Després del Pont de la Puríssima que va donar descans a la competició regular i que vam aprofitar per recuperar partits ajornat, en aquest cap de setmana hem completat el penúltim capítol basquetbolístic del 2019 en clau Círcol. 

Repassem primer aquests 5 partits que van protagonitzar aquests 15 dies sense jornada regular. Ho fem, amb una mirada als resultats

El primer, el dilluns 2. En partit ajornat de la Jornada 1 a les pistes del Màgic el PREMINI MASC EL CÍRCOL A va fer el millor partit de la temporada davant el Joventut. Gran feina coral amb un equip molt concentrat en defensa i que en atac va estar àgil i ràpid a les contres.

L’endemà, dimarts dia 3 va ser un Superdimarts de duels ajornats al seu dia.
El primer es va jugar a Sant Crist. Era el duel del PREMINI MASC EL CÍRCOL B que visitava el Cultural en matx, també corresponent a la primera jornada de Lliga a La Plana. El Círcol cau en un matx on va faltar concentració i intensitat.

Tot seguit, l’INFANTIL FEM recuperava el duel de la segona jornada, rebent a Sant Crist al Sant Gervasi de Mollet. En un partit de menys a més i amb ganes i molta actitud l’equip va treure una gran victòria.

Per acabar el dimarts, el SOTS21 MASC EL CÍRCOL B rebia al Cultural en el duel ajornat de la segona jornada. Els locals tenen alts i baixos en el joc. Finalment, una baixada de tensió i la falta de creença en poder aixecar el partit va fer impossible la remuntada. 

El darrer matx ajornat que vam recuperar en aquests 15 dies d’aturada de la jornada regular va ser al dimarts 10 de desembre, el dia que el SÈNIOR FEM CÍRCOL CENTRE MÈDIC LA VILA va vèncer al Ripollet en matx ajornat de la quarta jornada a la Segona Catalana Femenina. Clar triomf badaloní en un partit de menys a més i amb molta anotació des del triple.

Després de posar-nos al dia, ja podem entrar en el repàs del cap de setmana de després del Pont del 6 de desembre. Un cap de setmana de 7 derbis, un doble Caldes – Círcol, una doble jornada pel Júnior A i molts viatges. Com sempre, abans, fem una fotografia als resultats de la jornada.

De nou, l’Escola de Bàsquet va ser protagonista i l’equip 2, el de P4 i P5 van obrir el dissabte jugant amb el Minguella a la pista de patinatge de Sant Josep. Una mica més tard, l’equip 1, de 1r i 2on de Primària es desplaçava a pista dels Salesians per jugar amb el Sant Josep

L’Escola compartia protagonisme al cap de setmana amb la resta dels 22 equips de la casa. 

I dos derbis, a Casagemes i a Països Catalans, obrien foc en aquest penúltim cap de setmana de bàsquet oficial. 

Arrenquem el repàs al Minguella – PRE-MINI MASC EL CÍRCOL B que es va jugar al Pavelló del carrer Antoni Maura. Res a fer. Un Círcol adormit és clarament superat pel rival

D’altra banda, al mateix temps, a la pista a tocar de Pep Ventura PRE-MINI MASC EL CÍRCOL A – Sant Josep. Fluixes sensacions locals. Erràtics en atac i permisius en defensa. Ànims i a seguir treballant

I un tercer punt d’arrencada de la jornada a primera hora del dissabte. El PRE-MINI FEM EL CÍRCOL B visitava el Pavelló de Les Cremades de Caldes de Montbui en el primer duel entre vallesanes i badalonines del cap de setmana. Ajustada derrota visitant, després d’una excel·lent primera meitat amb el millor quart jugat del que duem de curs. A la segona, les badalonines surten adormides i les montbuienques ho aprofiten per segellar la victòria. Malgrat tot, la millora des d’inici de temporada a ençà del Círcol és brutal.

A continuació, a mig matí, un altre derbi centrava la nostra atenció. El Joventut – GRÀFIQUES VENUS MINI MASC EL CÍRCOL B amb triomf verdinegre clar

Migdia de dissabte intens i farcit d’activitat. L‘INFANTIL MASC EL CÍRCOL B al Municipal de Sant Pol. Pas endavant de l’equip. Tot i l’inici on costa situar-se, el Círcol reacciona i amb bona feina aconsegueix competir. Dos darrers quarts fluixos marca el resultat final. Cal seguir polint i treballant en els bons aspectes vistos. Va ser el darrer partit del 2019 per aquest equip ja que la setmana que ve descansa. 

Ens traslladem a la Plaça del Canonge Rodó al districte de Sant Martí de Barcelona. Allà el PRE-MINI FEM EL CÍRCOL A derrotava al Grup Barna en un partit irregular de les badalonines i amb un final emocionant i incert on va sortir cara. Amb un bon treball d’atac arribàvem al darrer minut per sota del marcador. Un triple i un darrer bàsquet amb participació de totes donà un important triomf. Amb aquest triomf, l’equip continua mantenint la imbatibilitat a la Lliga i juntament amb el Sènior B els dos equips que ho han guanyat tot aquest curs

Més bàsquet al migdia del dissabte. Al Municipal del Carrer Ricart el MINI FEM es veia superat clarament per un contundent Femení Sant Adrià. Malgrat tot, competeix sempre i tot i la superioritat adrianenca es veu i es nota la millora progressiva de l’equip. La pilota corre i flueix amb més velocitat i alegria propiciant bones accions. 

Marxàvem a dinar amb un altre derbi a Països Catalans. Era el MINI MASC EL CÍRCOL A – Sant Andreu de Natzaret. Triomf ajustat del SAN.

Un altre derbi encetava la tarda de dissabte. Ens situem al Carrer Campoamor, a Bufalà. El JÚNIOR MASC EL CÍRCOL B va perdre amb l’ABB a domicili per un sol punt. 

Al mateix temps, l’INFANTIL FEM visitava l’històrica pista del Nino Buscató de Pineda de Mar. Les maresmenques es mostren molt més sòlides. 

Ja al vespre, el JÚNIOR MASC EL CÍRCOL A encetava un intens cap de setmana amb dos partits davant de conjunts de Girona. El primer va ser a la capital del Ter. En matx ajornat de la quarta jornada el Círcol vencia al CEB Girona, líder invicte, en la repetició del matx que ambdós equips van disputar al juliol en les fases a Preferent. Derrota ajudada a la pròrroga del Círcol en el primer partit (l’ajornat de la J4) dels dos que va disputar aquest cap de setmana. Tot i que els badalonins guanyen de 10 al tercer quart els gironins reaccionen i forcen el temps extra. Enhorabona a tot l’equip pel bon partit i l’esforç. 

Tancàvem el dissabte a Països Catalans on, circumstàncialment, el SÈNIOR MASC EL CÍRCOL C va disputar el seu matx davant el Gramenet. En un altre duel amb desenllaç ajustat, aquesta vegada, el triomf es queda a casa, per només dos punts de marge. 

L’endemà diumenge un derbi a La Plana, però com a visitant, encetava 12 hores d’esport gairebé ininterrompudament amb segell Círcol. 6 partits del Círcol que s’encetava amb un derbi entre el Joventut i el CADET FEM. En el millor partit de la temporada, el Círcol es refà d’un fulgurant inici verdinegre i és a punt de tombar la truita en un gran final. La millora és notable

Tot seguit, el JÚNIOR MASC EL CÍRCOL A rebia al Sant Narcís, l’equip de l’Eixample de Girona, ja en jornada regular, i en el segon matx en dos dies del Círcol contra equips de la capital del Gironès. Triomf del Círcol després d’una primera meitat igualada, desentrallen el matx en la segona on es van imposant amb molts bons moments de joc. 

La jornada seguia amb el SOTS-21 MASC EL CÍRCOL B – Mataró. Fins a meitats del tercer quart bon partit dels badalonins que aguanten l’empenta maresmenca. Després l’equip es desconnecta i el marcador s’engreixa
Més enllà de La Plana, tres fronts oberts a l’exterior. Dos a Barcelona i un darrer a Caldes. 

I a la capital catalana dos partits del Círcol. El primer, al districte al Parc de la Espanya Industrial. El CADET MASC venç a pista del JAC Sants. 

El segon, al Feliu i Codina, la pista de la UE Horta on el PRE-INFANTIL FEM aconsegueix la victòria. 

Finalment, vam tornar a viatjar a Les Cremades de Caldes de Montbui. Diumenge va ser el torn del partit a la Segona Catalana Femenina. El SÈNIOR FEM CÍRCOL CENTRE MÈDIC LA VILA completava una setmana amb dos partits amb derrota clara. El parcial de 26-7 al segon període destrossa tota esperança de triomf. 

D’aquesta manera tancàvem al matí de diumenge, a expenses dels tres darrers partits del cap de setmana a La Plana a la tarda. 

Una tarda que obria el SOTS-21 MASC EL CÍRCOL A que rebia el Reus Deportiu, l’històric conjunt poliesportiu del Baix Camp que també compta amb equips de bàsquet. Patit triomf d’un Círcol gris a remolc sempre dels reusencs. Al final en quatre tirs lliures resolen el matx. 

A continuació, el matx a Copa Catalunya:  el SÈNIOR MASC A CÍRCOL COTONIFICI – Salt. Un mal inici badaloní on arriba a perdre de 18 punts al descans condiciona la resta del matx, malgrat l’esforç local de remuntar. Arriba a situar-se només a 6 punts dels saltencs. No n’hi va haver prou. 

L’últim partit del cap de setmana va ser el de la Segona Catalana Masculina. Un altre derbi, el setè del cap de setmana. La onzena victòria en onze partits del SÈNIOR B MASC EL CIRCOL B es comença a forjar a partir del segon període on comença a obrir forat. Millors quarts parells que senars. 

I així tanquem, el penúltim cap de setmana de bàsquet oficial del 2019. I ja mirem en el proper, el que tancarà el 2019 basquetbolístic al Bàsquet Círcol.

 Fins aleshores, 

Salut i cistelles