Aquest Nadal el Bàsquet Círcol no para i per Festes tenim uns quants tornejos on alguns dels equips del Círcol serem protagonistes fins i tot més enllà de Catalunya.

Un any més, serem presents al XIX Torneig de Minibàsquet de La Seu d’Urgell, un clàssic del bàsquet als Pirineus per Festes on un any més el Círcol hi participarem amb el MINI A i el MINI FEMENÍ del 27 al 30 de desembre al Palau d’Esports de La Seu

Una de les grans novetats en aquest Nadal esportiu al Bàsquet Círcol ens arriba des d’Alacant. El Cadet femení s’estrenarà al Torneig Basket Cup 2019 que se celebrarà a la ciutat alicantina del 27 al 29 de desembre, organitzat entre altres pel Lucentum, un històric club del País Valencià amb passat ACB. El Cadet femení jugarà amb les amfitriones, el Terralfas, d’Alfàs del Pí, un conjunt de la Marina Baixa a la província d’Alacant i el Cabo Mar d’Alacant.

El PREINFANTIL FEMENÍ i l’INFANTIL A jugaran el VII Torneig de Reis de Sant Cugat del 2 al 4 de gener organitzat per la UE Sant Cugat. Les noies jugaran amb Femení Sant Adrià, el Molins, el Sant Jordi de Rubí i l’Esquitx de Sant Sadurní d’Anoia. Per altra banda, els nois compartiran torneig amb la UESC, el Cerdanyola, el Sant Quirze, el Santa Perpètua, l’Sfèric i el Pedagògium

El PREMINI FEM EL CÍRCOL B disputarà el 15è Memorial Josep Aragonès a Pineda de Mar

I l’Escola de Bàsquet prendrà part a la tradicional Trobada de Reis que es disputarà el 4 de gener a Llefià i a Montigalà

Us mantindrem informats del què passi a arreu on hi hagi Círcol i bàsquet per Nadal a les nostres Xarxes Socials. I atentes i atents al 31 de desembre a la web del Círcol on farem, un any més, el resum esportiu del 2019, quan faltaran unes horetes per acabar l’any

Que tingueu unes molt bones Festes de Nadal també en bàsquet.