El passat dissabte 31 d’octubre vam estar presents a l’acte reivindicatiu per reclamar la reobertura dels espais culturals de la ciutat. L’acció, celebrada a la plaça de la Vila, just davant de l’entitat, i paral·lelament a la resta de municipis catalans, va reunir una cinquantena de persones que, mantenint la distancia de seguretat van col·locar-se en cercle, mirant-se les unes a les altres i van arrencar una onada d’aplaudiments com a mostra de suport.

De forma conjunta, i sota el lema «la cultura és segura» els reunits a plaça van mantenir-se una bona estona cridant. L’olor a castanyes i panellets va estar sempre present en un acte que va concloure amb una nova aplaudida encara més sorollosa que l’anterior i que va significar el punt i final de la trobada. Entre els presents, moltes cares de socis i sòcies de l’entitat.