El passat divendres dia 30 d’octubre van entrar en vigor les noves normatives del PROCICAT un cop decretat el nou estat d’alarma. Naturalment això ha comportat una sèrie de canvis al funcionament habitual d’El Círcol i les seves seccions.

Per començar, l’entitat pot mantenir-se oberta, però no oberta al públic. Això implica que no pot desenvolupar-se cap tipus d’activitat, trobada o reunió. Tant sols els treballadors de l’entitat poden ser-hi, de manera que l’atenció al públic via telefònica o a través del correu electrònic seguirà en funcionament.

D’altre banda, també ha quedat suspesa l’obertura al públic de teatres, cinemes o qualsevol recinte tant en espais tancats com a l’aire lliure. Tampoc es podrà organitzar cap tipus d’acte que impliqui l’assistència de persones, així com també queden tancats els equipaments esportius tant municipals com privats. Per últim, remarcar també que han quedat suspeses totes les activitats extra-escolars i de lleure.

Totes aquestes mesures adoptades tindran una durada de 15 dies, si bé, els responsables del govern podran modificar-ne la durada si ho creuen pertinent.