Aquest cap de setmana hem estrenat el mes de febrer al bàsquet del Círcol. De nou, i després del parèntesi de l’All Star de Copa Catalunya, tots els nostres equips han tingut jornada de Lliga. El cap de setmana esportiu va ser la conclusió d’una intensa setmana d’actualitat al Bàsquet Círcol. 

D’una banda hem conegut més padrins dintre de la campanya d’apadrinament d’equips de base per part de jugadors i jugadores dels equips Sèniors (Consulteu més imatges a les nostres Xarxes Socials)

I de l’altre, us portem una gran notícia. Dimarts, vam saber que l’Oriol Cotet, jugador del MINI MASC EL CIRCOL A ha estat escollit entre els 15 seleccionables finals per formar part de la Selecció Catalana. En 15 dies sabrem si finalment l’Oriol entra en els 12 membres de la Selecció Catalana o finalment ho fa com un dels tres reserves esperant la seva oportunitat, si hi hagués alguna posició vacant a ocupar. Felicitem a l’Oriol per la bona feina feta i l’esforç demostrat. Esperem que gaudeixi de l’experiència. Des del Bàsquet Círcol estem molt satisfets i satisfetes d’aquest reconeixement.

I ara si, repassada la setmana, entrem de ple, a la jornada de competició del cap de setmana. Abans, com sempre, un cop d’ull als guarismes, números i resultats de la Jornada. 

De nou, arrencàvem potents la jornada. 4 partits es solapaven a primera hora del matí. 

L’INFANTIL MASC EL CIRCOL A arrencava jornada rebent el Mollet a La Plana. Molts alts i baixos del conjunt badaloní. Mal inici que obliga a remuntar. Igualtat fins al 5è període quan es torna a baixar i els vallesans millors físicament trenquen el matx des de l’exterior.

A Casagemes, i fora del seu habitual espai de joc, el PRE-MINI MASC EL CÍRCOL B només arriba a competir un quart davant del JAC Sants. L’equip ha sofert una aturada en sec en la seva evolució respecte les darreres setmanes. 

L’INFANTIL MASC EL CIRCOL B encetava la jornada de desplaçaments viatjant al Municipal de Santa Pertpètua de la Mogoda amb derrota. Tot i la bona arrencada, el joc del Círcol no té continuïtat el rendiment baixa i acaba caient. 

A Terrassa, al camp del Sant Pere, al nord-oest de la co-capital del Vallès Occidental el GRÀFIQUES VENUS MINI MASC EL CÍRCOL B va de menys a més amb molt bones prestacions ofensives però amb llacunes al darrere.

I a Cornellà un pèl més tard el MINI FEM obté un triomf ajustat a pista de l’Almeda. Bon partit en línies generals però on ha mancat certa contundència en alguns instants claus del matx. 

La jornada seguia a Santa Coloma de Gramenet on el CADET FEM visitava al Draft Gramenet, un dels conjunts potents del bàsquet femení a Catalunya. Derrota clara a La Bastida. 

A Casagemes, i en aquest cas, com a visitant del Minguella, el MINI MASC EL CIRCOL A vencia en un duel que es sua molt per treure.

Una setmana més L’ESCOLA DE BÀSQUET DEL CÍRCOL és protagonista. Els Petits van jugar davant el Badalonès a pista de Maristes. 

Marxàvem a dinar, després que el PRE-MINI FEM EL CIRCOL B caiés a la Plaça del Canonge Redón del districte de Sant Martí de Barcelona, la pista dle Grup Barna. Després d’una mala primera part el Círcol es refà i iguala la intensitat local i acaba amb bon sabor de boca. 

Curiosa arrencada del dissabte a la tarda al Pavelló de Pomar. Dos Cultural – Círcol al mateix temps en les dues pistes de la instal·lació. 

D’una banda, el duel del SÈNIOR MASC EL CIRCOL C. Sisena victòria consecutiva del Círcol que el manté ben viu en la lluita per l’ascens a Tercera. Tot i assolir una avantatge de fins a 14 punts, al final, el partit es complica. 

De l’altre, el duel del SOTS-21 MASC EL CIRCOL B té només un signe. Derbi de clar color local des del salt inicial on els de Pomar marxen ràpidament del marcador sense que el Círcol trobi signes de reacció. 

No deixem la nostra ciutat. Baixem a Sant Crist. Allà l‘INFANTIL FEM perdia davant el Diagonal Mar

Gairebé al mateix temps, el JÚNIOR MASC EL CIRCOL A visitava el Municipal de El Molí, la pista del Bàsquet Lloret. En un partit superigualat i on un avantatge d’11 punts al segon quart s’esvaeix els badalonins finalment s’enduen un emocionant matx d’infart on els lloretencs tenen el darrer tir per guanyar. 

Ja, entrats al vespre, el JÚNIOR MASC EL CIRCOL B rebia a l’Ametlla a Països Catalans. En un partit marcat per les moltes baixes a banda i banda el Círcol va obrint forat i al final trenca el matx amb un parcial de 28-10.

L’últim duel del dia va ser el retorn del SÈNIOR MASC A CIRCOL COTONIFICI a la competició després del parèntesi de la setmana passada per l’All Star de Copa Catalunya. Difícil retorn a la pista del líder El Masnou. I és que els masnovins trenquen la resistència del Círcol al segon quart i els badalonins no poden fer més que aturar el cop i intentar no fer més gran l’esvoranc, sense èxit. 

L’endemà, el diumenge en clau Círcol es va disputar tot a Badalona

D’una banda, amb un nou Superdiumenge a La Plana, en aquest cas de 4 partits i una aturada a la tarda, per l’absència del partit de Copa Catalunya, ja que com heu vist el Círcol va jugar a fora

Al matí, bàsquet femení amb el partit del JÚNIOR FEM – Valldemia Partit molt complert i intens del Círcol els 40 minuts. La regularitat absoluta les permet aguantar l’embastida inicial mataronina i després imposar el seu ritme per remuntar i vèncer clarament.

A continuació, el matx a la Segona Catalana Femenina entre el SÈNIOR FEM CENTRE MÈDIC LA VILA i el Sant Gervasi. Un parcial de 4-30 al darrer període, un 0-20 als darrers 4 minuts trinxa per complert la igualtat i el partit que se’n va a Mollet després de 30 minuts competits i amb cert domini local. 

Al mateix temps, a Sant Crist, el CADET MASC encetava la fase regular com a local rebent al Castelldefels. Preciós partit de bàsquet en global amb un Círcol molt intens i ficat al partit. El premi arriba al final amb el triple decisiu a 4 segons pel final que desfeia la igualtat existent. 

Ja a la tarda, el SOTS-21 MASC EL CIRCOL A perd amb el Sant Cugat a La Plana. Amb un parcial de 13 – 33 al segon quart els vallesans trenquen el partit i rubriquen la victòria després del descans. Fluix Círcol en aquest tram del matx

A l’altre cantó de la Plaça de La Plana, al Centre Parroquial de Sant Josep, el PRE-INFANTIL FEM vencia ajustadament a les groc i liles. Tot i les baixes amb què es presenta a jugar, tot i els nervis inicials als 3 primers quarts. Tot i un parcial de 16-1, el Círcol s’aixeca i de quina manera. Des del darrere i amb paciència remunta i venç al derbi. I amb un quart jugant 5 Minis

Finalmemt, la jornada del cap de setmana la tornava a tancar el SÈNIOR MASC EL CIRCOL B. L’equip continua intractable. 16 victòries en 16 partits. L’última víctima de l’imparable líder de la Segona Catalana Masculina va ser el Teià. Cada cop costa més però l’equip treu caràcter i orgull en els moments difícils. Avui treu el partit remuntant al darrer quart. Fins al moment domini maresmenc.

Així tanquem el primer cap de setmana de febrer al bàsquet del Círcol, emplaçant-vos per la setmana que ve on tornarem a tenir un altre cap de setmana emocionant de bàsquet en clau Círcol.

Que tingueu una bona setmana

Salut i cistelles