Cap de setmana de Carnaval amb els equips petits descansant, però amb els equips Júnior, Sots21 i Sènior tenint una apassionant jornada de Lliga a La Plana, diumenge. 

Repassem aquesta nova jornada esportiva entre cistelles i disfresses que ens deixa els següents resultats. 

Comencem a Països Catalans on el JUNIOR MASC EL CÍRCOL B perdia amb el Calella. Partit emocionant i incert fins al final quan els locals gaudeixen de la darrera opció per tenir el tir guanyador que no acaba entrant.

Un dels pocs desplaçaments de la jornada tancava el dissabte. El JÚNIOR MASC EL CÍRCOL A viatjava a la Plaça del Nord de Barcelona, la pista dels Lluïsos de Gràcia, per disputar un duel d’històrics del bàsquet català. Tot i la bona arrencada el Círcol veu com els graciencs prenen la batuta al segon quart, empata el matx a la mitja part i domina tot el segon temps.

L’endemà, la resta d’una intensa jornada, en un nou Superdiumenge amb 5 partits a La Plana i dos viatges a L’Hospitalet de Llobregat i a Lliçà d’Amunt

El carnaval basquetbolístic de diumenge a La Plana arrencava amb un doble menú matinal de bàsquet femení

Primer amb el JÚNIOR FEM – Lliçà d’Amunt que suma una gran victòria. Partit de menys a més del Círcol sobretot en l’apartat defensiu on al darrer període només encaixa 4 punts. Bona feina al contraatac i a la direcció de joc.

Tot seguit, matx a la Segona Catalana Femenina amb el SÈNIOR FEM CÍRCOL CENTRE MÈDIC LA VILA – Sant Jordi de Rubí. Gràcies a un gran tercer quart les badalonines aixequen el desavantatge i en un darrer quart amb molt desencert en els tirs lliures el Círcol rúbrica el matx amb un triple al darrer minut.

En aquesta matinal a La Plana sumeu un matx a domicili, el del SÈNIOR MASC EL CÍRCOL C a pista del CEJ L’Hospitalet. I sumeu la 8a victòria consecutiva del Círcol contra un rival directe que li guanya l’average particular. A més els tres rivals directes en la lluita per l’ascens cauen. Jornada rodona i clau per l’objectiu de Tercera Catalana. Som ja segons

A la tarda, vam recuperar el triplet clàssic de partits masculins 

El SOTS21 MASC EL CÍRCOL A iniciava el primer dels 3 partits consecutius a casa rebent al Tecla Sala de L’Hospitalet de Llobregat amb derrota. Un Círcol sempre a remolc dels riberencs és a punt de girar la truita amb tres triples consecutius. Malauradament, dos tirs lliures finals del conjunt visitant decanten la balança

A continuació, el matx a Copa Catalunya. Un altre Círcol – Lluïsos de Gràcia, aquest cop amb els badalonins exercint com a locals. El SÈNIOR MASC A CÍRCOL COTONIFICI cau en un matx en una continua muntanya russa d’emocions i nervis. Primer assalt barceloní. El Círcol s’aixeca i iguala el combat abans de la mitja part. A la segona meitat les emocions es desfermen. Res es decideix fins al final. L’última paraula la té els Lluïsos amb un 2+1 final que és un gerro d’aigua freda per un Círcol que cau a la lona després de lluitar fins l’últim alè. Tot i la derrota el Círcol semble agafar una bona inèrcia de joc i posa en serioses dificultats al rival. Diumenge, la sort va ser esquiva. 

Finalment, el SÈNIOR MASC EL CÍRCOL B va derrotar al Bàsquet La Mina de Sant Adrià de Besòs i torna a guanyar després de la primera derrota de la temporada, fa dues setmanes a Caldes de Montbui. Victòria, de nou, del líder de la Segona Catalana en un matx de menys a més que sentencia després del descans.

La jornada es tancava amb un altre Lliçà d’Amunt – Círcol. Aquest cop a pista vallesana. I és que el SOTS 21 MASC EL CÍRCOL B va tornar a guanyar després de moltes jornades. Tot i començar per darrere el marcador el Círcol iguala les tornes a la mitja part i en un tu a tu intens i igualat la moneda cau del costat badaloní. És la segona victòria de la temporada.

I així tanquem una nova jornada esportiva. La setmana que ve torna la competició en el seu format habitual. És a dir, amb tots els equips jugant i una notícia

Dissabte 29 de febrer a les 18:05, el Círcol juga a la TV. I és que el Granollers – SÈNIOR MASC EL CÍRCOL A de la propera jornada a Copa Catalunya és el matx que ha escollit La Xarxa de Televisors Locals de Catalunya per emetre a través de Televisió de Badalona i la plataforma de continguts a Internet Xala.cat 

No us el perdeu. Aquest ni la resta de partits de la jornada del proper cap de setmana que us resumirem com sempre al proper “El Final de la Jornada”.

Fins aleshores 

Salut i cistelles