Nou cap de setmana d’activitat esportiva al bàsquet del Círcol. Malgrat que han saltat alguns partits, la jornada s’ha desenvolupat amb normalitat tot i que el dissabte fos jornada festiva. 

Repassem com ha anat el cap de setmana. Abans, però l’hi posem números i mirem els seus resultats. 

Intensa activitat a les primeres hores d’aquest dissabte festiu. 

A Casagemes, debutava com a local el PRE-MINI FEM EL CÍRCOL B amb derbi davant un Minguella molt superior. Tot i això el nostre equip demostra una gran actitud i voluntat de treball i va de menys a més al derbi a Casagemes. 

D’altra banda el PRE-MINI FEM EL CÍRCOL A viatjava a Mollet per jugar amb el Sant Gervasi. De nou, va demostrar el seu gran estat de forma i amb una actitud fantàstica va dominar el partit a tots els nivells. 
I també en els primers compassos del matí de dissabte, el MINI FEM jugava a Cornellà. Davant d’un Almeda superior en tots els sentits el Círcol no pot fer res.

Al mateix temps, saltava a pista el PRE-INFANTIL FEM. Al Municipal del carrer Ricart, enfront un Femení Sant que s’endú finalment un matx molt ajustat. A manca de 14 segons, un 2+1 dona avantatge a les visitants. A l’acció següent dos tirs lliures adrianencs sentencien un bon partit del Círcol encara en adaptació en jugar a pista llarga.

I si a Casagemes debutava com a local el PREMINI FEM EL CÍRCOL B, a Països Catalans era el MINI MASC EL CÍRCOL A que feia el seu debut a la temporada com a local, obrint una matinal Círcol a aquest pavelló amb dos partits més. Tot i la superioritat manifesta del Maresme 3 Viles, els badalonins acaben satisfets del joc desenvolupat.

A continuació el GRÀFICAS VENUS MINI MASC B queia clarament contra el Cultural. 

Finalment, el PREMINI MASC EL CÍRCOL A ens duia a dinar després de vèncer rotundament al Bàsquet Neus de Santa Coloma en el debut de la temporada per aquest equip. Partit seriós dels locals amb bona circulació de pilota i en ritme. Amb ganes de corregir errors i treballar els aspectes defensius, l’equip va demostrar que el camí mostrat durant la setmana es nota en aquest primer matx oficial del nou curs

Immersos ja a la tarda de dissabte, teníem activitat a Mataró, a Mollet i a La Plana per cloure la jornada.

A la capital del Maresme, bones noticies pel JÚNIOR FEM que es desfà clarament del Valldemia.

Al Vallès, el SÈNIOR MASC A CÍRCOL COTONIFICI queia a pista del Mollet. Uns locals molt encertats en el llançament de tres (n’anota 9) dominen des del salt inicial i va fent forat mica en mica davant d’un voluntariós però massa erràtic Círcol al partit de Copa Catalunya.

El dissabte es tancava a La Plana amb el derbi a la Territorial A entre el SÈNIOR MASC EL CÍRCOL C i el Cultural, el segon duel del dia entre els dos clubs. Triomf clar dels locals.

L’endemà, diumenge, la resta d’una jornada que obríem a Països Catalans. En aquesta ocasió, com a visitants del derbi entre el Sant Andreu de Natzaret i l’INFANTIL MASC EL CÍRCOL A. Un superior conjunt local passava per sobre d’un Círcol amb més cor que cap, que va sortir ambiciós però molt nerviós i que es va anar difuminant amb el pas dels minuts.

Tot seguit, l’únic partit com a local del dia. A La Plana, el JÚNIOR MASC EL CÍRCOL A sumava la primera victòria de la temporada davant l’Aula Escola Europea, el conjunt del districte de les Corts de Barcelona. Adéu als fantasmes d’una nova bona setmana d’entrenaments sense premi. El diumenge va ser rodó pel Círcol que va ser amo i senyor del matx de Salt inicial a botzina final. El 29-6, parcial del 3Q va ser una prova evident del gran partit dels badalonins.

La matinal de diumenge també ens porta duels al Maresme i al Vallès Occidental.

El CADET FEM perdia al camp del Vilassar de Dalt.

D’altra banda a Sant Cugat, el SOTS-21 MASC EL CÍRCOL A va perdre al Pavelló del carrer Jaume Sàbat. Malgrat sempre anar darrere al marcador no és fins després del descans que els badalonins es desenganxaven del duel i els vallesans es van acabar imposant tot i la reacció final visitant.

L’últim tram de diumenge ens torna a portar a pista del Sant Gervasi de Mollet. Allà, en matx de la Segona Catalana, el SÈNIOR FEM CENTRE MÈDIC LA VILA patia la primera derrota de la temporada a la Segona Catalana. Tot i la bona arrencada visitant les molletenques remunten al segon període (parcial de 25-11) i acaben vencent amb certa claredat
També teníem jornada a l’Ametlla, al Vallès Oriental. Uns ametlletans més concentrats i ficats en el joc es van imposar al conjunt badaloní.

I si vam començar el diumenge de visitant a un derbi a Països Catalans, l’acabem de la mateixa manera. El CADET MASC visitava al Salesians on vencia amb claredat. Es comencen a veure els fruits dels entrenaments i l’evolució positiva de l’equip, tot i que va mancar certa constància i contundència en algunes fases del matx.

Amb aquest triomf del Círcol tanquem nova jornada de competició, malgrat la jornada festiva de dissabte i ja ens preparem pel proper cap de setmana que de nou es presenta farcit de partits del bàsquet del Círcol.

Que tingueu una bona setmana. Fins aleshores.

Salut i cistelles