Aquest cap de setmana hem tingut tres dies de competició i una visita molt especial dissabte al migdia a Casagemes. Ens van visitar els companys del CB Ponent de Ciutadella, a Menorca per disputar un amistós amb el SOTS-21 MASC EL CIRCOL A.

Ho repassem tot plegat. Abans, fotografia als resultats oficials de la jornada

Comencem a Casagemes amb aquest amistós entre catalans i balears que va servir al SOTS21 MASC EL CIRCOL A com a test pel partit de l’endemà de Lliga. Vam veure un partit molt atractiu i molt vibrant. Agraïm la visita dels amics del CB Ponent per haver vingut a Badalona a jugar amb nosaltres aquest duel. Us desitgem molta sort a la temporada

Entrant, ara si, a la jornada de Lliga, ho iniciem tot plegat al pati del Col·legi de Maristes, on el GRÀFIQUES VENUS MINI MASC EL CIRCOL B va estrenar el cap de setmana amb triomf, en un matx avançat a la jornada regular. Partit molt seriós i complert tant davant com darrere per obtenir el premi d’una victòria molt merescuda. 

Qui si que va recuperar jornada va ser el PRE-INFANTIL FEM. Va jugar a Sant Crist, davant el Femení Sant Adrià, el duel corresponent a la segona jornada de la fase regular. El conjunt badaloní que havia dominat en tot moment cau finalment per dues decisions mal preses davant d’un equip adrianenc que capgira el marcador

L’endemà, dissabte, el gruix de la jornada esportiva al Círcol que vam arrencar simultàniament a Casagemes i a Països Catalans.

Al Pavelló del Carrer Antoni Maura, el MINI FEM rebia al Grup Barna. L’evolució de l’equip des d’inici de temporada fins ara és espectacular. A la primera fase les barcelonines van ser molt superior en els dos matxs. Aquest dissabte passat va ser diferent i en el millor partit de la temporada el Círcol surt reforçat i amb grans sensacions

Tot seguit, el PRE-INFANTIL FEM completava el seu intens cap de setmana amb el partit de jornada regular on rebia l’Escola del Carme de Sabadell. Al Círcol i costa al principi però de mica en mica carbura la màquina, puja prestacions i va de menys a més per derrotar a les vallesanes.

I de Casagemes a Països Catalans on vam tenir també mats. El PRE-MINI MASC EL CIRCOL A rebia al Santfeliuenc. Fluix partit badaloní que no troba les sensacions i la fluïdesa en atac ni la intensitat al darrere per frenar l’ofensiva rival. Triomf merescut llobregatenc.

De la matinal de dissabte a l’exterior iniciem viatge a Barcelona, al districte de l’Eixample on el PRE-MINI FEM EL CIRCOL A visitava la pista de les Dominiques. Bon partit en línies generals de les badalonines. A destacar el joc sense pilota, la mobilitat i l’agilitat de l’equip que van estar molt serioses i on totes les jugadores van aportar coses al triomf. 

Al mateix temps, a Mollet el MINI MASC EL CIRCOL A cau davant el Sant Gervasi en un matx amb una molt alta anotació global

Tornem a Barcelona, aquest cop a Sants-Montjuïc per comentar-vos el triomf de l’INFANTIL FEM a pista del Bosco Rocafort. En una pista complicada i davant d’un molt bon equip com el Círcol aconsegueix el control total del matx i el lliga des de bon principi.

A La Plana, l’INFANTIL MASC EL CIRCOL A canviava el seu horari habitual i en ple migdia al Sant Pol. Gran partit en totes les facetes del joc dels locals davant els maresmencs. Des del treball defensiu i amb un joc de pilota àgil i participatiu els badalonins fan forat.

A Montigalà, el PRE-MINI MASC EL CIRCOL B tornava a la seva pista i hora de joc habitual per anar a dinar després de al derbi amb el Joventut. Molt bon matx del Círcol davant el líder de la Lliga: un equip format per moltes components noies. Els locals es mostren concentrats en tot moment, però un esprint final verdinegre una baixada local fan un parcial resolutiu de 2-17. 

A banda vam tenir partit de L’ESCOLA DE BÀSQUET DEL CÍRCOL davant els Salesians a la pista de l’escola de Pep Ventura 

Matí de dissabte mogut i tarda intensa de bàsquet que arrenquem al Vell Congost on el CADET MASC vencia al Bàsquet Manresa. Partidàs en majúscules dels badalonins en acritud i treball davant d’un rival molt superior en físic. La única llacuna i que va ser factor determinant per no obtenir el premi del triomf són els molts tirs lliures errats.

A Sant Crist, cita amb l‘INFANTIL MASC EL CIRCOL B que rebia al Sabadell Sud. En un matx amb molts errors a banda i banda i amb molta igualtat al marcador el Círcol derrota als sabadellencs gràcies a un triple a 30 segons pel final.

A Països Catalans, el JÚNIOR MASC EL CIRCOL B al Boet Mataró per tancar el dia amb derrota clara.

L’endemà diumenge, tres cites exteriors servien de taloners d’un nou Superdiumenge a La Plana amb 4 partits i gairebé 9 hores de bàsquet sense parar.

A Barcelona, al districte de Gràcia. Res a fer. Les moltes baixes i sobretot un parcial de 17-8 al segon quart trenquen un matx on el JÚNIOR MASC EL CIRCOL A no es troba mai còmode a pista del Claret

A la pista del Bàsquet Pratenc el SÈNIOR MASC EL CIRCOL C jugava un partit amb molts bons records per molts membre d’aquell equip que l’any 2012 van pujar a Primera Catalana en aquell partit. Diumenge, però, la cosa no va anar bé i es trencà la ratxa de 9 victòries consecutives en un partit on els badalonins no van estar fins.

A Sabadell, el CADET FEM va tornar la visita a les companyes de l’Escola del Carme i a la pista del carrer Pardo Bazan cau en un matx igualat on es van fallar els darrers 7 tirs lliures.

I ara si, només restava del cap de setmana els 4 partits a La Plana de la jornada dominical.

A la Segona Catalana Femenina, el SÈNIOR FEM CIRCOL CENTRE MÈDIC LA VILA perdia amb el Bàsquet Neus. En un matx molt pobre de bàsquet el conjunt colomenc s’imposa en un duel que domina sempre i que marca la diferència final als darrers instants. 

Ja a la tarda, i sense parar, el SOTS-21 MASC EL CIRCOL A, després de l’amistós de dissabte rebia al Grup Barna en el tercer partit dels tres consecutius que ha disputat el Círcol a casa. Un parcial de 8-25 al 3q destrossa la igualtat i les esperances de victòria local.

En una nova jornada a la Copa Catalunya, el SÈNIOR MASC A CÍRCOL COTONIFICI rebia a l’Horta. Després de dominar bona part del matx, després de lluitar de tu a tu amb els hortencs que remunten, un altre cop un final ajustat condemna als badalonins. El conjunt de Barcelona fa una última apretada al marcador per desequilibrar la igualtat. Llàstima.

Finalment, el SÈNIOR MASC EL CIRCOL B feia un passet més cap a l’objectiu de l’ascens a Primera i es va desfer del Parets en nova jornada a la Segona Catalana Femenina. Els badalonins van de menys a més remuntant el desavantatge del 1er període i arribant al clímax a finals del 3r quart. 

Així tanquem una nova jornada esportiva al Círcol, posant la mirada també a la Setrmana Santa i al proper Campus. El proper dilluns és el darrer per portar la documentació i el comprovant de pagament per anar al proper Campus de Setmana Santa que un any més farem a L’Hospitalet de l’Infant.
Això serà a l’abril. De moment, el més immediat és el proper cap de setmana esportiu que repassarem dimarts que ve en una nova edició de “El Final de la Jornada”.

Fins aleshores, que tingueu una bona setmana

Salut i cistelles