Aquest cap de setmana passat l’hem viscut a cavall de febrer i març, hem tingut un partit que hem vist a través de la televisió i ha estat la jornada en què tots els equips del Círcol han coincidit de nou, després de les aturades parcials els darrers dos caps de setmana 

Ens hi llancem de cap en el relat. Abans fem la fotografia als números que ens deixa. 

Dos punts d’atenció abans d’arrencar la jornada

Primer a Caldes de Montbui amb la visita de l’INFANTIL MASC EL CÍRCOL B al Municipal de Les Cremades. Un mal inici esguerra per complert el partit dels visitants que a la segona meitat canvien de cara i aturen el cop. 

Tot seguit, viatge al districte de Sant Martí de Barcelona on el PREMINI MASC EL CÍRCOL B va caure davant un Grup Barna amb més ambició i actitud que supera a un Círcol adormit a la plaça del Canonge Redón. 

Simultàniament el Círcol jugava a Casagemes i a Països Catalans.

Al Pavelló del Carrer Antoni Maura el PRE-MINI FEM EL CÍRCOL A rebia al Vilassar de Mar. En un partit de menys a més les badalonines superen a les maresmenques amb certa claredat i on totes les jugadores aporten en anotació. Amb marge de millora l’equip seguirà treballant per ser més resolutiu i efectiu en les jugades d’atac.

Al Pavelló al costat de Pep Ventura, el GRÀFIQUES VENUS MINI MASC EL CÍRCOL B perd clarament amb el Sant Quirze

Tornem a Barcelona per seguir el relat del cap de setmana. Al districte d’Horta – Guinardó, el PREMINI FEM EL CÍRCOL B derrotava a l’Horta a domicili, al Feliu i Codina. Dues cares diferents del Círcol. Mal inici on no surt res i manca intensitat que dóna pas a una segona part molt millor on a poc a poc les badalonines recuperen el color i joc per acabar amb bones sensacions. Ànims.

Tancàvem el matí de dissabte a Terrassa, al camp del Can Parellada on l’INFANTIL MASC EL CÍRCOL A lluita i planta cara. La manca d’encert en alguns períodes resulta determinant perquè els egarencs marxin. El Círcol segueix treballant per aconseguir tenir solidesa i continuïtat en els bons moments

Matí intens que dóna pas a una espectacular tarda de bàsquet amb presència televisiva i que encetàvem amb un carrusel de partits a les 16 de la tarda. 

Al Maresme, Cabrera – JÚNIOR MASC EL CÍRCOL B amb triomf local 

Al districte de Gràcia de Barcelona Claret – PRE-MINI MASC EL CÍRCOL A. Tot i competir en l’inici del matx el Círcol es veu superat clarament després per un millor líder de Lliga.

I a Sant Crist, MINI FEM – Cornellà, el primer dels dos partits a la tarda al Poliesportiu Joaquim Blume. Ambdós conjunts ofereixen un preciós duel amb dinàmiques de joc canviant i amb un combatiu Círcol molt marcat per les baixes. Al final, al darrer període i a les acaballes les baixllobretenques sentencien.

El segon era un derbi. INFANTIL FEM – Llefià. Les taronges es mostren contundents als primers dos períodes però acaben sent clarament després que el Círcol despertés de la fluïxa arrencada de matx.

I a Granollers, al camp del Carrer Girona, un duel històric del bàsquet català que ens rememora a èpoques de Primera Nacional i els inicis de l’actual ACB. La visita del SÈNIOR MASC A CÍRCOL COTONIFICI a la pista vallesana va ser el partit de Copa Catalunya que vam poder gaudir a través de les càmeres de Televisió de Badalona dintre de l’Esports en Xarxa. Per poc fem saltar la banca a l’històric camp del Carrer Girona, el del líder de Copa Catalunya. Gran partit del Círcol que deixa magnífiques sensacions, però sense premi. El conjunt badaloní sempre va a remolc dels vallesans que arriben a tenir fins a 9 punts de coixi a l’entrada del darrer quart. Però una magnífica defensa i l’encert als tirs lliures fa empatar el matx. Finalment però el Granollers té la darrera paraula i anota el bàsquet final sobre la botzina. Com la setmana passada la fortuna no es va aliar amb el Círcol 

La jornada de dissabte es tancava al vespre amb dues cites.

Una, a la Segona Catalana Masculina a l’Atrium, on el SÈNIOR MASC EL CÍRCOL B visitava al Viladecans BM, un dels dos equips de la població del Baix Llobregat de la categoria. Triomf ajustat del líder que després de dominar amb certa claredat fins a la mitja part veu com a la segona els locals reaccionen. I en un final a cara i creu el Círcol obté una altra victòria.

I ja ben entrada a la nit, a La Plana el SÈNIOR MASC EL CÍRCOL C sumava la 9a victòria consecutiva a la Territorial enfront al Pedagògium del districte de Gràcia de Barcelona. Un Círcol absolutament regular va als 40 minuts amb una marxa molt alta i un gran encert de 3. Els graciencs sucumbeixen després de la mitja part.

L’endemà, diumenge, primer de març, l’obríem a Terrassa. Aquesta vegada a la pista del JET i el triomf ajustat del PRE-INFANTIL FEM. 

Al Vallès Oriental, Parets – JÚNIOR FEM. Res a fer a camp de les líders, molt superiors en tots els àmbits amb un Círcol que venia al Municipal paretà amb moltes baixes. Molta voluntat i esforç. Però no van tenir el dia

A La Plana, doble ració de bàsquet, primer amb el derbi entre el CADET FEM i el Joventut que acaba amb triomf verdinegre.

Tot seguit, el SOTS-21 MASC EL CÍRC8L B rebia a l’UBSA. Clara derrota davant d’uns adrianencs més ficats en tot moment que no van donar cap opció de reacció als badalonins.

Al mateix temps a Sant Crist CADET MASC – Sant Pere de Terrassa. Partit molt complert dels badalonins que a sobre van tenir un gran encert en el llançament triple. L’equip es va mostrar molt regular.

L’últim tram del cap de setmana, diumenge a la tarda, cites a Montigalà i a Casagemes. 

Primer, amb el SOTS-21 MASC EL CÍRCOL A – Esparreguera, el segon partit de tres que els badalonins juguen a casa consecutivament. El Círcol sempre va a remolc d’uns baixllobretins que anoten 15 triples, però mai perd la cara en l’intent de remuntar tot i caure de 17 punts. Li va faltar poc.

L’últim partit de la jornada és un derbi a la Segona Catalana Femenina, a Casagemes, en territori Minguella. I és que el SÈNIOR FEM CÍRCOL CENTRE MÈDIC LA VILA va vèncer al seu rival ciutadà. Triomf important en un molt bon partit on l’equip domina des del salt inicial i manté la concentració fins al final amb un treball molt sòlid. 

I així hem viscut una nova jornada esportiva al Bàsquet Círcol, camí de la Setmana Santa i el Campus del qual ja podeu portar els papers d’inscripció 
Tota la informació en aquest ENLLAÇ

Els de “El Final de la Jornada” tornarem la setmana que ve per repassar el proper cap de setmana de competició .

Fins aleshores 

Salut i cistelles