En aquest primer cap de setmana complert de competició del 2020 hem tingut l’arrencada de la fase regular als Campionats de Promoció (de Premini a Cadet) i l’inici de la segona volta de les respectives Lligues de la resta de categories. Un cap de setmana que per la majoria d’equips petits del Círcol ha començat fora de casa i, com la setmana passada, vam tenir una marató esportiva a La Plana, diumenge, amb 5 partits.

Ho analitzem tot plegat, previ pas a veure els resultats d’aquest primer cap de setmana complert de competició de 2020

Les primeres hores de dissabte van estar marcades per duels com a visitant del Círcol El PRE-MINI FEM EL CÍRCOL A era qui obria el 2020 oficial pels equips de promoció. I ho feia amb bones sensacions. Tot i un inici espès i adormit Círcol desperta i ràpidament entra en joc i s’imposa al Premià de Dalt al Municipal del Passeig Can Balet de la vila maresmenca.

També amb esplèndides sensacions va començar el 2020 el PRE-MINI FEM EL CÍRCOL B. Al districte d’Horta-Guinardó de Barcelona, a pista del Palcam, les badalonines fan un excel·lent partit en totes les facetes del joc per obtenir una gran victòria. Satisfacció global al 100%

I el PRE-INFANTIL FEM va ser l’equip que va anar més lluny aquesta jornada. Va debutar a Torelló en aquesta segona fase. Les osonenques amb molts recursos defensius superen a un voluntariós i treballador Círcol que, tot i estar molt bé en defensa s’estavella en el plantejament al darrere de les torellonenques

El PRE-MINI MASC EL CÍRCOL A no es trobà mai còmode a camp del Tecla Sala de L’Hospitalet de Llobregat i tot i alguns moments on competí de tu a tu es va veure superat pel conjunt riberenc

Derrota clara del MINI MASC EL CÍRCOL A al Joan del Moral, la pista del Santa Coloma

Pas endavant i gran arrencada del 2020 oficial pel GRÀFIQUES VENUS MINI MASC EL CÍRCOL B. Ho fa amb derbi a pista del Llefià. L’equip ha sortit valent i tot i algunes errades al tir ha lluitat de valent i ha trobat premi.

Així marxàvem a dinar per reprendre la jornada a Sant Crist amb la doble sessió Infantil i una gran notícia per arrencar. La primera victòria de la temporada de l’INFANTIL MASC EL CÍRCOL B. Davant l’Arenys i després d’una primera meitat tranquil·la les emocions es desfermen a la segona. Domini inicial visitant, reacció local i molta emoció fins al final amb un Círcol amb més fe i convicció que finalment opté un desitjat triomf.

A continuació derrota ajustada, per un punt, de L’INFANTIL FEM davant el La Salle Bonanova del districte de Sarrià – Sant Gervasi de Barcelona.

A Països Catalans, el JÚNIOR MASC EL CÍRCOL B perdia ajustadament amb el Vila de Montornès. Partit molt igualat amb incipient domini local fins al final on els visitants capgiren la truita al darrer minut. Els badalonins tenen la darrera opció de tir que erren.

Del dissabte a l’exterior, hem de destacar, malauradament, una nova derrota del SOTS-21 MASC EL CÍRCOL B, en aquesta ocasió a la pista del Cassanenc. Desprès d’un primer quart igualat els del Gironès prenen la iniciativa i arriben a guanyar de 19 punts al final del tercer acte al pavelló número 3 de la Zona Esportiva.

I a Barcelona, gran triomf del SÈNIOR MASC EL CÍRCOL C a la Territorial al camp del líder, Lima Horta, amb un gran encert des de la línia dels 6’75 (15 anotats) i arribant a guanyar de 20 punts. Presentem candidatura ferma a l’ascens a Tercera Catalana.

L’endemà, era jornada de Superdiumenge amb 5 partits i gairebé 11 hores d’esport i Círcol a La Plana.

Al matí, dues cites en clau femenina. La primera: la derrota del JUNIOR FEM davant el Blanes. Tot i arribar a dominar de fins a 17 punts de marge, les blanenques són capaces d’aixecar el matx i endur-se’l a La Selva

Bones notícies també en la segona cita del matí a La Plana. És a la Segona Catalana Femenina Partit de menys a més del conjunt SÈNIOR FEM CÍRCOL CENTRE MÈDIC LA VILA on després d’un quart de domini egarenc el Círcol pren les regnes del partit i va incrementant el ritme i la intensitat de joc.

I encara un partit més en clau femenina a la matinal de diumenge. És la gran victòria del MINI FEM a Sant Feliu de Llobregat, al camp del FC Barcelona.

El darrer tram del cap de setmana es va monopolitzar a La Plana amb els tres partits clàssics del diumenge a la tarda i un a Països Catalans.

Al Pavelló de Països Catalans, el CADET FEM cau d’un punt al darrer segon després de fer un desastros ultim minut de partit davant el Sant Jordi de Rubí.

Mentrestant iniciàvem l’activitat a La Plana amb la derrota del SOTS21 MASC EL CÍRCOL A davant el Lluïsos de Gràcia. Uns barcelonins molt encertats des del triple al segon període obren definitivament el forat i no deixen escapar el matx a territori badaloní.

Tot seguit, el duel a Copa Catalunya. El SÈNIOR MASC A CÍRCOL COTONIFICI veia com el Lliçà d’Amunt arrencava amb més força el duel. A partir del segon quart, el Círcol comença a carburar i iguala el matx. A meitats del tercer quart, els lliçanencs premen l’accelerador i s’imposen per 16 punts. Un darrer parcial de 10-0 dona esperances de remuntada al Círcol. Però finalment, el Lliçà esprinta i guanya el duel.

L’única victòria de la tarda, la del SÈNIOR MASC EL CÍRCOL B a la Segona Catalana. La 14a en 14 partits. En aquesta ocasió, L’Argentona i a casa. En aquesta ocasió la pel·lícula del partit ens parla d’un Círcol que comença malament, ha de remuntar alguns desavantatges i que no és fins al darrer període que resolt el matx amb un minibreak de 8-2 .

Amb el repàs d’un nou Superdiumenge del 2020 tanquem la crònica de la Jornada emplaçat-vos a la propera on no tindrem jornada de Lliga a Copa Catalunya per la disputa del 4art All Star de Copa Catalunya al Pavelló del carrer Girona de Granollers. En aquesta ocasió el SÈNIOR MASC A CÍRCOL COTONIFICI estarà representat, en l’equip vermell, el del grup 1 per Quim Forteza, el nostre capità. La cita serà el dissabte 25 de gener a les 18:00.

N’estarem pendents de la participació del Quim i la resta del cap de setmana següent i us ho explicarem dimarts que ve.

Fins aleshores

Salut i cistelles