Amb l’excepció del GRÁFICAS VENUS MINI MASC EL CÍRCOL B que juga avui a Sant Crist a pista del Cultural, el cap de setmana passat al bàsquet del Círcol va ser espectacular i completament farcit de partits. La notícia del cap de setmana, a part dels 21 equips federats de la casa que van jugar, va ser l’esperat debut de l’Escola de bàsquet del Círcol.

Abans del repàs del cap de setmana, un apunt d’actualitat. Durant la setmana passada i aquesta diversos jugadors i jugadores dels nostres equips Sèniors estaran presents en els entrenaments dles equips de formació del Círcol. Tanmateix participaran en aquests entrenaments i aniran a veure els seus partits. Això ho faran en el marc de la inicitaiva d’apadrinament que hem engegat des de la secció. Al llarg d’aquests dies us farcirem les xarxes socials d’imatges i comentaris al respecte. Atents

I ara si, ens llancem de cap al repàs de la jornada esportiva. Abans de desgranar-la, però, hi fem un cop d’ull en forma de resultats

De nou, intensa arrencada de la jornada esportiva amb la darrera novetat aquesta temporada: el debut dels dos equips de l’ESCOLA DE BÀSQUET del Círcol d’enguany. Ho feien al punt del migdia de dissabte a la pista de patinatge de Sant Josep en el marc de la Trobada d’Escoles del BBB. L’equip 1 format per nois i noies de 1r i 2n de Primària va saltar per primera vegada a pista juntament amb el Joventut de Badalona. Tot seguit, va ser l’equip 2, el més petit dels 24 equips del Círcol, sumant Escola i Federats qui s’estrenava jugant amb el Minguella. Tots plegats, jugadores, jugadors i afició present van disfrutar d’allò més en una jornada molt especial de bàsquet

Escola a banda, la matinal de dissabte arrencava molt fort. Primer amb doble duel a La Plana i a Casagemes.

L’INFANTIL MASC EL CÍRCOL A arrenca bé el derbi, a casa, amb el Sant Andreu de Natzaret, sent valent i intensos. A la segona part, el SAN apreta la pressió i els locals poc a poc es desfan donant pas a un domini absolut visitant

I a Casagemes, el MINI FEM encetava, al primer torn, una matinal amb 4 fronts Círcol, caient davant d’un potent Almeda, però donant-t’ho tot a pista. 

Tot seguit, Casagemes, era més que mai territori Círcol amb el bàsquet femení. Tres pistes, tres partits del nostre equip simultàniament.
Primer punt d’interès, el PRE-MINI FEM EL CÍRCOL B visitava el Minguella. El Círcol segueix progressant i mostrant coses bones. Dissabte, davant del potent conjunt de Casagemes després d’una bona arrencada, les nostres noies es veuen condicionades per les pilotes perdudes i les llacunes defensives. Al darrer quart recupera el to.

Segon punt d’interès: el PRE-MINI FEM EL CÍRCOL A rebia al Sant Gervasi. Ràpidament les coses surtien de cara i el conjunt badaloní aprofitava aquests bons condicionants que li presentava el partit per practicar a pista coses noves vistes als entrenaments fins ara no mostrades en joc. Més enllà del triomf es va veure un nou pas endavant de l’equip. Bon partit en línies generals. 

I tercer punt d’interès. El PRE-INFANTIL FEM – Sant Adrià. En un partit de menys a més i després d’arribar a perdre de fins a 22 punts, l’equip badaloní es refeia i gairebé culminà una remuntada espectacular. Li van mancar 4 punts per sorprendre al líder de la Lliga. 

Més enllà de Casagemes, derbi a Bufalà. Al camp del Carrer Campoamor, el PRE-MINI MASC EL CÍRCOL B visitava el conjunt taronja. En el millor partit del què portem de temporada vèiem la versió més coral del Círcol. A casa del líder la majoria de jugadors aportaven punts. En global molta concentració en la defensa individual. Un partit excel·lent i com sempre amb un equip que disfruta cada cap de setmana i va aprenent. 

Activitat també a Sant Vicenç de Montalt amb el duel entre el Maresme 3 Viles i el MINI MASC EL CÍRCOL A. Bona feina badalonina tot i el resultat final molt favorable als rivals. Sensació de poc premi pel tot el què va mostrar a pista el nostre equip

I també, just a la mateixa hora, a Mollet l’INFANTIL FEM queia davant el Sant Gervasi a domicili. 

La matinal de dissabte es tancava al Pavelló de La Colina, entre Santa Coloma de Gramenet i Badalona. A la pista del Neus, el PRE-MINI MASC EL CÍRCOL A va fer un partit molt complert. Bona tasca defensiva en l’ajust de les línies de pressió i passada i bona tasca en atac tant en contres, circulació de pilota i presa de decisions i aixecant el cap. 

Al Municipal de la Bòbila trobem el primer Vilassar de Mar – Círcol de la jornada. El JÚNIOR FEM derrota a les maresmenques. Era aquest el punt de partida de la tarda de dissabte. Malgrat sortir adormides, la reacció al 2Q del Círcol és fulgurant i definitiva. Parcial de 6-20. Després de la mitja part, la igualtat impera i el marcador ja no varia. 

A Sant Crist, cita amb el duel de l’INFANTIL MASC EL CÍRCOL B que rebia al Teià, en la repetició del partit de la primera volta que ambdós van jugar recentment fa poc al Maresme, en un matx ajornat al seu dia. El Círcol es mostrà irregular i amb molts alts i baixos. En els bons moments del Círcol es divisen fruits d’una evolució positiva

Els Sèniors masculins del Círcol van prendre protagonisme en el darrer tram del dia camí de la nit. 

Primer a Montgat, amb l’enfrontament a Copa Catalunya del SÈNIOR MASC A CÍRCOL COTONIFICI al Sílvia Domínguez. Tot i el bon inici, el desencert, la mala sort en forma de lesió i l’augment de prestacions i encert del rival fa que els badalonins es dilueixin, tot i la voluntat de l’equip que no passés. 

Tot seguit, l’intractable líder de Segona Catalana masculina sumava el 9/9 a la Lliga, en la seva visita a Viladecans. Partidàs en tots els sentits del SÈNIOR MASC EL CÍRCOL B, sobretot a la segona part. Bones sensacions per aquest proper dissabte, on el liderat en solitari passarà per La Plana davant el Les Franqueses. 

I a La Plana ja negra nit, el SÈNIOR MASC EL CÍRCOL C tancava el dia amb victòria davant el La Salle Horta de Barcelona. El nostre conjunt a la Territorial va estar força relaxat bona part del partit. Gràcies a un moment de rauxa que té certa continuïtat marca el resultat final. 

L’endemà diumenge, nova intensa jornada que començava a La Plana amb el CADET FEM que guanyava al Vilassar de Dalt. Amb aquesta victoria es demostra que les nostres noies van millorant dia dia i cada cop estan més a prop dels objectius. 

A continuació, el JÚNIOR MASC EL CÍRCOL A vencia al Claret del districte de Gràcia de Barcelona. Partit de menys a més dels badalonins en joc i en marge al marcador.

També activitat a Sant Crist, on el CADET MASC va caure al derbi amb el Salesians. El matx se’n va anar a Pep Ventura perquè els visitants van estar amb més ganes, més ambició i més actitud

De l’activitat exterior, destacar el Santpedor – SOTS-21 MASC EL CÍRCOL A que acabava amb derrota al Bages. Els badalonins s’estavellaven en el plantejament zonal santpedorenc impecable. Tot i aquesta ensopegada, el Círcol sembla haver agafat la bona línia de joc. 

I també el segon Vilassar de Mar – Círcol del cap de setmana a la Bòbila: el matx del JÚNIOR MASC EL CÍRCOL B. Derrota ajustada del conjunt badaloní. 

Finalment, la tarda de diumenge ens duu de viatge als dos costats del Vallès. 

Primer, a una de les co-capitals del Vallès Occidental, a Sabadell, a pista del Sant Nicolau en jornada de Segona Catalana Femenina. Allà, el SÈNIOR FEM CÍRCOL CENTRE MÈDIC LA VILA va tornar a guanyar i talla una ratxa de 3 jornades seguides de derrotes Amb un gran darrer i un parcial de 6-20 les badalonines aixecaven fins a 8 punts i el desavantatge que arrossegaven durant 35 minuts per guanyar el matx.

L’últim matx de la jornada ens porta al Vallès Oriental. A La Plana d’en Lledó, el SOTS-21 MASC EL CÍRCOL B va caure clarament amb el Mollet. Res a fer. Superioritat local absoluta, en el segon periode, on un cop més els nostres es veuen superats per l’intensitat i el caracter de l’equip local. 

A Mollet, tanquem la jornada esportiva al Círcol i ja us emplacem a la següent: una jornada molt especial pel Círcol: la de la Presentació dels equips del Círcol. Serà el proper diumenge a les 17:45 a La Plana just al final del partit del Sènior Femení i el Sènior masculí de Copa, Més info en aquest ENLLAÇ. Us esperem

Els de “El Final de la Jornada” us explicarem la Presentació i la resta del primer cap de setmana esportiu del mes de desembre, el darrer mes del 2019.

Fins aleshores

Salut i cistelles