Canvi de mes, canvi d’hora, canvis en la pròpia jornada esportiva i un canvi gran respecte al passat cap de setmana: no va caldre anar molt lluny per veure els equips del Círcol jugar. La gran majoria ho van fer com a locals en una jornada molt positiva pels nostres equips.

Ara hi fem un cop d’ull a tot plegat. Abans, com sempre, mirem resultats.

Amb una matinal intensa de bàsquet femení i els equips més petits de la casa, a Casagemes, arrencàvem una nova jornada esportiva al Círcol.

I ho fèiem, primer amb dos fronts oberts al mateix temps.

D’una banda el PRE-MINI FEM EL CÍRCOL B – Caldes. Tot i sortir adormides reacció a temps de les locals al darrer quart per assolir el triomf davant el conjunt del Vallès Oriental.

De l’altra, el MINI FEM – Femení Sant Adrià. Les adrianenques demostren ser clarament un equip molt superior a un Círcol que només va posar dificultats quan va endurir el treball defensiu.

Tot seguit, dos partits més simultàniament al mateix escenari del Pavelló de Casagemes.

D’un costat el PRE-MINI FEM EL CÍRCOL A – Grup Barna. Primer compromís igualat de les badalonines. Triomf ajustat on vam veure realment l’estat de l’equip. La importància de la passada com a fonament per tancar les jugades i el treball en la línia de passada són aspectes a seguir tractant i polint.

I de l’altre, el PRE-INFANTIL FEM – Horta, un altre duel contra un conjunt barceloní. Nou pas endavant de les badalonines que milloren dia a dia. Davant les hortenques es mostren sòlides en tots els aspectes del joc, tant davant com darrere i aplicant els nous conceptes practicats al llarg de la setmana.

Fem un canvi de pavelló a Badalona per seguir repassant la jornada en clau Círcol. De Casagemes a Països Catalans i de bàsquet femení a bàsquet masculí.

Al Pavelló al costat de Pep Ventura vam tenir una circumstància curiosa. El Círcol hi va jugar dos partits, un com a visitant, l’altre com a local.

El primer va ser el derbi entre el Sant Andreu de Natzaret i el MINI MASC EL CÍRCOL A. En un partit fluix globalment, el Círcol que actuava en aquest cas de visitants va de menys a més i millora prestacions a la segona meitat.

L’altre partit, un altre derbi Mini, va ser el GRAFICAS VENUS MINI MASC EL CÍRCOL B – Joventut de Badalona, aquest ja com a local. Clara millora respecte les darreres setmanes del nostre equip que va caure de forma ajustada. Sensacions positives pel què fa a intensitat defensiva i en la presa de decisions en atac. Satisfacció global.

I abans de dinar, un partit més: el debut a casa del PRE-MINI MASC EL CÍRCOL B. Ho va fer al Poliesportiu de Montigalà en derbi davant d’un Minguella molt superior respecte un Círcol adormit.

A primera hora de la tarda vam tenir el primer desplaçament de la jornada. Va ser al Maresme. Al camp del Calella, el JÚNIOR MASC EL CÍRCOL B vencia amb molta solvència el matx.

Tornem a Badalona per parlar del doble menú de tarda al pavelló de Sant Crist amb els equips infantils com a protagonistes enfront dos equips maresmencs.

Primer amb l’INFANTIL FEM que perdia davant el Pineda de Mar

Tot seguit amb el duel de l’INFANTIL MASC EL CÍRCOL B contra el Sant Pol. Tot i el resultat final molt favorable al conjunt santpolenc el Círcol comença a mostrar coses positives a pista i sobretot en la primera part es noten les millores fruit dels entrenaments

A Sant Adrià de Besòs vam tenir jornada a Segona Catalana masculina amb el partit del SÈNIOR MASC EL CÍRCOL B contra el Bàsquet La Mina al Poliesportiu del barri de la ciutat veïna de Badalona. Amb un gran parcial de 14-27 al darrer període el Círcol trencava la igualtat existent fins al moment i resolia el compromís.

Finalment, el darrer protagonista de la tarda esportiva de dissabte al Círcol va ser el SÈNIOR MASC EL CÍRCOL C que rebia i guanyava per una renda curta al CEJ L’Hospitalet.

L’endemà, l’últim diumenge del mes d’octubre i després del canvi horari no vam abandonar La Plana on vam obrir foc a la jornada amb el derbi entre el CADET FEM i el Joventut Femení, el primer dels tres partits a la matinal dominical a aquesta emblemàtica pista que acabà amb triomf de les verdinegre.

Tot seguit, torn pel duel a la categoria Júnior Interterritorial masculina. el JÚNIOR MASC EL CÍRCOL A s’enfrontava al Bàsquet Lloret. La intensitat elevada imprimida pel conjunt local va aconseguir assolir una molt bona victòria contra el conjunt selvatà.

El darrer partit del diumenge al matí a La Plana va ser la derrota del SOTS21 MASC EL CÍRCOL B davant el Lliçà d’Amunt. Una mala arrencada on arriba a caure de fins a 14 punts al final del primer període condiciona del tot el partit.

Més enllà de La Plana, teníem dos fronts oberts més de bàsquet i Círcol a Badalona.

Primer amb el Sant Josep – PRE-MINI MASC EL CÍRCOL A al Centre Parroquial. Clar triomf visitant en un bon partit en línies generals del Círcol afavorit a més pels condicionants de la pista llarga parroquial que va permetre desenvolupar les característiques pròpies del joc de l’equip: joc ràpid i àgil contraatac.

Després el CADET MASC – JAC Sants de Barcelona a Sant Crist. Clar domini local en un partit on vam veure també la bona efectivitat dels badalonins més enllà de la línia de triple.

Tot això a Badalona, en un diumenge al matí on l’activitat esportiva de la secció ens duia de viatge a L’Hospitalet de Llobregat i a Rubí.

Al camp del Tecla Sala, el SOTS21 MASC EL CIRCOL A vencia al conjunt riberenc a qui domina en tot moment.

I a la població del Vallès Occidental, el SÈNIOR FEM CÍRCOL CENTRE MÈDIC LA VILA saltava a pista del Sant Jordi en una nova jornada a la Segona Catalana. Molt bon partit del Círcol sobretot a l’apartat defensiu que va permetre encaixar pocs punts.

El diumenge i el cap de setmana es tancava amb dos partits fora de casa.

Al Municipal de Lliçà d’Amunt el JÚNIOR FEM va acabar guanyant, tot i arribar a perdre de 12 punts al descans. Bona reacció de les badalonines que amb un gran darrer període es van endur el duel.

I al mateix temps, per acabar la jornada esportiva al Círcol, al Pavelló Josep Comelles del districte de Gràcia, la Copa Catalunya va agafar el protagonisme amb el Lluïsos – SÈNIOR MASC A CÍRCOL COTONIFICI. Partit sempre competit, tot i algun pic crític on els graciencs més conjuntats i experimentats sempre dominen amb un gran encert.

Així tanquem cap de setmana, el darrer del mes d’octubre i encarem la propera jornada, la primera del mes de novembre on els equips de Promoció descansaran allargant el Pont de Tots Sants. Per tant, només tindrem activitat dels equips més grans del Círcol.

Us ho explicarem com sempre dimarts que ve.

Que tingueu una bona setmana. Fins aleshores.

Salut i cistelles