Hem viscut un altre cap de setmana intens al bàsquet del Círcol, on després del Pont de Tots Sants, tots els equips han tornat a disputar partits, a fer molts bots i a dipositar moltes pilotes a les cistelles dels molts pavellons que hem visitat aquest cap de setmana també intens en matèria esportiva. 

Un cap de setmana que va tenir una prèvia avançada dimecres passat amb tres partits ajornats al seu dia: dos a Teià i un al districte de Les Corts de Barcelona.

Repassem aquesta jornada on es va tancar la primera volta de les lligues de fase prèvia als equips de Promoció. Abans com sempre, previ pas a mirar tots els guarismes que ens deixa en forma de resultats.

Com diem, just abans d’arrencar pròpiament el cap de setmana, dimecres vam tenir jornada de partits ajornats.

A Barcelona el PRE-INFANTIL FEM supera al Joventut Les Corts en un matx on l’equip va de més a menys.

I al Maresme doble cita amb el Círcol al Poliesportiu del Cim, la pista del Teià. 

Primer amb la clara desfeta de l’INFANTIL MASC EL CÍRCOL B
Tot seguit, amb la soferta victòria del SÈNIOR MASC EL CÍRCOL B, l’imbatut líder de la Segona Catalana Masculina (6 victòries en 6 partits) gràcies al parcial de 11-21 al segon període.

Després d’aquesta prèvia de dimecres, el cap de setmana al Círcol arrencava amb el primer viatge de la jornada i un dels pocs partits jugats a casa, el dissabte al matí.

Països Catalans obria foc a la intensa jornada matinal amb la derrota del MINI MASC EL CÍRCOL A que es va veure superat per la UE Mataró. Els maresmencs es mostraven més regular en les accions que uns badalonins que, tot i que hi van posar voluntat, li van mancar constància i continuïtat en les bones accions per poder acabar d’acostar-se als visitants.

Al districte de Gràcia de Barcelona, a tocar de la Sagrada Família, el PRE-INFANTIL FEM, ja en jornada regular i en el segon matx en tres dies, tornava a la capital catalana per fer un gran partit molt complert a pista del SAFA Claror. A destacar l’excel·lent defensa que va permetre moltes contres i un joc àgil.

Seguim de viatge a Santa Susanna, a l’Alt Maresme, on el PRE-MINI FEM EL CÍRCOL B va mostrar una gran actitud mostrada davant d’un molt superior AECAM. El Círcol mai baixa els braços i treballa fins al final al Parc Colomer de Santa Susanna.

La jornada continuava a Sant Adrià, on el GRAFICAS VENUS MINI MASC EL CÍRCOL B guanyava ajustadament. Després d’una gran primera meitat al camp de l’UBSA tant en atac com en defensa, a la segona el conjunt badaloní es va trobar amb més dificultats, però tot i això treia la victòria de Sant Adrià.

Una mica més tard, a pista del Boet Mataró, el JÚNIOR MASC EL CÍRCOL B queia clarament davant el conjunt maresmenc.

Marxàvem a dinar amb dues cites a Badalona.

Primer amb el derbi entre el Joventut i el PRE-MINI MASC EL CÍRCOL B a les pistes laterals del Palau Olímpic. L’equip segueix creixent i aprenent del bàsquet i sobretot segueix divertint-se.

I després, amb el segon partit del dia a Països Catalans. El PRE-MINI MASC EL CÍRCOL A va vèncer al Santfeliuenc. El conjunt local mostrà bon nivell ofensiu i de circulació de pilota i, per contra, també, certs moments baixos en defensa. Al final, els locals van resoldre amb solvència el matx.

Sant Adrià de Besòs va tornar ser escenari d’un duel del Círcol, la tarda de dissabte. El CADET FEM visitava el camp del Carrer Ricart, pista del Femení Sant Adrià on queia de 10 punts. A l’equip badaloní li falta continuïtat per enllaçar bones accions sense bot que els permet fer un bon joc i s’acaba enganxant al ritme i al joc rival que acaba guanyant.

Ja, camí del vespre de dissabte, els Sèniors masculins del Círcol prenien protagonisme.

A la mateixa hora teníem un ull posat a Parets i l’altre a Barcelona.

Al Vallès Oriental, setena victòria de l’invicte líder de Segona Catalana, en aquesta intensa setmana amb dos partits. El SÈNIOR MASC EL CÍRCOL B vencia al Municipal de Parets. Malgrat el patiment al tercer quart, la bona arrencada badalonina permet un coixí sòlid per acabar sumant la setena victòria en set partits a la Segona Catalana Masculina.

I al Feliu i Codina, al districte d’Horta-Guinardó de Barcelona, nova jornada a Copa Catalunya amb el duel del SÈNIOR MASC A CÍRCOL COTONIFICI a pista dels hortencs. Malgrat la igualtat i el cert domini badaloní a la primera part, on vam veure reeixits conceptes practicats en les setmanes d’entrenaments al final el triomf es va quedar al Feliu i Codina gràcies a un parcial en contra de 22-10 als darrers 4 minuts i un global de 41-23 en tota la segona meitat.

I abans de dormir, fèiem parada a La Plana amb el SÈNIOR MASC EL CÍRCOL C – Pratenc, en nova jornada a la Territorial. Els badalonins mai es troben còmodes a pista i els costa agafar la dinàmica. Pràcticament sempre van al darrere al marcador fins als darrers instants que amb dos triples segellen el triomf davant els baixllobregatins.

L’endemà, encetàvem una apassionant jornada de diumenge amb un doble derbi a Casagemes, a casa del Minguella.

Primer amb el duel a la categoria Infantil. L’INFANTIL MASC EL CÍRCOL A retornava a la competició després de dues setmanes de descans. El Minguella es va mostrar molt superior a un Círcol completament desbordat a Casagemes.

Més tard, era el JÚNIOR FEM que visitava Casagemes per caure en el derbi. Partit amb molts alts i baixos del Círcol que va pecar de irregularitat no rematar i de perdre pilotes finals claus quan es buscava la remuntada després d’una fluixa arrencada que condiciona la resta del partit.

També teníem doble sessió de bàsquet a La Plana. Primer amb una nova jornada a la Júnior Interterritorial i amb el partit entre el JÚNIOR MASC EL CÍRCOL A i el Lluïsos de Gràcia. Partit i triomf molt seriós de l’equip badaloní que es sobreposà a les baixes que pateix i en alguns moments mostra un gran nivell de bàsquet.

Tot seguit, el SOTS-21 MASC EL CÍRCOL B rebia al Masnou. Contundent resultat en contra després que el matx s’escapés definitivament en la segona meitat i un parcial acumulat de 23-48 pels masnovins.

I entre derbis a Casagemes i duels a La Plana, un únic desplaçament a la matinal de diumenge: el del CADET MASC al districte de Gràcia de Barcelona. Concretament a la pista del Gaudí, al carrer Sardenya. Derrota visitant amb un Círcol gris, apagat i apàtic.

La darrera part del cap de setmana esportiu, el de la tarda de diumenge el comencem a la pista del Neus, al Pavelló de La Colina, a cavall entre Badalona i Santa Coloma de Gramenet, en una nova jornada a la Segona Catalana Femenina. El SÈNIOR FEM CÍRCOL CENTRE MÈDIC LA VILA patia una nova derrota. En un matx sempre igualat, incert i amb alternances constants, un darrer parcial de 17-9 capgira el marcador final. Va haver massa errors de concentració i de conceptes. 

Al mateix temps, el MINI FEM visitava l’Eusebi Millan, el camp del Boet Mataró i sofria una derrota.

Finalment, viatgem al districte de Sant Martí de Barcelona. A la Nau del Clot, el SOTS-21 MASC EL CÍRCOL A vencia ajustadament al Grup Barna. Victòria badalonina de molt mèrit que li treu la imbatibilitat al líder en un matx sempre igualat i amb rendes curtíssimes on el Círcol li agafa la batuta als darrers 11 minuts i no deixa anar l’avantatge. 

I així acomiadem aquest intens cap de setmana esportiu amb triple prèvia dimecres passat. Els de “El Final de la Jornada” tornem dimarts que ve per seguir repassant i fent camí a la temporada 19-20 al Círcol.

Fins aleshores, que tingueu una bona setmana

Salut i cistelles