Per primera vegada a la temporada, els 22 equips federats del Círcol han tingut partits aquest cap de setmana. 22 duels en un cap de setmana esportiu de molta intensitat i emocions

El repassem tot seguit. Abans, tres ítems. El primer: els números i resultats d’aquesta jornada.

El segon, un apunt d’actualitat. Dimarts passat a l’NBA Cafè de Barcelona, en plenes Rambles de la capital catalana, es va presentar la tercera edició del Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Bàsquet. I un any més us hem de dir, que el Círcol tornarà a ser una de les seus, d’un Circuit que aporta moltes novetats que aviat descobrireu. De moment us podem avançar que la cita a La Plana serà el 7 de juny. Serem la setena prova d’un Circuit de 14 seus, més la Gran Final de Barcelona, que renova imatge i aporta altres novetats, en un any molt especial, 2020, any olímpic, on la modalitat del bàsquet 3×3 entra com a prova dintre del calendari dels propers JJOO de Tòquio.

I el tercer, un darrer apunt d’actualitat. Aquesta temporada, com a novetat, amb l’ànim de fer Círcol i club, els nostres equips de base (de sots 21 a Pre-mini) tant masculí com femení, estaran apadrinats pels jugadors i jugadores dels nostres Sèniors. L’apadrinament consistirà en assistir a entrenaments i partits dels equips de base, i com no, ser un membre més de l’equip. En breu, us anirem informant de les visites dels padrins als entrenaments. Esperem que us agradi aquesta iniciativa de la secció.
3×3 i padrins a banda, el cap de setmana esportiu d’aquesta jornada arrencava fort amb 4 plats simultanis a primera hora del matí.

A Casagemes, el PRE-MINI FEM EL CÍRCOL B va vèncer ajustadament al Parets. Partit de menys a més, malgrat algun moment de desconnexió. Bon treball defensiu i bona feina en atac en la circulació de pilota i a l’hora d’aixecar el cap i trobar millor perspectiva de cara a l’aro.

A Vilassar de Mar, l’INFANTIL MASC EL CÍRCOL B millorava prestacions respecte al partit d’anada i a casa dels maresmencs competeix fins al final. El marcador resultant es genera al final coincidint amb una baixada de tensió. Bona imatge global.

Al districte de Sant Martí de Barcelona, el PREINFANTIL FEM vencia al Diagonal Mar a domicili. A base de remuntar un 12-2 inicial, d’esforç i punt d’honor les badalonines aixecaven el matx en un duel globalment fluix del Círcol.

I a Països Catalans el PRE-MINI MASC EL CÍRCOL A encetava la matinal esportiva del dissabte en aquest pavelló amb al derbi davant el Joventut. Les moltes imprecisions en atac i una certa apatia defensiva va fer que el Círcol es veiés superat.

Tot seguit, un altre derbi: el que enfrontava el GRÀFICAS VENUS MINI MASC EL CÍRCOL B i el Sant Josep. El nostre equip segueix progressant. Tot i la irregularitat que es va veure en fases de joc, el Círcol va tenir bons moments que demostren aquest pas endavant que us diem.

Finalment, el MINI MASC EL CÍRCOL A rebia al Santa Coloma. En una millor segona part que a la primera els badalonins treuen un gran triomf

Al mateix temps, la jornada ens porta al Municipal del Carrer Ricart on el PRE-MINI FEM EL CÍRCOL A visitava el Femení Sant Adrià. Tot i que respecte el partit d’anada la dificultat va pujar, les badalonines aprovaven amb solvència l’examen a pista adrianenca gràcies a un bon treball al darrere i amb bones prestacions amb el joc sense bot i portant sempre un ritme alt.

Al districte d’Horta-Guinardó de Barcelona, el CADET MASC s’enfrontava al Martinenc. El Círcol millora i molt respecte la setmana passada però els errors de concentració el continua penalitzant en el resultat final. Malgrat tot, reiterem, bona imatge badalonina.

I també a Barcelona, a Sant Martí, el MINI FEM queia enfront el Grup Barna. L’equip segueix progressant, però la manca de constància i regularitat en els bons moments van pesar massa per poder veure la millor versió d’un bon equip de bàsquet.

L’INFANTIL MASC EL CÍRCOL A viatjava al Maresme per jugar contra El Masnou. Davant els masnovins, superiors en físic i joc, els badalonins van recuperar el pols i sensacions perdudes i van experimentar un pas endavant.

A Canovelles, al Vallès Oriental, nou compromís del CADET FEM que acabava amb desfeta al Municipal del Tagamanent. Fluixa arrencada defensiva visitant on encaixava 27 punts d’inici. Tot i que el Círcol es reenganxava al matx, després del descans, les canovellines s’imposaven clarament.

Marxàvem a dinar amb un altre derbi: al Poliesportiu de Montigalà, el PRE-MINI MASC EL CÍRCOL B rebia al Cultural. Nou partit, nou derbi. Millor segona part després d’una arrencada on l’equip va sortir adormit. Seguim aprenent, seguim divertint-nos.

Després de l’aturada del migdia, la intensa jornada de dissabte es reprenia a Sant Crist amb el duel de l’INFANTIL FEM davant el Femení Maresme. Excel·lent partit del Círcol. Si a la primera volta no es va poder fer res, dissabte el Círcol ha competit gairebé tot el partit fins que les forces han dit prou als darrers dos períodes

A Països Catalans, un altre derbi: JÚNIOR MASC EL CÍRCOL B – Sant Andreu de Natzaret. Bon partit en línies generals dels locals que tot i els altibaixos constants provoca moltes angoixes a un dels capdavanters de la Lliga. Un darrer plantejament zonal del SAN que ofega la darrera ofensiva del Círcol tanca definitivament el duel.

Aquesta intensíssima jornada de dissabte, amb els primers 15 partits dels 22 previstos al llarg del cap de setmana, es tancava a l’Eixample de Barcelona amb la visita del JÚNIOR MASC EL CÍRCOL A a pista de l’IPSI. El conjunt visitant trencà definitivament la igualtat existent al camp del Carrer Provença en el darrer quart i un parcial favorable de 18-24.

L’endemà, la resta de la jornada marcada per un Superdiumenge de 5 partits amb segell Círcol i més de 11 hores d’esport gairebé sense parar a La Plana.

Abans, una prèvia a l’exterior. A pista del Calella el SOTS-21 MASC EL CÍRCOL B perdia rotundament. Res a fer. Els calellencs van estar millors, més concentrats i amb molt més ofici.

A La Plana, encetàvem la marató bàsquet i Círcol amb el JÚNIOR FEM – AB Premià. Sens dubte, el millor partit de la temporada del Círcol que servia per trencar la dinàmica de derrotes que duia. Excel·lent en atac, en el joc per conceptes, al contraatac, al rebot i al joc estàtic. Partit excel·lent i molt complert.

Després, gran duel a la Segona Catalana Femenina, on el SÈNIOR FEM CÍRCOL CENTRE MÈDIC LA VILA rebia a l’Argentona, el segon classificat de la Lliga. Tot i la bona arrencada, les badalonines es van estancar i les argentonines prenien la batuta fins arribar a guanyar de fins a 16 punts. La reacció local arribava massa tard malgrat un gran esforç final

Ja a la tarda, la jornada seguia amb el gran triomf del SOTS-21 MASC EL CÍRCOL A contra L’Hospitalet. Un triomf abultat en un gran partit constant i sense fissures que obria una tarda perfecta ja que aquest partit encetava un tres de tres en victòries pels nostres equips.

A continuació, la Copa Catalunya agafava el protagonisme amb el triomf del SÈNIOR MASC A CÍRCOL COTONIFICI davant el Sant Gervasi. Un matx emocionant, incert, amb un Círcol bregador i volent portar la batuta del matx sense que els vallesans deixessin de petja als badalonins. Així doncs, un punt de tir lliure decidia la sort del partit. Un tir lliure del Círcol que es tradueix en el segon triomf del nostre equip a Copa

La marató esportiva a La Plana es tancava amb una nova victòria, i ja en van 8 en 8 partits, de l’intractable líder de la Segona Catalana masculina. Aquesta vegada, el SÈNIOR MASC EL CÍRCOL B vencia al Boet Mataró. Aquesta vegada la victòria es va suar de valent. El parcial de 12-24 al segon període va resultar determinant perquè la resta del partit va ser igualat i amb domini visitant

Tres de tres a la tarda esportiva de diumenge a La Plana. Però ens quedava encara un darrer partit en clau Círcol

El cap de setmana més intens en nombre de partits es tancava amb el 22è duel de la jornada: la visita del SÈNIOR MASC EL CÍRCOL C queia a la pista del Kobras del districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona, a la Territorial. Resultat enganyós vist el desenvolupament del matx en global. Un Círcol amb 4 baixes i amb reforç de Sots21 competeix fins al minut 32. Però un seguit de triples dels de Sarrià ens van deixar fora de combat.

Bones notícies a La Plana, doncs, per cloure aquest més que complert cap de setmana esportiu.

Ja ens preparem pel següent on esperem seguir portant-vos bones notícies pels nostres equips.

Fins aleshores, que tingueu una bona setmana.

Salut i cistelles