El Pont de l’1 de novembre, Festivitat de Tots Sants va fer que la jornada esportiva quedés reduïda: els equips petits, van descansar i només van tenir competició els equips grans, els de No promoció. Després d’un dissabte amb dos partits jugats a domicili, el diumenge tots els equips que tenien partit ho feien com a local. 

Jornada reduïda que ens deixa els següents resultats

Abans d’entrar al cap de setmana pròpiament dit, dimecres vam tenir la resolució final del partit de l’INFANTIL MASC EL CÍRCOL B a pista del Fuster de Santa Coloma que es va suspendre al seu dia tot just al segon període amb triomf parcial local. A la represa, les sensacions de superioritat local que vam veure fa dues setmanes es van notar encara més i els colomencs es van imposar amb claredat finalment.

I ara si, el cap de setmana va arrencar, dissabte, amb un únic duel al matí. Al districte de Sant Martí de Barcelona el JÚNIOR MASC EL CÍRCOL A visitava la pista del Diagonal Mar. En un partit sempre igualat els locals van portar la batuta des del salt inicial i van encarrilar el matx després del descans.

No marxem de Barcelona, perquè a la tarda, el SÈNIOR MASC EL CÍRCOL C jugava a pista del Pedagogium del districte de Gràcia i treia una sòlida victòria del Pavelló Josep Comelles. 

L’endemà, diumenge, 5 partits més, 5 a casa, 4 a La Plana i un duel d’històrics del bàsquet català a Copa Catalunya. 

Al matí, els equips femenins van prendre protagonisme. Primer amb la derrota del JÚNIOR FEM davant el Parets. Després de tres quarts igualats i de cert domini local, les precipitacions, el mal joc i els nervis de les badalonines marquen la remuntada final de les vallesanes en els darrers 13 minuts de joc.

Després, amb un derbi a la Segona Catalana Femenina. El SÈNIOR FEM CÍRCOL CENTRE MÈDIC LA VILA rebia al Minguella. I tampoc van anar millor les coses. El Círcol mai es va trobar còmode a pista, va cometre molts errors i va anar a mercè sempre del conjunt de Casagemes que es mostrà més sòlid i efectiu que al final anotava els tirs claus per segellar el triomf. 

Ja a la tarda, doble cita de bàsquet masculí que arrencàvem a la Copa Catalunya i amb un duel d’històrics del bàsquet que en el seu moment es van enfrontar al nivell més alt del bàsquet estatal. El SÈNIOR MASC A CÍRCOL COTONIFICI va caure amb el Granollers en un dels millors partits en quan a espectacle basquetbolístics que hem vist aquesta temporada al Pavelló. Fins a l’arribada al descans cap dels dos equips aconseguia prendre la batuta al matx. Emoció i dinàmiques alternats en un duel preciós. A la represa, el Círcol es desenganxa dels granollerins i arriba a guanyar de 10 punts a finals del tercer quart. Al darrer període, els vallesans reneixen i en un darrer minut d’infart empaten i amb un triple segellen el triomf. 

La quarta cita, i última, a La Plana era a la Segona Catalana masculina on el SÈNIOR MASC EL CÍRCOL B s’enfrontava al Viladecans. Incontestable triomf dels badalonins que segueixen invictes a la competició. Fulgurant arrencada i millor final per obtenir un sòlid marge. 

Finalment, i a la mateixa hora, a Països Catalans, la jornada es tancava amb l’ajustat triomf del JÚNIOR MASC EL CÍRCOL B davant el Cabrera a Països Catalans. 

Com veieu, jornada curta de bàsquet per Tots Sants, però molt intensa i emocionant. 

Ja estem ansiosos que arribi el proper cap de setmana on tornarem a tenir a tots els equips del Círcol en dansa i us ho explicarem dimarts que ve. 

Fins aleshores que tingueu una bona setmana

Salut i cistelles