A la jornada esportiva del passat cap de setmana hi hem d’afegir una festa. La gran Festa de l’All Star de Copa Catalunya que s’ha celebrat al Pavelló del Carrer Girona de Granollers aquest cap de setmana. Dissabte, en categoria masculina i amb l’equip vermell, el del Grup 1, hi trobem al capità del SÈNIOR MASC A CÍRCOL COTONIFICI.

En Quim Forteza va representar al Círcol en la quarta edició del partit de l’All Star de Copa Catalunya que organitza la Federació Catalana de Bàsquet i La Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. 

Amb el número 55 a l’esquena, en Quim va fer un gran partit signant una targeta estadística impressionant. 11 punts amb un 1/1 en tirs de 2 i un 3/4 en triples. Felicitats Quim! Tot i aquests números el seu equip, el vermell, va caure davant el blau, el del grup 2.

A la mitja part del partit es va fer un reconeixement als 28 equips que enguany formen els dos grups de Copa Catalunya, entre ells, el Círcol, un dels 14 representants del grup 1. Josep Santiuste, President de la secció del Bàsquet Círcol al costat d’una samarreta del nostre club va desfilar pel Pavelló del CB Granollers. Felicitem a l’organització de l’All Star i la Federació Catalana de Bàsquet. Esperem tornar l’any que ve. 

All Stars a banda, que va aturar la competició oficial a Copa, la jornada es va desenvolupar amb normalitat amb la resta de categories disputant els seus partits de Lliga respectius. Una jornada que en clau Círcol ens deixa els següents números

Arrencàvem fort el dissabte d’una jornada amb molts partits a casa, amb molts força. Fins a quatre partits vam tenir simultàniament a primera hora.
A La Plana, el Parets es mostrà molt superior a l’INFANTIL MASC EL CÍRCOL A. Ànims i a seguir treballant

A Casagemes iniciàvem la jornada de bàsquet femení amb els equips més petits de la casa en joc amb dos partits alhora: d’una banda el PRE-MINI FEM EL CIRCOL B es va mostrar molt adormit en el seu partit enfront un Molins que va vèncer clarament 

De l’altra, un MINI FEM molt condicionat per les baixes va caure rotundament davant el SESE del districte d’Horta-Guinardó de Barcelona. Les badalonines, malgrat tot van mostrar voluntat de lluita davant d’unes sòlides visitants, ja de per si físicament superiors. 

A continuació, i sense abandonar el recinte situat al carrer Antoni Maura, el PRE-MINI FEM EL CIRCOL A va caure ajustadament davant l’Escolapis de Sarrià en un partit de menys a més però fluix en global.

Marxem a Països Catalans on el PRE-MINI MASC EL CIRCOL A va derrotar al Cabrils, després d’una primera part amb certa igualtat i que a la segona trenqués definitivament el matx amb un 10-0 al sisè període.

Al pati del Col·legi de Salesians, L’ESCOLA DE BÀSQUET DEL CÍRCOL 1 (els Grans) van estrenar-se aquest 2020 amb duel davant l’Escola Mireia de Montgat.

Més activitat abans de dinar a Badalona: l’estrena molt positiva del 2020 pel PRE-MINI MASC EL CIRCOL B al Poliesportiu de Montigalà on rebia al Gramenet. Primera victòria de la temporada davant del conjunt colomenc en un partit molt ben treballat i intens. Tot i que van fallar les forces als darrers períodes l’equip va saber administrar l’avantatge per guanyar.

Després de dinar, iniciàvem una intensa tarda de dissabte de desplaçaments pels equips del Círcol.

A Manresa, el CADET FEM va vèncer al Pavelló de l’Escola Joviat. Gran triomf del Círcol al Bages. L’equip segueix una molt bona evolució ascendent i amb moltes ganes de millorar en els aspectes per polir.

El CADET MASC visitava la pista del Bàsquet Llor de Sant Boi de Llobregat i treia una gran victòria. En un partit molt travat els badalonins més freds i amb més bàsquet i una gran actitud s’enduien el duel de la pista del Baix Llobregat.

Al Municipal del Carrer del Mig, el JÚNIOR MASC EL CIRCOL B perdia al camp de l’AB Premià. Una mala primera part on arriba a caure de 19 punts condicionava la resta d’un matx on a la segona arribaria a aturar el cop i a recuperar una mica el pols.

Finalment, els viatges s’acabaven, almenys per dissabte, a Sabadell, al camp del Sant Nicolau on el SOTS-21 MASC EL CIRCOL A va guanyar gràcies a un parcial de 2-13 a l’inici del tercer quart on els badalonins s’imposaven al Pavelló del Carrer Jardí de la co-capital del Vallès Occidental. En global però partit molt fluix. 

El darrer duel del dia ens torna a La Plana, amb el duel del SENIOR MASC EL CIRCOL C davant el Sant Medir. Els badalonins es mantenen al pom de dalt de la taula gràcies a un nou recital de triples que trencaven el partit davant del conjunt de La Bordeta al districte de Sants – Montjuïc de Barcelona. 

L’endemà diumenge, més reduït d’activitat. Vam tenir matinal a La Plana amb dos plats al menú

Primer, el duel a la Júnior Interterritorial, entre el JUNIOR MASC EL CIRCOL A i el CEB Girona. Les baixes locals pesen i molt i els gironins són clarament dominadors del matx des del salt inicial

Tot seguit, el SOTS-21 MASC EL CIRCOL B rebia al Sant Andreu de Natzaret en un derbi que acaba amb triomf visitant  Un mal inici del darrer període llença per la borda la bona feina del Círcol en la resta de partit que va tenir bona part del domini fins al moment. 

Finalment, dos duels Sèniors al Maresme per acabar el cap de setmana a la tarda. A Vilassar de Dalt, matx a la Segona Catalana Femenina amb la visita a Can Banús del SÈNIOR FEM CÍRCOL CENTRE MÈDIC LA VILA i un gran triomf. En una gran segona part les badalonines trencaven rotundament la igualtat

I al Municipal del Masnou, l’intractable SÈNIOR MASC EL CIRCOL B continua sumant per victòries els seus partits. Ja en són 15 en 15 partits a la Segona Catalana Masculina. Partit molt seriós i treballat que resolt finalment en una bona segona meitat on obra forat de mica en mica

D’aquesta manera tanquem el primer mes de competició del 2020. La setmana que ve, primera del febrer, torna la competició oficial a Copa Catalunya després de l’All Star i es sumarà a la resta de la competició del bàsquet català, que repassarem en clau Círcol, el proper dimarts

Fins aleshores, que tingueu un bon cap de setmana

Salut i cistelles