En compliment dels estatuts, convoquem Assemblea General Ordinària de socis i sòcies del Círcol el proper 1 de desembre del 2019 a les 9:45 hores en primera convocatòria i a les 10 hores en segona. Tingueu present que hi ha un canvi d’horari respecte les convocatòries anteriors. L’Assemblea es farà al local social de l’entitat, carrer Sant Anastasi, 2, de Badalona, amb l’ordre del dia següent:

1- Aprovació de l’acta de l’assemblea anterior

2- Memòria anual de les seccions

3- Informe de presidència

4- Estat de comptes

5- Propostes de la Junta

6- Precs i preguntes

Atentament,

La Junta

Badalona, 15 de novembre del 2019

Us volem recordar que el mateix dia 1 de desembre a les 11 hores, la secció de Swing del Círcol organitza una jam a la plaça de la vila, i a les 16 hores, la secció de bàsquet farà la presentació dels seus equips al pavelló de la Plana