Les sessions vespertines del divendres fa temporades que han esdevingut un cita marcada a l’agenda de molts socis i sòcies de l’entitat. Les projeccions que han anat omplint la sala d’espectadors fan que una temporada més podem gaudir de cinema de qualitat i en català.

Aquesta temporada ja l’iniciàvem amb força, ja que després d’una tarda de Cinemaprop per donar el tret de sortida, el passat divendres 30 d’octubre vam iniciar un nou cicle del Cinefòrum: Joventut, expectatives i identitat. Un cicle que està compost per dues sessions de cine, i que permetrà als espectadors no quedar-se únicament amb la projecció, sinó que també tindran l’oportunitat de participar al col·loqui que es realitzarà posteriorment.

I tot ho realitzarem de forma telemàtica, seguint les mesures dictades pel PROCICAT el passat 29 d’octubre. El procediment no canvia: de forma online tothom qui ho desitgi pot reservar la seva butaca virtual; el dia de la projecció, totes aquelles persones que ho hagin fet reben un enllaç on poden gaudir de la pel·lícula i també els permet participar al debat posterior.

Una nova proposta de l’entitat, diferent i atractiva, que extralimita als participants generant debat social, en aquest cas entorn a les actituds que adopten joves i adolescents en diferents èpoques i generacions.