Dos partits a Casagemes, dos partits a Països Catalans, dos partits amb equips de la Catalunya Central, dos partits amb equips de Sant Adrià, dos partits al camp del SESE, dos partits simultanis a Teià…. I molt bàsquet de nou en clau Círcol aquest cap de setmana esportiu, el segon del mes de febrer.

Abans, un apunt d’actualitat. Perquè ja us podem avançar les dates i el lloc del Campus de Setmana Santa del Bàsquet Círcol. Serà del 5 al 9 d’abril a L’Hospitalet de l’Infant, al Baix Camp. Aviat més info

I ara si, ens llancem de cap al cap de setmana esportiu. Un cap de setmana que ens deixa els següents resultats

Una setmana més vam tenir una arrencada molt potent a primera hora de dissabte. 3 partits a primera hora del matí obrien foc a la jornada

A Casagemes de bàsquet femení. El MINI FEM va fer un fluix partit enfront un Femení Cerdanyola que s’imposa ajustadament

Tot seguit, el PRE-MINI FEM EL CIRCOL A va vèncer amb certa claredat al Femení Sant Adrià. El Círcol se sobreposa a les baixes i amb el reforç de dues jugadores del B fa un bon partit en línies generals, tot i que va mancar certa duresa i convicció en les accions d’un equip que encara té marge de millora.

A Països Catalans, matinal Círcol de minibàsquet amb el GRÀFIQUES VENUS MINI MASC B – UBSA, el segon duel entre conjunts de Badalona i Sant Adrià de Besòs. Triomf clar local. 

A continuació, el PRE-MINI MASC EL CIRCOL A va caure al derbi amb el Joventut. Tot i les moltes baixes amb què es presentava competeix de tu a tu fins al setè quart quan l’equip diu prou i els verdinegres posen la directa en un matx molt correcte dels nostres. Cal agilitzar més el joc sense bola

A Barcelona, arrencàvem, també dissabte, la jornada de viatges del Círcol. Al camp del SESE, al districte d’Horta-Guinardó, el PRE-MINI MASC EL CIRCOL B disputava el primer dels dos partits del cap de setmana entre els dos clubs. Segona victòria de la temporada dels badalonins. Tot i la superioritat mostrada va mancar claredat d’idees i brillantor en les accions

Intensa jornada de partits al Maresme. Primer a Alella amb el duel de l’INFANTIL MASC EL CIRCOL B a l’Abelardo Vera. Els alellencs es van mostrar molt superiors. 

Tot seguit, i simultàniament, un doble Teià – Círcol al Poliesportiu de El Cim que acaba amb males notícies. Tant per la desfeta del JÚNIOR MASC EL CIRCOL B com de l’INFANTIL MASC EL CIRCOL A. En el darrer cas, un mal inici de partit condiciona el matx badaloní. Arriba a caure de 20 punts. La reacció arriba però no és efectiva i al final massa errors de tir i poca ambició fa que no es giri la truita i es quedi a tocar de la remuntada. 

Tot això, en un matí intens, que dóna pas a un sol partit a la tarda-nit de dissabte. És el SÈNIOR MASC EL CIRCOL C – Bellsport de L’Hospitalet de Llobregat. El Círcol amb dues estrebades al segon i al darrer quart derrota al conjunt riberenc, rival directe, el passa i es queda a un punt de capgirar l’average. És la setena victòria consecutiva dels badalonins en un matx molt sòlid. L’ascens a Tercera és viu. 

L’endemà, diumenge, triple menú a La Plana matinal amb el CADET FEM que encetava jornada rebent a l’ASFE Sant Fruïtós.

Tot seguit, el JÚNIOR MASC EL CIRCOL A perdia amb el Diagonal Mar del districte de Sant Martí de Barcelona. Un mal inici de tercer quart on arriba a caure de 25 punts condiciona la resta del partit. La reacció ha estat insuficient

Finalment, completàvem el menú amb el KO del SOTS-21 MASC EL CIRCOL B contra el Parets. El 10-22 del primer quart resulta definitiu en la derrota badalonina. La nota positiva és que en la resta del matx, el Círcol competeix davant els paretans. 

La jornada a l’exterior s’iniciava amb la derrota de l’INFANTIL FEM a pista del Sant Joan de Mata, al districte de Sant Andreu de Barcelona.

Al Municipal de Les Cremades el SÈNIOR MASC EL CIRCOL B va caure després de 16 partits invicte. Al camp del Caldes, el segon classificat i en un partit amb constants alts i baixos en els darrers 4 minuts el Círcol deixa de jugar com equip i ho acusa encaixant un parcial final de 21-5.

Intensa tarda de bàsquet per tancar el cap de setmana amb una única cita a La Plana. El duel a Copa Catalunya entre el SÈNIOR MASC A CIRCOL COTONIFICI i el Mollet. Un matx que ens deixa grans noticies. 5a victòria del Círcol de la temporada després de culminar una remuntada de fins a 17 punts en contra. En una impressionant segona meitat des del darrere i amb una gran fe en la feina feta. els badalonins s’enduen un gran triomf.

La resta de la jornada es va jugar a fora.

Al Castell d’en Planes de Vic, on un CADET MASC gris i apàtic és superat en totes les facetes del joc pel conjunt vigatà al Castell d’en Planes.

A l’Escola Sant Gervasi de Mollet amb el duel del JÚNIOR FEM que cau a la pista vallesana. Frec a frec constant tot i el domini inicial visitant. Al final, els errors penalitzen, i molt, i el matx s’escapa.

I finalment amb el segon duel del cap de setmana a pista del SESE i la victòria del SOTS-21 MASC EL CIRCOL A. Els badalonins van de menys a més a pista dels hortencs però la mala sortida inicial fa que tot i la reacció no puguin culminar la remuntada i cauen d’un sol punt.

D’aquesta manera tanquem jornada emplaçant-vos a la propera on hi ha una aturada de competició a les categories Júnior i superior i on només tindrem jornada pels equips petits.

Fins aleshores

Salut i cistelles