Nadal és sinònim a Badalona de la Sopa de Pedres. Un clàssic d’aquestes dates a la ciutat ens acompanyarà el dia 21 de desembre a la Plaça de la Vila, gràcies a la secció del Soca-Rel del Círcol.

La Sopa de Pedres del Círcol, festa reconeguda a la ciutat i recollida al llibre Catalunya bull de Judit Pujadó compta amb un ampli programa d’actes renovat que obra de bat a bat les portes del Nadal a la ciutat de Badalona que inclou, a banda de la degustació d’aquesta sopa calenta cuinada amb verdures, llegums, arròs i altres condiments, les rondalles i les cançons populars nadalenques cantades pel Joan Giralt

Aquest és el programa d’actes on aquest any tindrem com a novetat l’acuació de l’animador Fèlix de Blas, amic de Xesco Boix i que ens recitarà d’una manera molt especial el Conte de la Sopa de Pedres. També, al migdia tindrem actuacions de la Coral del Círcol i la Coral de la Fundació Ateneu Sant Roc

El DISSABTE 21 DE DESEMBRE torna la Sopa de Pedres amb aquest magnífic aroma i gust de l’arribada del Nadal.

Us esperem a la Plaça de la Vila!