Aquest divendres, 6 de novembre, posarem un punt i a part al cicle «Joventut, expectatives i identitat» amb la projecció de Persepolis 2007. Cedirem el pas, doncs, a noves propostes que porten setmanes cuinant-se i que de ben segur no deixaran indiferent als espectadors.

En primer lloc, el cicle «Avarícia» serà qui prendrà el relleu. Dues noves sessions de cinefòrum previstes per als dies 13 i 20 d’aquest mes. La setmana següent serà el torn per «Poder», un nou cicle que cridarà i molt l’atenció al públic. Seran també propostes en format cinefòrum, per no quedar-nos únicament amb la visualització, sinó poder debatre, comentar i enriquir tot el que se’n pugui derivar de les pel·lícules.

La realització d’aquesta activitat està garantida al 100%. Quan les autoritats ho permetin, tornarem a les sessions vespertines al nostre teatre, que està adaptat a la perfecció a la nova normativa Covid. Mentre això no sigui possible, mantindrem el format de cinefòrum en línia.