Les vacances nadalenques ja són història i l’activitat torna amb força aquest proper cap de setmana (com sempre, dijous us portarem l’Agenda) amb la represa de les diferents Lligues i, en el cas dels equips de Promoció, l’inici de la fase regular el proper cap de setmana que ens portarà fins a finals de maig (Podeu consultar el seu calendari a la pàgina Círcol la web de de la Federació Catalana de Bàsquet)

Però, ni de bon tros, ens hem aturat aquest Nadal. Hem fet més bàsquet que mai per baixar torrons. I ens hem anat lluny a més. Ho repassem tot plegat.

La primera setmana de Festes de Nadal, tres punts centraven la nostra atenció.

El primer, un Clàssic esportiu a l’Alt Urgell, al Pirineu de Lleida: el Torneig Mini de La Seu d’Urgell, on el Círcol ha estat clar protagonista en la seva 19a edició. Protagonista, amb la seva millor participació com a club, en aquesta competició nadalenca organitzada pel Sedis i que hi han participat més de 40 equips. Tant els nois del MINI MASC EL CIRCOL A com les noies del MINI FEM van acabar en tercera posició de la classificació final.

Les noies van caure a les semifinals davant l’Artesa de Segre i a la final de consolació es van desfer del Sant Fruitós. Per altra banda, els nois van perdre amb el Stadium Casablanca de Saragossa a les semifinals i en la lluita pel tercer i quart lloc van derrotar al Sallent.

Així doncs, gran participació del Círcol a La Seu per tancar el 2019.

Un 2019 que el CADET FEM va tancar també amb grans sensacions a la Basket Cup 2019, la segona edició d’aquest Torneig organitzat pel Lucentum d’Alacant i que en l’apartat Cadet femení, el Círcol va quedar tercer en una competició on va clarament en augment i dóna unes grans sensacions. Després de jugar fase de grups amb les amfitriones, el Terralfas de l’Alfàs del Pí, a la comarca alacantina de la Marina Baixa i el Cabo Mar d’Alacant, i caure a semis contra aquest tercer equip, en la lluita pel tercer lloc, el Círcol es desfà rotundament del Lucentum i es referma la línia ascendent de l’equip.

Qui va tancar el 2019 baixant torrons i fent esport va ser el PRE-MINI FEM EL CIRCOL B amb un doble amistós davant els dos conjunts Premini del Pineda de Mar, en el marc del 15è Memorial Josep Aragonès organitzat pel conjunt marersmenc.El Círcol va de menys a més. El primer partit és més igualat que un segon on les contrincants físicament van ser molt superiors.

Ja entrant en la segona setmana de Nadal, coïncidint amb l’Any Nou i abans de Reis, el PRE-INFANTIL FEM i l’INFANTIL MASC EL CIRCOL A van disputar el 7è Torneig de Reis organitzat per la UE Sant Cugat on del 2 al 4 de gener 53 equips van arrencar el 2020 de bàsquet. 

Les noies van fer un Torneig impecable i després de superar clarament al Molins i a l’Esquitx de Sant Sadurní d’Anoia a la fase de grups a la final van caure amb el Femení Sant Adrià. Tot i la bona arrencada a les badalonines se li acaben ràpid les piles i un més fresc contrincant capgira i guanya la final del la competició. Gran paper del Círcol. Felicitats noies!

D’altra banda, els nois van jugar amb el Cerdanyola i el Pedagògium del districte de Gràcia de Barcelona

Dissabte 4 l’ESCOLA DE BÀSQUET va disputar la tradicional Trobada de Reis d’escoles de Badalona a Llefià i a Montigalà.

I diumenge, just abans que els Reis passessin el JÚNIOR MASC EL CÍRCOL B va estar present al 9è Torneig Solidari de Nadal a Països Catalans on va jugar davant el Sant Andreu de Natzaret, els amfitrions. 

Així d’intens ha estat i hem viscut el Nadal al Bàsquet Círcol. Ja estem al 2020 i a punt per arrencar la segona fase de la temporada aquest cap de setmana. 

Us esperem a pistes. Som-hi