, amb tres duels contra El Masnou i, de nou, amb el retorn de la marató esportiva dels diumenges a La Plana, amb 5 duels i més de 10 hores d’esport i Círcol gairebé ininterrompudament. Repassem aquests i la resta d’aspectes de l’actualitat esportiva al bàsquet del Círcol, en aquest primer cap de setmana complert de competició

Abans, com sempre, cop d’ull als marcadors de la jornada

L‘INFANTIL MASC EL CÍRCOL A obria foc, dissabte al matí, en aquest primer cap de setmana especial on la majoria dels nostres equips encetaven curs. I ho feia amb clara derrota a La Plana davant d’un molt superior Masnou davant un Círcol erràtic. 

Tot seguit, l’acció es traslladava a Casagemes on les noies més petites de la casa ocupaven la matinal. 

Primer amb l’excel·lent partit del PRE-MINI FEM EL CÍRCOL A contra el Femení Sant Adrià. L’equip segueix la bona dinàmica amb què va marxar de vacances i segueix molt en forma.

Al mateix temps, clara derrota del MINI FEM davant el Grup Barna.

Tot seguit, un PREINFANTIL FEM sortia nerviós i erràtic en el seu debut de Lliga davant el Diagonal Mar de Barcelona. Afortunadament, corregeix rumb a temps per començar curs amb triomf.

Bones notícies també en els primers desplaçaments de la temporada. Arrenquem viatge a Parets amb el magnífic debut del PRE-MINI FEM EL CÍRCOL B. En el primer partit de moltes de les jugadores d’aquest nou equip de la casa, el Círcol es mostra valent i veu com alguns dels conceptes practicats durant la setmana surten. Sensacions per tant molt positives i gran satisfacció global de tothom.

L’INFANTIL FEM es mostra valent i voluntariós a la seva visita a Sant Andreu de Llavaneres, però el Femení Maresme és molt més fort en físic, aprofita els errors badalonins i va fent forat al marcador.

I en un matx amb molts alts i baixos el MINI MASC EL CÍRCOL A acaba pagant les irregularitats de joc mostrades amb derrota ajustada d’un punt a pista del Santa Coloma.

A la tarda, torn per dues cites a Sant Crist i a Països Catalans i una visita a La Selva.

Les moltes baixes que tenia, el fet que es carreguessin aviat de faltes i les moltes boles perdudes condicionen molt el joc de l’INFANTIL MASC EL CÍRCOL B que cau clarament davant el Vilassar de Mar. La nota positiva: el bon joc de contraatac.

A Països Catalans el JÚNIOR MASC EL CÍRCOL B posa la directa al segon quart per derrotar clarament a l’AB Premià amb un joc constant i regular.

I a Blanes, després d’aguantar els dos primers períodes, el JÚNIOR MASC EL CÍRCOL A. Resultat enganyós ja que a falta de 3 minuts els selvatans guanyaven només de 6. Un molt mal final badaloní marca aquesta diferència tant gran.

I ja entrant en la jornada de diumenge, el GRÁFICAS VENUS EL CÍRCOL MINI MASC B obria temporada amb derbi a la pista del Sant Josep. Res a fer. Després de dos quarts, els parroquials destrossen la resistència rival que es desconnecta del partit.

Tot seguit, a La Plana, arrencàvem més de 10 hores d’esport amb segell Círcol amb la disputa de 5 partits dels nostres equips començant pel duel del CADET FEM que rebia al Canovelles. Les badalonines queien per tant sols tres punts 

Tot seguit, bones notícies pel SÈNIOR FEM CÍRCOL CENTRE MÈDIC LA VILA que després d’una setmana difícil d’entrenaments es mostra sòlid i constant per desfer-se del Vilassar de Dalt.

Més enllà de La Plana, teníem activitat a Sant Crist en la matinal dominical amb la derrota del CADET MASC. Un Martinenc del districte d’Horta – Guinardó de Barcelona més constant s’aprofita de la irregularitat del conjunt local per guanyar.

Després de dinar, triple menú Círcol a La Plana. Primer, amb la gran victòria del SOTS-21 MASC EL CÍRCOL A davant el Sant Nicolau de Sabadell. Gràcies a un parcial de 25-8 al segon quart els badalonins trenquen el partit i mantenen el to i el bon joc fins al final del partit. 

Tot seguit, vam veure un apassionant duel a Copa Catalunya. El segon duel del cap de setmana entre Círcol i Masnou va ser espectacular. Igualtat, incertesa i emoció fins al final en aquest SÈNIOR MASC A CÍRCOL COTONIFICI – Masnou. Amb un triple i un bàsquet a les últimes accions del partit, els maresmencs aconsegueixen el triomf. El Círcol té una darrere opció per forçar la pròrroga, però erra el tir final, el que posa aquest 64-65 en un gran duel de bàsquet a La Plana.

La jornada maratoniana a La Plana es tancava amb un altre Círcol – Masnou, el de Segona Catalana. El SÈNIOR MASC EL CÍRCOL B derrotava amb solvència als maresmencs a qui al tercer quart vencia de 27 punts, la diferència màxima del partit. 

Més enllà del menú de tarda a La Plana, el darrer tram de diumenge ens porta a un derbi a Països Catalans i a Barcelona. 

El SOTS-21 MASC EL CÍRCOL B cau a casa del Sant Andreu de Natzaret en un matx de clar domini local on en cada quart la distància al marcador es fa més gran

Per altra banda, al districte de Sants – Montjuïc de Barcelona, el SÈNIOR MASC EL CÍRCOL C sumava la primera victòria a la Territorial A. Ho feia de forma ajustada davant el Sant Medir, gràcies a un triple al darrer instant.

D’aquesta manera tanquem el primer cap de setmana complert de competició. 

I ja us emplacem a la setmana que ve on el bàsquet del Círcol no s’atura.

Fins a la setmana que ve 

Salut i cistelles