Més enllà de la Presentació oficial de la temporada 19-20 que repassem en AQUEST ARICLE la jornada esportiva del primer de desembre ens deixa una gran jornada esportiva amb 19 partits, 17 a Badalona i 16 com a local.

La repassem tot plegat. Primer fent un cop d’ull als seus resultats

La Presentació de la Temporada de diumenge a la tarda va ser el punt i final d’una jornada esportiva que arrencava el dilluns passat amb un matx ajornat de la 6a Jornada a la Lliga Preferent a Sots21 a Sant Adrià. Després d’un matx molt igualat, un parcial de 5-0 als últims dos minuts va fer que el SOTS21 MASC EL CÍRCOL B caiés davant l’UBSA.

L’endemà, el MINI MASC EL CÍRCOL B tancava la jornada del cap de setmana del 23-24 de novembre amb un derbi a casa del Cultural. A Sant Crist derrota ajustada.

I dijous passat, a les pistes del Centre Comercial Màgic, el PRE-MINI MASC EL CÍRCOL B disputava derbi ajornat, contra el Bufalà. Fou el segon partit entre els dos equips en 5 dies. I com en aquella ocasió el Círcol va fer un altre partidàs. Tothom anota, tothom concentrat, es millora la defensa i la pilota es passa amb més agilitat.

D’aquesta manera entràvem pròpiament dit en aquest cap de setmana de Presentació i 16 dels 19 partits de la jornada com a local, més un derbi i dos viatges.

Un cap de setmana de grans noticies amb la primera victòria de L’INFANTIL MASC EL CÍRCOL A de la temporada. Davant el Premià de Dalt, a La Plana, l’equip va tenir una actitud perfecta i va fer un bon treball col·lectiu. Felicitats i a seguir treballant.

A Casagemes, grans noticies. El MINI FEM confirma la bona dinàmica mostrada la setmana passada i aquest cop si, davant el Femeni Maresme, assoleix el primer triomf del curs. La clau, el joc col·lectiu que ha permès desplegar les millors virtuts de les badalonines. 

Tot seguit, partit molt complert del PRE-INFANTIL FEM que es desfeia del Joventut Les Corts de Barcelona amb certa comoditat gràcies a uns excel·lents 6 dels 8 períodes de joc. 

Plana, Casagemes i un tercer punt de molta activitat Círcol: Països Catalans. 

Primer amb el bon matx del PRE-MINI MASC EL CÍRCOL A davant d’un molt superior UBSA a qui en alguns moments de joc s’hi va competir de tu a tu. 

Abans de dinar, Després d’una molt bona primera part, el MINI MASC EL CÍRCOL A no pot aconseguir seguir el mateix camí i cau davant el Joventut a la segona meitat i el derbi cau del costat verdinegre.

I si parlem del Poliesportiu de Montigalà, com sempre hem de parlar del PRE-MINI MASC EL CÍRCOL B. Magnífiques noticies en un altre Círcol – Penya. Grans noticies per un equip en alça. Per primera vegada l’equip aconsegueix que no li tanquin marcador (superar els 50 punts de diferència). I a més guanya dos parcials. La concentració defensiva i un bon joc global van ser determinants.

Després de dinar vam completar el repòquer de pistes badalonines amb el Círcol com a local. Doble menú Infantil a Sant Crist. Primer amb la derrota de L’INFANTIL MASC EL CÍRCOL B davant el Fuster.

A continuació el KO de L’INFANTIL FEM amb molt bon regust de boca. Malgrat algunes llacunes defensives i errors en la l’atac contra pressió les badalonines competeixen en tot moment i fan un gran partit contra el Calella, el segon classificat.

A La Plana vam tenir un partit decisiu per les aspiracions del SÈNIOR MASC EL CÍRCOL B d’optar a l’ascens directe de Segona Catalans a Primera. I estem només a inicis de desembre. I és que l’invicte Círcol rebia un rival directe amb gairebé els mateixos condicionants que els badalonins. Les Franqueses, segon classificat de la Lliga, només havia perdut un partit abans de la visita a Badalona. I la situació pel Círcol no va canviar. 10 partits, 10 victòries. A partir del parcial de 24-12 al segon quart només hi va haver un protagonista: el Círcol. El líder segueix invicte.

El JÚNIOR MASC EL CÍRCOL B – UBSA a Països Catalans va ser l’aperitiu del darrer partit de dissabte. Els badalonins van caure amb certa claredat on malgrat l’esforç per aixecar el marcador els adrianencs van ser superiors i es van trobar més frescos.

I ja a la nit, a La Plana, el SOTS21 MASC EL CÍRCOL A en partit fora de l’habitual per la Presentació de diumenge. Amb un darrer quart de 25-9 esplèndid, el Círcol aixecà el desavantatge fins al moment (més de 10 punts) i remunta el matx davant el Bàsquet Pia de Sabadell. Gran victòria

Un diumenge de Presentació i d’Assemblea al Círcol on la secció de bàsquet vam presentar balanç de la temporada passada i els objectius per la 19-20 davant dels socis de l’entitat just abans que a la tarda ens vestíssim de gala per l’acte de Presentació.

Assemblea a banda, l’activitat esportiva al matí de diumenge Círcol començava amb el primer dels dos desplaçaments fora de Badalona. No es va anar molt lluny. Al districte de Gràcia de Barcelona, el SÈNIOR MASC EL CÍRCOL C visitava l’Imma on les moltes baixes que patia va ser un condicionant en la derrota.

A La Plana vam gaudir del JÚNIOR FEM – Llinars. Tot i les moltes baixes, primera part de somni on arriben a guanyar de 18. Un marge que salven i solvents el Llinars en una segona meitat de color vallesà que és a punt de girar la truita.

A Sant Crist, el CADET MASC tornava a jugar a casa on s’enfrontava al Santa Coloma. I queia ajustadament.

I al Centre Parroquial, derbi femení Sant Josep – CADET FEM. Color groc i lila clarament. El resultat és prou eloqüent. Res a fer.

L’últim desplaçament de la jornada va ser a Mollet, on el JÚNIOR MASC EL CÍRCOL A vencia després que a partir d’un tercer quart rodó el Círcol trenca la igualtat i venç a domicili.

Presentació a banda la tarda esportiva va ser protagonitzada pels dos Sèniors restants.

El SÈNIOR FEM CÍRCOL CENTRE MÈDIC LA VILA amb el Mollet. Excel·lent partit molt complert de les noies de Segona Catalana Femenina. Domini absolut els 40 minuts.

Just després de la Festa de la Presentació, la Festa del derbi a Copa Catalunya. Un duel d’històrics. Círcol i Sant Josep que van tenir enfrontaments en el seu dia a la Primera Nacional, L’ACB actual, ara es veuen la cara de nou a Copa Catalunya. La Presentació no podia tenir un millor colofó final. Malauradament, però la sort ni el resultat va acompanyar. La fluixa primera part del SÈNIOR MASC A CÍRCOL COTONIFICI condicionava la resta del partit on els locals van parar el cop sense inquietar el triomf parroquial.

I així tanquem aquest cap de setmana tant especial previ al Pont de la Constitució on s’atura tota la competició. El bàsquet al Círcol torna al cap de setmana del 14 de desembre, just després del Pont de la Puríssima. 

15 dies que ho podeu aprofitar per comprar la JAQUETA TALLAVENTS AMB FOLRE POLAR. Aquest és el regal que us ofereix aquest any la secció per a vosaltres. Entreu en aquest enllaç i afanyeu-vos. Aquest hivern guanyeu el partit al fred amb aquesta jaqueta que té un folre de gran capacitat per escalfar i aïllar del fred.

Ens retrobem després del Pont amb el proper El Final de la Jornada, el penúltim del 2019

Fins aleshores

Salut i cistelles