Malgrat que aquesta jornada s’ha vist reduïda pel descans dels equips de No-Promoció (De Junior a Sènior) l’hem viscut amb molta intensitat i passió. I l’hem allargat quatre dies, arrencant en un dissabte on es va concentrar la majoria de l’activitat esportiva, donant pas, a un derbi diumenge i arribant fins i tot al dilluns i al dimarts, on vam tenir partits ajornats

Ho repassem tot plegat. Abans, com sempre, fem la fotografia que ens deixa els resultats de la jornada.

El dissabte va ser el plat fort del cap de setmana amb la disputa d’11 dels 13 partits programats. Vam tenir presència Círcol en 6 pavellons de Badalona i tres cites a Barcelona.

Ho obríem tot plegat a Casagemes, amb la matinal de bàsquet femení pels equips de minibàsquet de la casa i dos partits.

Primer el MINI FEM – Femení Maresme Més alts que baixos en l’irregular partit del Círcol. En els moments àlgids veiem joc de gran qualitat on la pilota vols i l’equip es nota àgil.

Tot seguit, el primer dels dos duels del cap de setmana pel PRE-INFANTIL FEM, el de la jornada regular que les enfrontava al Sant Gabriel de Ripollet. Gran victòria, forjada absolutament des del treball col·lectiu que reforçat amb tres minis venç contundentment i amb totes les jugadores aportant.

A La Plana, l’INFANTIL MASC EL CIRCOL A, una mica més tard del seu horari habitual, al Vic. Tot i alguna llacuna a nivell de concentració el Círcol derrota al conjunt osonenc en un matx molt regular que serveix per recuperar sensacions.

Derbi a Casagemes, i derbi a Països Catalans, ja que el GRÀFIQUES VENUS MINI MASC EL CIRCOL B visitava el Sant Andreu de Natzaret d’on hi va sortir després de caure clarament. 

També vam tenir partit de l’Escola de Bàsquet. Els més petits i petites de la casa van tornar a gaudir d’un dia molt especial al costat dels companys i companyes del Minguella.

Abans de dinar, el PRE-MINI MASC EL CIRCOL B tornava a la seva cita habitual dels migdies a Montigalà per rebre el Ciutat Vella. L’equip arrenca molt bé el partit i té un gran final. Enmig l’equip es mostra erràtic i dispers. Però al final ens quedem amb les bones sensacions del final i que de mica en mica les coses practicades durant la setmana van sortint.

Més enllà de la intensa jornada a Badalona, tres cites a Barcelona van monopolitzar també el dissabte al matí.

Primer amb dos enfrontaments al districte de Sants-Montjuïc. Al Centre Esportiu de La Bordeta, el PRE-MINI MASC EL CIRCOL A queia ajustadament a domicili del JAC Sants. Partit molt atractiu on el Círcol lluita de tu a tu però les petites desconnexions i dos triples finals sentencien el matx.

A continuació a la pista del Bàsquet Ateneu Montserrat, nou pas endavant del PREMINI FEM EL CÍRCOL A en l’ajustada derrota a Sants. L’equip comença a jugar obert i aprofitant tota l’amplada i profunditat de pista. Al final es van imposar les locals però gran satisfacció nostra.

El tercer punt de connexió amb Barcelona ens porta al districte de Sant Andreu. Al camp de l’Aula Europea, el JÚNIOR MASC EL CIRCOL A recuperava un matx ajornat el de la 14a jornada. Triomf final del Círcol en un matx sempre igualat que es resol en l’inici del darrer període amb un parcial de 0-5 que els badalonins amb molt sofriment acaben resistint a la pista dels barcelonins

Per la tarda, doble cita a la categoria Infantil a Sant Crist.

Primer amb l’INFANTIL FEM – Virolai amb clar triomf d’un molt bon Círcol. Les badalonines trenquen la resistència del conjunt del districte d’Horta-Guinardó a partir del 3Q i manté la intensitat fins al final

Tot seguit l’INFANTIL MASC EL CIRCOL B – Granollers. Un fluix 4rt període marca clarament el matx dels locals que en la resta fan un bon matx davant els vallesans.

L’endemà, diumenge, un sol partit, un derbi, un Círcol – Joventut. És el duel que va protagonitzar el CADET MASC. Derbi de clar color verdinegre on el Círcol va concedir massa facilitats en defensa i segones opcions en el rebot ofensiu visitant. 

Dilluns, també va ser dia de partit, amb el matx ajornat de la 3a jornada entre el Nou Esplugues i el PRE-INFANTIL FEM que es va disputar al CEM Les Moreres de la població del Baix Llobregat. Partit irregular del Círcol que acaba amb triomf badaloní en un bon inici, una molt fluixa part central i la recuperació del pols i sensacions al darrer període. 

Finalment, dimarts passat, dia 18 de febrer, en matx ajornat de la 17a jornada a la Segona Catalana Femenina, a la pista del Ripollet, el SENIOR FEM CIRCOL CENTRE MÈDIC LA VILA perd davant d’unes ripolletenques que es mostren molt superior des del salt inicial

Així doncs, quatre dies intensos de bàsquet amb una jornada de 13 partits que us hem resumit. La setmana que ve, la Festivitat de Carnaval escapça la jornada de nou i els equips de Promoció, els petits descansen, donant pas això si a una nova jornada pels equips grans i que us resumirem la setmana que ve en una nova edició de “El Final de la Jornada”.

Fins aleshores, que tingueu una bona setmana

Salut i cistelles