I fins aquí el 2019 de bàsquet oficial al Círcol. Aquest cap de setmana previ a les Festes de Nadal hem tancat la darrera jornada de partits de l’any. Una nova apassionant jornada de bàsquet amb molts derbis i dos partits ajornats que servien per tancar la fase prèvia als Campionats de Promoció.

Ho repassem tot plegat. Abans, i per última vegada aquest 2019, cop d’ull als resultats de la jornada

6 partits ja d’entrada a primera hora del matí. Per parts. L’INFANTIL MASC EL CÍRCOL A tancava 2019 amb derbi rebent al Minguella. Quan el físic va dir prou i el cap no va respondre s’esguerrà una gran primera part local. 

A Països Catalans, doble menú. Derbi del PRE-MINI MASC EL CÍRCOL B que rebia al Joventut. L’equip millorava prestacions respecte a la setmana passada. Bones sensacions just abans de les vacances de Nadal

Al mateix temps, el CÍRCOL GRÀFIQUES VENUS MINI MASC EL CÍRCOL B tenia a l’UBSA com a darrer rival aquest any, de manera oficial. Els adrianencs van ser molt superiors. 

A Casagemes, dos partits més. El PRE-MINI FEM EL CÍRCOL B a l’AECAM, el conjunt de l’Alt Maresme. Un Círcol valent, decidit, amb bona presa de decisions, amb gran actitud amb una bola àgil… Un gran Círcol ho donà tot davant d’un rival simplement a un altre nivell molt superior. Marxen molt contentes de vacances de Nadal

Simultàniament, el MINI FEM rebia al Boet Mataró. Un mal inici badaloní on cau de 25 punts condiciona la resta del partit. Millor sensació a la segona meitat on retalla marges fins als 10 punts finals en contra 

I encara un sisè punt d’activitat a les 9 del matí. Al Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat amb la visita del PRE-MINI MASC EL CÍRCOL A al Santfeliuenc. Bon partit, tant en la vessant defensiva com ofensiva. Tot i això queden reptes per assolir com la precisió en situacions de superioritat i saber-les rematar

Tornem a Casagemes. Va ser un intens cap de setmana pel PRE-MINI FEM EL CIRCOL A i el Boet Mataró. Ambdós es van enfrontar dues vegades, tant dissabte com diumenge, per tal de tancar la primera part de la temporada. El dissabte, les maresmenques demostraven ser més fortes en cap i joc davant d’un equip que va competir sempre

Al mateix temps, el PRE-INFANTIL FEM tancava any amb clar triomf davant el SAFA Claror de l’Eixample barcelonina.

En aquesta matinal femenina a Casagemas van aparèixer per sorpresa una gran representacio del SÈNIOR FEM CÍRCOL CENTRE MÈDIC LA VILA. Gràcies a totes elles, les nostres padrines, pel suport. L’esperit i la família Círcol en el seu màxim exponent

I abans de dinar, tornem a Països Catalans, on el CADET FEM, circumstancialment, concloïa l’any oficial rebent al Femení Sant Adrià i caient ajustadament.

I encara una cita més, abans de dinar. Al Josep Mora, la pista de la UE Mataró, el MINI MASC EL CIRCOL A cau clarament

Ja a la tarda, l’activitat arrencava a Sant Crist amb el duel entre l’INFANTIL FEM i l’Arenys, el primer dels dos aquest cap de setmana, el de la jornada regular. Les arenyenques es van mostrar superiors

Tarda de dissabte de Sèniors. Primer a Llefià amb el duel entre les taronja i el SÈNIOR FEM CÍRCOL CENTRE MÈDIC LA VILA. Amb 4 triples al segon període el Círcol sentencia el derbi a la Segona Catalana Femenina.

Al Baix Empordà, temps de Copa Catalunya amb el Bisbal – SÈNIOR MASC CÍRCOL COTONIFICI A. El Círcol torna a guanyar. Al municipal bisbalenc el Círcol es mostra més intens i ficat. Gràcies a un excel·lent 3Q on anota 30 punts desfà la igualtat, trenca la dinàmica i dóna un cop de puny a la taula en un duel tens i marcat pels nervis. Una gran victòria del col·lectiu que va superar totes les traves.

A Països Catalans, un altre derbi: el JÚNIOR MASC EL CÍRCOL B rebia al Badalonès. Triomf local amb certa claredat.

Ens desplacem al Vallès Occidental. A Sabadell, el SOTS21 MASC EL CÍRCOL A visitava al Sabadell Sud. L’extraordinari parcial de 2-18 al segon període dóna el triomf als badalonins

Finalment, un altre Círcol – Llefià per tancar el dissabte. Aquest cop, a La Plana, com a local i a la Territorial. El SÈNIOR MASC EL CIRCOL C es desfà del conjunt llefienc clarament.

Després d’un intens dissabte, el diumenge l’obríem al carrer Girona de Granollers, la històrica pista del bàsquet català, on el JUNIOR MASC EL CÍRCOL A perdia. 5 triples d’arrencada dels granollerins marca tota la resta d’un partit on malgrat els intents i l’actitud el Círcol només acaba reduint marges al final

Tornant a Badalona i per tancar el migdia el CADET MASC rebia al Gaudi a Sant Crist. Molta emoció en un partit igualat dominat sempre al marcador pels visitants però amb un batallador Círcol que per poc gira la truita. Un duel atractiu i amb un bon conjunt badaloní

El darrer tram del cap de setmana ens condueix primer a la pista del Boet Mataró, en el partit ajornat del PRE-MINI FEM EL CÍRCOL A de la 5a jornada. El millor sempre es fa esperar i hem hagut d’esperar al darrer partit del 2019 per veure el millor partit de la temporada del Círcol. Va ser en aquest duel ajornat on tot i només ser 8 i el cansament acumulat la defensa a l’inici és perfecta. Amb el pas dels minuts els errors i el cansament van anar minvant el joc i les idees de les noies. Malgrat tot, marxen de vacances amb gran satisfacció pel present i un futur que promet

Tot seguit, a La Plana, un altre Círcol – Llefià. En aquesta ocasió el partit del SOTS21 MASC EL CÍRCOL B. Després d’uns 10 primers minuts igualats, els llefiencs van obrint forat amb el pas dels minuts.

Tot seguit, un JÚNIOR FEM – Caldes i un triomf ajustat badaloní. Bon partit en la parcel·la ofensiva que corregeix moltes llacunes defensives vistes avui. És la quarta victòria consecutiva

Al Fons de les Creus, Arenys i INFANTIL FEM, tancaven la primera fase recuperant el partit ajornat de la 5a jornada. Millor imatge diumenge que el dissabte. Durant els 6 primers períodes el Círcol duia les rendes del matx. Al final, les forces van flaquejar i l’Arenys va girar la truita.

Finalment, un Minguella – Círcol a Casagemes tancava el 2019 oficial de bàsquet. Era a la Segona Catalana Masculina. El SÈNIOR MASC EL CÍRCOL B completava un inici de temporada perfecta. Amb dos grans parcials de 4-21 (2Q) i 6-21 (4Q) el Círcol fa caure amb solvència un altre escull cap a la primera volta perfecta. Falta una jornada per aconseguir-ho

I així tanquem el 2019 de bàsquet al Círcol. Un any de creixement d’equips i de joc on els equips de base han experimentat una molt bona evolució i on els equips Sèniors estan fent un gran paper.

Nosaltres, marxem de vacances de Nadal desitjant-vos el millor per aquestes Festes i un esplèndid any 2020 a TOTHOM que forma part de la família del Bàsquet Círcol. L’activitat esportiva oficial torna l’11 de gener. Abans tindrem un fotimer de tornejos i amistosos enmig de neules i Torrons. Des del Clàssic Torneig Mini a La Seu o el debut de les Cadet a un Torneig a Alacant, el Torneig de Sant Cugat amb el PREINFANTIL FEM i l’INFANTIL MASC EL CÍRCOL A o un doble amistós a Pineda del PREMINI FEM. Us informem de tot aquests dies a les xarxes socials. I atents i atentes a la web perquè al 31 de desembre us farem el resum de l’any esportiu al Bàsquet Círcol

Els de “El Final de la Jornada” tornem després de Reis per resumir aquest intens Nadal de bàsquet i encarant la primera jornada del 2020.

Des del Bàsquet Círcol us agraïm la confiança amb nosaltres i us desitgem que tingueu unes molt Bones Festes de Nadal i un esplèndid 2020, també en bàsquet.

Fins el 2020,

Salut i cistelles.